Hr. Králové – Strakonice 18:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 9:4 (kon.) | SHK Hodonín – Havířov 7:6 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:6 (4:2, 3:0, 0:4)
AZ Havířov
Neděle 03.02.2013, 16:15 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (18:21:28)
     
    59:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté ještě dokázali snížit na rozdíl jediné branky, ale nic víc se už v tomto utkání nestane! Ovčařiho ránu z pravého kruhu dorážel Přívara a TOMÁŠ MATĚJEK. Druhý jmenovaný nakonec současně se závěrečnou sirénou dokázal protlačit puk za Lunerova záda a zkompletovat tak hat-trick. Asistence: Ovčaři, Přívara.
     
    59:35
    Hosté zkoušejí hru bez brankáře!
     
    59:22
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    55:46
    Sudí Volf uděluje hostům dvě minuty pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Pavel Glos (HAV).
     
    54:17
    Smetana s Charvátem snad na třikrát doráželi poskakující kotouč na brankovišti, ale gabler se natáhnul na brankové čáře jak široký, tak dlouhý a doslova vymazal šance mladých Drtičů.
     
    Aukci retrodresů Baníku Hodonín, v nichž Drtiči nastoupili v posledním utkání loňského roku proti Nymburku, najdete na serveru www.sportovniaukce.cz.
     
    51:46
    Na druhé straně se také vylučuje, za podražení si jde odpykat trest Matěj Charvát (HOD).
     
    50:14
    Hodonín má možnost kontrovat, vyloučen je Vojtěch Adamík (HAV) za podražení.
     
    48:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Situace už začíná být vážná, protože v obraně Drtičů se nevyskytují pouze malá okénka, ale přímo výkladní skříně! Jaroch našel ve středním pásmu JANA MATĚJKA, který nejprve udělal protisměrnou kličku domácímu bekovi a pak pokračoval sám na Lunera, kterého překonal rychlou střelou zápěstím. Asistence: Jaroch, Přívara.
     
    47:25
    Další šance AZetu! Jan Sonnek se dostal do dalšího brejku hostí, ale svým zakončením nenapodobil předchozího střelce Matějka, střela mířila příliš vysoko.
     
    45:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě pokoušejí zdramatizovat utkání a ani zdaleka není konec! Křibik vyhodil pod tlakem kotouč lehkou žabičkou do středního pásma, kde si jej našel TOMÁŠ MATĚJEK. Hostující útočník přebruslil oba obránce Hodonína, položil si lunera a zakončil rychlou střelou pod horní tyčku! Asistence: Křibik.
     
    41:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slezané předvedli pohlednou kombinační akci a snižují stav utkání. Matějek přenechal Přívarovi kotouč za modrou čárou, ten se s ním dlouho nemazlil a našel JANA KŘIBIKA sjíždějícího před bránu, který poslal kotouč mimo dosah hodonínského brankáře. Asistence: Přívara, Matějek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:51.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:41
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají ještě jednu branku před koncem druhé periody. MATĚJ CHARVÁT nabil Horinkovi na střelu bez přípravy z pravého kruhu. Hodonínský obránce trefil pouze levou tyč, ale kotouč se odrazil právě ke kapitánovi hodonínského mužstva, který nezištně doklepnul kotouč za Gablerova záda. Asistence: Horinka.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 10. Čavoj (Fojtík, Kukliš), 11. Tomi (Charvát), 13. Smetana (Tomi), 17. Smetana (Tomi, Charvát), 24. Horinka (Smetana, Charvát), 31. Tomi (Charvát), 39. Charvát (Horinka) - 14. Caruk (Sonnek), 20. Synek (Adamík), 42. Křibik (Přívara, Matějek), 46. Matějek (Křibik), 49. Matějek (Jaroch, Přívara), 60. Matějek (Přívara, Ovčaři)


    SHK Drtiči Hodonín: Luner (Jež) - Horinka, Kukliš, Polesný, Miklík - Charvát, Buřič, Tomi, Duchoslav, Čavoj, Sedlák, Fojtík, Výmola, Smetana
    AZ Havířov: Tomšů (31.Gabler) - Bureš, Dýrr, Glos, Graca, Jaroch, Kostelník, Křibík, Matějek, Mihal, Mráz, Ovčaři, Přívara, Řehulka, Smuž, Szewieczek, Adamík, Caruk, Chroboček, Sonnek, Synek

    Rozhodčí: Volf - Linhart, Lošťák
    bahis siteleri