Hr. Králové – Strakonice 18:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 9:4 (kon.) | SHK Hodonín – Havířov 7:6 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:6 (4:2, 3:0, 0:4)
AZ Havířov
Neděle 03.02.2013, 16:15 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    59:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté ještě dokázali snížit na rozdíl jediné branky, ale nic víc se už v tomto utkání nestane! Ovčařiho ránu z pravého kruhu dorážel Přívara a TOMÁŠ MATĚJEK. Druhý jmenovaný nakonec současně se závěrečnou sirénou dokázal protlačit puk za Lunerova záda a zkompletovat tak hat-trick. Asistence: Ovčaři, Přívara.
     
    48:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Situace už začíná být vážná, protože v obraně Drtičů se nevyskytují pouze malá okénka, ale přímo výkladní skříně! Jaroch našel ve středním pásmu JANA MATĚJKA, který nejprve udělal protisměrnou kličku domácímu bekovi a pak pokračoval sám na Lunera, kterého překonal rychlou střelou zápěstím. Asistence: Jaroch, Přívara.
     
    45:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě pokoušejí zdramatizovat utkání a ani zdaleka není konec! Křibik vyhodil pod tlakem kotouč lehkou žabičkou do středního pásma, kde si jej našel TOMÁŠ MATĚJEK. Hostující útočník přebruslil oba obránce Hodonína, položil si lunera a zakončil rychlou střelou pod horní tyčku! Asistence: Křibik.
     
    41:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slezané předvedli pohlednou kombinační akci a snižují stav utkání. Matějek přenechal Přívarovi kotouč za modrou čárou, ten se s ním dlouho nemazlil a našel JANA KŘIBIKA sjíždějícího před bránu, který poslal kotouč mimo dosah hodonínského brankáře. Asistence: Přívara, Matějek.
     
    38:41
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají ještě jednu branku před koncem druhé periody. MATĚJ CHARVÁT nabil Horinkovi na střelu bez přípravy z pravého kruhu. Hodonínský obránce trefil pouze levou tyč, ale kotouč se odrazil právě ke kapitánovi hodonínského mužstva, který nezištně doklepnul kotouč za Gablerova záda. Asistence: Horinka.
     
    30:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Mladí Drtiči se prosazují i v oslabení! JAKUB TOMI ujel se svým kolegou z útoku Charvátem do přečíslení dva na jednoho, tkeré proměnil v gól chladnokrevnou sřelou zápěstím mezi betony brankáře Tomšů. Asistence: Charvát.
     
    23:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Několik vteřin po vypršení trestu se domácí opět prosazují! Po kombinaci Charváta se Smetanou našel druhý jmenovaný ONDŘEJE HORINKU stojícího na modré čáře. Hodonínský bek jen lehce nahodil kotouč na branku a Přívara jej nešťastnou tečí pravou rukavicí usměrnil do protipohybu brankáře Havířova. Asistence: Smetana, Charvát.
     
    19:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Krásná individuální akce DOMINIKA SYNKA zajišťuje druhou branku Havířova v utkání! Hostující forvard nejprve převzal Adamíkův pas v rohu kluziště, přehrál bránícího hráče Hodonína a bekhendovou kličkou překonal bezmocného Lunera! Asistence: Adamík.
     
    16:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí poprvé v zápase využívajéí přesilovou hru a berou si zpět tříbrankové vedení! Charvát našel na modré čáře Tomiho, ten přenesl hru na RADOSLAVA SMETANU stojícího na ose hřiště, který se opřel do kotouče takovým způsobem, že zaplul do pravé šibenice branky Ondřeje Tomšů. Asistence: Tomi, Charvát.
     
    13:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté ale okamžitě kontrují, když se po krásné akci prosadil útok složený z dorostenců. Jan Sonnek udělal kličku obránci, zatáhl kotouč do pásmu a zadovkou jej předložil MARTINU CARUKOVI, který razantní střelou pod vyrážečku snižuje stav utkání. Asistence: Sonnek.
     
    12:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tohle musí být ledová sprcha pro Slezany, protože hodonínští právě rozjeli svůj brankostroj naplno. Jakub Tomi perfektně našel RADOSLAVA SMETANU sjíždějícího k levé tyči, a ten pouze přiťuknul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Tomi.
     
    10:07
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Vzápětí Drtiči odskakují hostům do vedení o dvě branky! Charvát čistě vyhrál buly v útočném pásmu na JAKUBA TOMIHO, který pohotovou střelou bez přípravy překvapil Ondřeje Tomšů. Asistence: Charvát.
     
    09:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští otevírají skóre dnešního utkání hodně vydřenou brankou! Po Kuklišově ráně z levého kruhu se vytvořila skrumáž na brankovišti hostujícího golmana. Fojtíkův pokus ještě Tomšů zvládl pokrýt, ale na dorážku JANA ČAVOJE už byl krátký. Asistence: Fojtík, Kukliš.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 10. Čavoj (Fojtík, Kukliš), 11. Tomi (Charvát), 13. Smetana (Tomi), 17. Smetana (Tomi, Charvát), 24. Horinka (Smetana, Charvát), 31. Tomi (Charvát), 39. Charvát (Horinka) - 14. Caruk (Sonnek), 20. Synek (Adamík), 42. Křibik (Přívara, Matějek), 46. Matějek (Křibik), 49. Matějek (Jaroch, Přívara), 60. Matějek (Přívara, Ovčaři)


    SHK Drtiči Hodonín: Luner (Jež) - Horinka, Kukliš, Polesný, Miklík - Charvát, Buřič, Tomi, Duchoslav, Čavoj, Sedlák, Fojtík, Výmola, Smetana
    AZ Havířov: Tomšů (31.Gabler) - Bureš, Dýrr, Glos, Graca, Jaroch, Kostelník, Křibík, Matějek, Mihal, Mráz, Ovčaři, Přívara, Řehulka, Smuž, Szewieczek, Adamík, Caruk, Chroboček, Sonnek, Synek

    Rozhodčí: Volf - Linhart, Lošťák
    bahis siteleri