Třinec – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 2:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 0:3 (kon.)
HC Litvínov – HC Kladno 7:1 (kon.) | Liberec – Jihlava 3:2 (po pr.) | Slavia – Zlín 4:2 (kon.)
Sparta – Pardubice 3:11 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 6:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Sobota 26.01.2013, 12:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    49:56
    Teď mnoho nechybělo, aby Jan Diviš dorážel do prázdné brány, na poslední chvíli jeden z obránců Brna vložil hůl do dráhy puku.
     
    47:47
    Jan Lašák je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Třinec dostane možnost k vyrovnání.
     
    44:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pavel Janoušek střílel, Šimboch vyrážel, ale jen na hůl PAVLA POSPÍŠILA, který z mezikruží trefuje třineckou bránu. Asistence: Pavel Janoušek.
     
    39:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovku Třinec nevyužil, ale tu klasickou už ano. Od modré střílel Filip Bajtek a jeho střelu tečoval bruslí FILIP BĚHAL. Šťastná vyrovnávací branka Ocelářů. Asistence: Filip Bajtek.
     
    38:02
    Třinečtí si zahrají půl minuty dvojnásobnou přesilovku. Jakub Peslar je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    36:33
    Ale Bajtek byl podle sudího faulován Krejčiříkem a počet sil na ledě se srovná. Krejčiřík si navíc odsedí dalších 10 minut za nesportovní chování.
     
    35:03
    Další komplikace pro Třinec. Zbytečný loket Tomáše Franka posílá Oceláře do čtyř.
     
    34:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sporný gól Komety znamená její vedení. Šimboch si stěžuje, že do něj Brňané najeli, ale rozhodčí to rázně odmítá. PAVEL JANOUŠEK byl ten, kdo doklepl puk do brány. Asistence:Marek Papp.
     
    33:25
    Početní převahu si vyzkouší i hosté. Juhász podrazil Filipa Beneše a rozhodčí ho posílá na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    30:49
    Tomáš Dittrich míří na lavici hanby na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:31
    Hurtík špatně rozehrál, a aby zabránil šanci Brna, tak musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Hurtík si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    18:53
    A Třinec je při chuti. Jan Sedlák musel faulovat, aby zabránil gólu. Sedlák si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    18:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherným gólem Třinec srovnává. Bajtek našel z rohu přesnou nahrávkou TOMÁŠE FRANKA, který vymíchal Klimeše a poslal puk pod víko jeho branky. Asistence: Filip Bajtek.
     
    08:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se ujímají vedení. Od modré střílel Peslar, Šimboch si s jeho ranou poradil, ale před bránou číhal nekrytý SILVESTER KUSKO, který jen dorazil puk za bezmocného brankáře Třince. Asistence: Jakub Peslar, Pavel Jeniš.
     
    05:58
    Vidíme teď šarvátky na ledové ploše, potom co jeden z Třineckých doloval kotouč zpod brankáře Klimeše. Dvojic bylo více, ale odpočinout na trestnou lavici si jdou pouze třinecký Kindl na 2 + 2 minuty za hrubost a brněnský Vágner na 2 minuty za hrubost. Brno si tak zkusí hru v početní převaze.
     
    02:11
    Boček s Pospíšilem uháněli dva na jednoho po špatné rozehrávce Třince. Boček vylepšoval pozici Pospíšilovi, ten zakončoval, ale Šimboch byl na správném místě.
     
    01:52
    Máme tady první vyloučení. Hráčů Komety bylo na ledě příliš mnoho. I když se to trenérovi Komety vůbec nelíbí, tak na trestnou lavici odjíždí Silvester Kusko.

    Tomáš Golasowski

    Branky a nahrávky: 19. Franek (Bajtek), 40. Běhal (Bajtek) - 9. Kusko (Peslar, Jeniš), 35. Janoušek (Papp), 45. POspíšil (Janoušek)


    HC Oceláři Třinec: Šimboch (Němec) - Běhal, Bezuška, Foltýn, Hurtík, Valíček, Pisarik - Bajtek, Kasperlík, Mach, Pargáč, Šjafotdinov, Ohera, Vyčesaný, Franek, Juhász, Kofroň, Diviš, Jaroš
    HC Kometa Brno: Klimeš (Oujezdský) - Šidák, Sedlák, Peslar, Dittrich, Vojáček, Vágner, Krejčiřík - Raška, Jeniš, Kusko, Boček, Mrázek, Beneš, Buhaj, Pospíšil, Lašák, Jnaoušek, Wasserbauer, Papp
    bahis siteleri