Žilina – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.) | Trenčín – Nitra 1:3 (kon.) | Poprad – Skalica 1:4 (kon.)
Zvolen – Košice 3:2 (kon.) | Piešťany – Martin 1:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
HC Košice
sk Neděle 03.02.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    35:08
    Košice dali gól!
    MAREK KOLBA strieľa z medzikružia po prihrávke Štepána Novotného priamo pomedzi betóny Mareka Šimka a je znovu znížené ! Asistencie: Štepán Novotný, Marek Slovák.
     
    34:19
    Zvolen dal gól!
    MICHAL MURČEK sa ujal puku na pravej strane v útočnej tretine - hosťujúci obrancovia korčulovali k bránke spoločne s Patrikom Fekiačom, Murček si ale počkal na lepšiu pozíciu a z dvoch metrov strieľa cez troch hráčov do hosťujúcej bránky. Asistencie: Milan Čanky.
     
    24:45
    Košice dali gól!
    Po súboji pri mantineli sa do minibrejku dostali Gabriel Spilár s Matúšom Chovanom - Gabriel Spilár prihráva už spoza bránky pred ňu a MATÚŠ CHOVAN posiela puk pomedzi betóny Mareka Šimka ! Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    22:33
    Zvolen dal gól!
    PATRIK FEKIAČ strieľa svoj premiérový gól za Zvolen - po strele Milana Juríka bol už Hylák prekonaný, Fekiač už iba dorážal do prázdnej bránky. Asistencie: Milan Jurík, Milan Čanky.
     
    19:25
    Zvolen dal gól!
    Andrej Podkonický sa po chybe obrany hostí dostáva do brejku a spoločne s TOMÁŠOM ŠKVARIDLOM korčuloval na bránku hostí v prečílsení - prihráva na druhého menovaného - jeho prvá strela mierila iba do betónov Hyláka, následne sa ale Tomáš dostal k dorážke a do prázdnej bránky vsietil prvý gól v tomto zápase. Asistencia: Lukáš Jurík.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 20. Škvaridlo (Lukáš), 23. Fekiač (Jurík Milan, Čanky), 35. Murček (Čanky) - 25. Chovan Matúš (Spilar), 36. Kolba (Novotný, Slovák)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Hraško, Juraško (A), Tóth, Mucha, Pichnarčík, Hertl, Sucharda, Čanky - Kalla, Brabenec (A), Podkonický - Škvaridlo, Jurík Lukáš (C), Čurilla - Puliš, Jurík Milan, Ďaloga - Zuzin Ľubor, Murček, Fekiač
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Cebák, Macejko, Kolba (C), Štrbák (A), Novák, Takáč, Chovan Martin, Šeda - Haščák (A), Marcinko, Jenčík - Novotný, Slovák, Jokeľ - Svitana, Chovan Matúš, Spilar - Boltun, Mlynarovič, Pašek

    Rozhodčí: Baluška - R.Bednár, V.Snášel
    bahis siteleri