Třinec – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 2:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 0:3 (kon.)
HC Litvínov – HC Kladno 7:1 (kon.) | Liberec – Jihlava 3:2 (po pr.) | Slavia – Zlín 4:2 (kon.)
Sparta – Pardubice 3:11 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 6:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Sobota 26.01.2013, 12:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    44:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pavel Janoušek střílel, Šimboch vyrážel, ale jen na hůl PAVLA POSPÍŠILA, který z mezikruží trefuje třineckou bránu. Asistence: Pavel Janoušek.
     
    39:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovku Třinec nevyužil, ale tu klasickou už ano. Od modré střílel Filip Bajtek a jeho střelu tečoval bruslí FILIP BĚHAL. Šťastná vyrovnávací branka Ocelářů. Asistence: Filip Bajtek.
     
    34:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sporný gól Komety znamená její vedení. Šimboch si stěžuje, že do něj Brňané najeli, ale rozhodčí to rázně odmítá. PAVEL JANOUŠEK byl ten, kdo doklepl puk do brány. Asistence:Marek Papp.
     
    18:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherným gólem Třinec srovnává. Bajtek našel z rohu přesnou nahrávkou TOMÁŠE FRANKA, který vymíchal Klimeše a poslal puk pod víko jeho branky. Asistence: Filip Bajtek.
     
    08:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se ujímají vedení. Od modré střílel Peslar, Šimboch si s jeho ranou poradil, ale před bránou číhal nekrytý SILVESTER KUSKO, který jen dorazil puk za bezmocného brankáře Třince. Asistence: Jakub Peslar, Pavel Jeniš.

    Tomáš Golasowski

    Branky a nahrávky: 19. Franek (Bajtek), 40. Běhal (Bajtek) - 9. Kusko (Peslar, Jeniš), 35. Janoušek (Papp), 45. POspíšil (Janoušek)


    HC Oceláři Třinec: Šimboch (Němec) - Běhal, Bezuška, Foltýn, Hurtík, Valíček, Pisarik - Bajtek, Kasperlík, Mach, Pargáč, Šjafotdinov, Ohera, Vyčesaný, Franek, Juhász, Kofroň, Diviš, Jaroš
    HC Kometa Brno: Klimeš (Oujezdský) - Šidák, Sedlák, Peslar, Dittrich, Vojáček, Vágner, Krejčiřík - Raška, Jeniš, Kusko, Boček, Mrázek, Beneš, Buhaj, Pospíšil, Lašák, Jnaoušek, Wasserbauer, Papp
    bahis siteleri