Hr. Králové – Strakonice 18:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 9:4 (kon.) | SHK Hodonín – Havířov 7:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:4 (3:2, 3:2, 3:0)
IHC Králové Písek
Neděle 03.02.2013, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    51:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové po dalším rychlém brejku přidávají devátou branku a je to již 9:4! Michal Hošek sebral v rohu pásma puk (viz příspěvek níže), poslal jej Jakubovi Doležalovi, který vysunul do brejku MICHALA ZDRAŽILA, jenž z pravého křídla trefil přesně vzdálenější růžek Škutovy branky! Asistence: Jakub Doležal a Michal Hošek.
     
    49:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí využili laxnosti soupeřovy obrany a MARTIN HYNEK sebral kotouč a u levé Škutovy tyče jej zasunul za jeho záda! Havlíčkobrodští si tak vypracovávají zřejmě rozhodující náskok.
     
    45:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují své vedení na třígólové! Nejprve je při přechodu do pásma zastavil ofsajd a následně se povedlo Janu Kubátovi poslat kotouč na brankoviště, kde jej za bezmocného gólmana hostí zametl VLADIMÍR SZILVA! Asistence: Jan Kubát.
     
    36:14
    Písek právě vstřelil branku!

    Písečtí se po brejku dostávají opět do hry. Po nahrávce Davida Hanuše si sjel až před Novákovu klec nikým neatakovaný VIKTOR KŘIVONOSKA, který zblízka poslal hrací gumu až za Čeňka Nováka! Asistence: David Hanuš.
     
    35:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Přesilovka je bleskově využita a domácí hráči vedou již 6:3! Lukáš Žemlička našel před brankovištěm volného MARTINA JELÍNKA, který přehodil lapačku Tomáše Kafky! Ten odjel na střídačku a nechal se vystřídat Matějem Škutou. Omlouvám se, ale Kafka chytá od začátku, v zápise byl mylně uveden jako nástupní gólman Škuta. Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    30:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A po rychlém protiútoku je to již o dva góly! Rebelové vyhodili puk, kterého se ujali hosté z jihu Čech, ale na levém mantinelu u modré čáry jim jej ukradl LUKÁŠ ŽEMLIČKA, který si sjel před gólmana, vymíchal jej a zakončil přesně nad jeho rameno! Bez asistence.
     
    28:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové mají připravenou odpověď a znovu vedou! Martin Kříž nahodil kotouč na bránu a vznikl zmatek před Kafkou, který pak betonem vykopl další pokus Kříže, který však dorazil MARTIN HYNEK. Hrací guma se svezla přes lapačku gólmana na jeho záda a zapadla těsně za čáru, což potvrdil i hlavní rozhodčí Oldřich Hejduk. Kafka sice kotouč zalehl, ale až za čárou. Asistence: Martin Kříž.
     
    27:34
    Písek právě vstřelil branku!

    A dokonce i vyrovnává! Hosté zajeli s kotoučem do útočné třetiny, kde rozjeli klasickou přesilovkovou akci na jeden dotek a nakonec pálil TOMÁŠ VEJDA, který asi dva metry za modrou čárou nasměroval kotouč mezi betony Čendy Nováka! Asistence: Libor Jirků a Ivan Radosta.
     
    12:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Gólové hody nám propukly v havlíčkobrodské Kotlině! Jan Kubát na zadním mantinelu vybojoval kotouč, který poslal na modrou čáru na Michala Hoška, který nahodil puk na bránu. Před kasou si jej sklepl VLADIMÍR SZILVA, který si kotouč potáhl do strany a mezi nohy zasunul puk do klece. Kafka sice kotouč dokázal betony přibrzdit, ale ten se nakonec došoural do sítě! Asistence: Michal Hošek a Jan Kubát.
     
    11:22
    Písek právě vstřelil branku!

    V Kotlině je znovu vyrovnáno! Rychlý brejk soupeře znamená stav zápasu 2:2! Znovu své šikovné ruce ukázal MARTIN FLEGL, který si z pravého křídla nikým neatakován sjel před branku, posadil si Nováka a parádní stahovačkou jej objel. Práznou bránu pak již nemohl netrefit! Bez asistence.
     
    09:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové založili rychlý brejk a otáčejí stav zápasu! Vlado Szilva nešel na kruhu volného ONDŘEJE HLÍDKA, který dělovkou nad Kafkův beton poslal domácí do vedení! Asistence: Vladimír Szilva.
     
    02:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí ihned bleskově kontrují a vyrovnávají stav zápasu na 1:1! Po Tomáši Chlubnovi se dostal ke kotouči JAN KUBÁT, jenž z mezikruží kousek od brankoviště prostřelil Tomáše Kafku! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    02:27
    Písek právě vstřelil branku!

    Domácí sice hráli aktivněji, ale střelecky se prosazuje Písek! Na pravém kruhu se vymotal MARTIN FLÉGL, který se dostal až před Nováka, jehož pokořil střelou mezi betony! Asistence: Milan Michel.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Kubát (Chlubna), 10. Hlídek (Szilva), 13. Szilva (Hošek, Kubát), 29. Hynek (Kříž), 31. Žemlička, 36. Jelínek (Žemlička), 46. Szilva (Kubát), 50. Hynek, 52. Zdražil (Doležal, Hošek) - 3. Flégl (Michel), 12. Flegl, 28. Vejda (Jirků, Radosta), 37. Křivonoska (Hanuš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) - Hošek, J. Doležal, Křesťan, Kříž - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Hlídek, Kubát, Žemlička, Brebera, Hynek, Jelínek
    IHC Králové Písek: Kafka (36. Škuta) - Vejda, Jirků "C", Banci, Švanda, Homolka "A", Hanuš, Sebris, Radosta "A", Volf, Michel, Císař, Křivonoska, Klemš, Flegl, Paukner, Březina

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Martin Klouda, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri