HC Slovan – Lev 4:5 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
4:5 (3:4, 1:0, 0:1)
Lev Praha
Neděle 03.02.2013, 17:00 • Slovnaft Arena (10 000) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    MARTINS CIPULIS dává na 5:4! Lotyšský útočník zůstal naprosto nehlídaný před Jaroslavem Janusem, Hossa na něj poslal puk a Cipulis z první posílá Lev do vedení! Možná klíčová branka pro Lev v boji o play-off. Asistence: Marcel Hossa.
     
    37:15
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! LIBOR HUDÁČEK přiložil ruku k dnešnímu galapředstavení! Útočník Slovanu se dokázal vymanit z obětí hostující obrany, zpoza branky vyjel mezi kruhy a bekhendem prostřelil Tomáše Pöpperleho! Asistence: Ján Lipianský.
     
    14:58
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Sedmá branka během první části! To je derby, jak má být! Parádní individuální akcí se prezentoval obránce ONDŘEJ NĚMEC, který obešel kolem hráčů Slovanu jako kolem kuželů a střelou mezi betony Januse vrací Lvu vedení! Asistece: Jiří Novotný, Sami Lepistö.
     
    12:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavská aréna je zase na nohou! Belasím se podařilo stáhnout dvoubrankovou ztrátu! TOMÁŠ MIKÚŠ uháněl po levém křídle, s ničím se nemazlil a střelou zápěstím vyslal na Pöpperleho branku svižný projektil. Ten si nakonec přes Lepistöeho brusle našel cestu až do sítě! 3:3! Bez asistence.
     
    10:38
    Slovan právě vstřelil branku!
    Parádní hokejová podívaná pokračuje! PETER OLVECKÝ si z rohu kluziště vybruslil až na pravý kruh, odkud trefil místo na levým Pöpperleho ramenem. Slovan tedy snižuje na 2:3 z jeho pohledu. Bez asistence.
     
    06:24
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, co se děje v bratislavské Slovnaft Areně! Lev se prakticky okamžitě znovu dostává do dvoubrankového vedení! Na střelu NATHANA OYSTRICKA od modré čáry byl Janus krátký. Asistence: Jiří Novotný.
     
    06:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Strhující úvod zápasu pokračuje dál! Dvojice Lipianský - Hudáček se dostala do přečíslení dva na jednoho. JÁN LIPIANSKÝ viděl, že prostor na nahrávku Hudáčkovi už není, proto se rozhodl bekhendem zakončit. Rozhodnutí to bylo dobré, protože domácí forvard snižuje na 1:2! Asistence: Roman Kukumberg.
     
    01:21
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup jako hrom! Lev se dostává do vedení 2:0, když domácí obrana mezi kruhy zapomněla na VITALIJE KARAMNOVA, který střelou do horní části branky střílí druhý gól Pražanů! Asistence: Tomáš Rachůnek, Jiří Sekáč.
     
    01:04
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lev se dostává do vedení! Rychlý nástup se českému týmu vydařil. Z chybné rozehrávky Slovanu se prosadil slovenský útočník TOMÁŠ SUROVÝ, který poslal puk pod betonem Januse do branky! Asistence: Marcel Hossa.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 6. Lipianský (Kukumberg), 11. Ölvecký, 13. Mikúš T., 38. Hudáček (Lipianský) - 2. Surový (Hossa), 2. Karamnov (Rachůnek, Sekáč), 7. Oystrick (Novotný), 15. Němec (Novotný, Lepistö), 58. Cipulis (Hossa)


    HC SLOVAN Bratislava: Janus (Konrád) – Sigalet, Sersen, Mojžíš, Tabaček, Švarný, Ďatelinka – Miklík, Bližňák, Vondrka – Svatoš, Bartovič, Kytnár – Kukumberg, Hudáček, Lipianský (C) – Mikúš T., Daňo, Ölvecký – Šťastný, Preisinger.
    Lev Praha: Pöpperle (Kocián) – Oystrick, Nakládal, Němec, Lepistö, Mikuš, Mäenpää, Krečík – Gynge, Novotný (C), Danielsson – Birner, Vrána, Řepík – Surový, Cipulis, Hossa – Rachůnek, Cingel, Sekáč – Karamnov.

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Birin, Medvěděv.

    Diváci: 10055
    bahis siteleri