Hr. Králové – Strakonice 18:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 9:4 (kon.) | SHK Hodonín – Havířov 7:6 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
18:0 (2:0,7:0, 9:0)
HC Strakonice
Neděle 03.02.2013, 15:00Liga juniorů
Partner:
     
    59:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a ještě jednu branku přibalují domácí Strakonicím na cestu. LUKÁŠ PRAVDA si připisuje druhý hattrick v utkání, tudíž šestou branku, když střelou z otočky prostřelil Doubka. Asistence: Martin Bartoň.
     
    56:00
    A do branky se vrací Doubek, který střída Havelce.
     
    56:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ PRAVDA si připisuje pátou brankou, když mu Hradecký hezky naservíroval puk na druhou stranu pásma. Havelec se nestihl přemístit a hradecký forward nadvakrát dostal puk do branky. Asistence Vít Hradecký.
     
    55:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Brankostroj se nezastavuje. V závaru před brankou se nejlépe zorientoval LUKÁŠ NEDVÍDEK, který na několikrát procpal puk za Havelcova záda. Asistence: Tadeáš Ouzký, Michal Štědrý.
     
    54:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pánek měl puk na modré čáře a napříč našel najíždějícího MICHALA BRIDU, který je dnes druhým hráčem, co si připisuje hattrick. Asistence: Václav Pánek, Roman Konečný
     
    54:52
    Brida teď hezky nahodil puk, který se snesl až na břevno Havelcovi branky.
     
    54:28
    Hostující lavička dostává dvě minut za příliš velký počet hráčů na ledě. Přesilovka 4 na 3 pro lvi.
     
    53:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to co nám teď předvedl DANIEL VOŽENÍLEK byla opravdová hokejová paráda. Nejdříve stahovačkou obešel obránce a následně stejnou kličkou zesměšnil brankáře, poté svojí střelu ještě otřel o břevno a šel se radovat. Asistence: Tadeáš Ouzký.
     
    53:21
    Vyloučení na obou stranách za hrubost. Z Hradeckých je to Kastner a za hosty míří na trestnou Gross. Bude se hrát 4 na 4.
     
    52:37
    Konečný si počkal až mu Brida najede před branku, poté mu naservíroval pěknou přihrávku, kterou ovšem jen z tečoval mimo branku.
     
    49:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    A znovu se puk třepotá v síti Strakonic. Hezká přihrávka Voženílka napříč brankovištěm na TADEÁŠE OUZKÉHO. Brankář se nestihl přemístit a hradecký útočník měl lehkou práci. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    44:45
    Šťastný po pravé straně projel kolem mantinelu, na nic nečekal a vystřelil. Havelec hezky vystavil této střele semafor.
     
    43:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a je tu dvanáctá branka. Další hezká akce domácích, když na jejím konci stál MICHAL BRIDA, který zakončil přesně. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    43:15
    Hradecký nabuzený krásnou brankou teď se prokličkoval do pásma a nahrával na spoluhráče, který ovšem trefil jen stojícího gólmana.
     
    41:25
    A Hradečtí dostali puk do branky znovu, ovšem tentokrát gól není uznán protože byla posunutá branka.
     
    40:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Štědrý pěknou přihrávkou našel před brankou TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO, který byl pokrytý obráncem, ale hokejku měl volně, a tak puk z tečoval za záda brankáře. Asistence: Michal Štědrý.
     
    40:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak teď jsme viděli opravdovou parádu. VÍT HRADECKÝ napřáhl kousek za červenou čárou a jeho tvrdá a přesná rána skončila pod břevnem branky. Bez asistence.
     
    Do hradecké branky se na poslední část postaví Jeřábek, který vystřídal Mahdala.
     
    39:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další gól v síti Strakonic. Pěkná kombinace Hradeckých, kterou zakončuje LUKÁŠ PRAVDA opět do prázdné branky. Asistence: Vít Hradecký.
     
    39:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z utkání je exhibice v podání lvů. Hradecký se dostal do úniku, jeho šanci brankář vyrazil. K puku se dostal Bartoň a z první našel před bránou DANIELA VOŽENÍLKA, který dává další branku.
     
    38:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pěkná přesilovková kombinace domácích. Ouzký poslal puk podél mantinelu na Voženílka, ten naznačil že bude objíždět branku, ovšem překvapil všechny a přihrávkou podél první tyčky našel úplně volného MARTINA BARTONĚ, který zvyšuje na 7:0. Asistence: Daniel Voženílek, Tadeáš Ouzký.
     
    34:40
    Hosté budou mít možnost přesilové hry, když dvě minuty dostává Tomáš Půlpán za napadení.
     
    33:41
    Hosté rovnou střídají brankáře. Do klece se postaví Havelec.
     
    33:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí najeli do rozhozené obrany a plyne z toho šestá branka, když Štědrý křižnou přihrávkou vybídl ke skórování VÍTA HRADECKÉHO, který tím nepohrdl a puk poslal za záda brankáře. Asistence: Michal Štědrý.
     
    33:06
    Tomáš Půlpán jel naprosto sám od modré čáry na strážce hostující svatyně. Nezkoušel žádnou kličku a pokusil se o střelu nad lapačku, tu měl však Doubek připravenou a šanci zastavil.
     
    28:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu tolik neoblíbeného bůra. LUKÁŠ PRAVDA zpracoval přihrávku od Bartoně, hezky si puk natáhl do pravé strany a střelou do prázdné brány dokončuje svůj hattrick v zápase. Asistence: Martin Bartoň.
     
    27:21
    Doubek teď chvíli nevěděl co se děje. Nahozený kotouč ho trefil do betonu a odrazil se před něj. Zmatený brankář se rozhlížel všude možně a až těsně před dotírajícím útočníkem si ho všiml a uklidil do bezpečí.
     
    26:18
    Šťastný najel do pásma a před branku mu najížděli dva spoluhráči. Hezkou skákající přihrávkou se je snažil najít, ale vracející se obrana vše na poslední chvíli uhasila.
     
    24:19
    A i hosté se mohli dočkat gólu. Kapitán týmu Hrubý jel sám na Mahdala, ale svoje zakončení odflákl a jen trefil brankáře.
     
    22:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rejl na druhé straně pásma našel LUKÁŠE PRAVDU, který si puk stáhl rukavicí ze vzduchu, poté obkroužil brankáře a z úhlu za něj poslal puk do branky. Asistence: Dominik Rejl.
     
    21:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to rázem už 3:0. Nedvídek vyhrál vhazování v útočném pásmu. Přihrávkou na modrou čáru našel ROMANA KONEČNÉHO, který střelou švihem poslal puk do branky, když ještě kotouč lízl břevno. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    09:38
    Srb si poté pomohl faulem, když se snažil dojet jednoho z útočníku. Dostává proto dvě minuty za hákování.
     
    06:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme to 2:0. LUKÁŠ PRAVDA si ve středním pásmu převzal kotouč od Bartoně a zavezl ho až do pásma, kde krásnou střelou k tyči rozvlnil síť branky hostů. Asistence: Marin Bartoň.
     
    05:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí ze svého tlaku právě vytěžili první branku. MICHAL BRIDA se po vhazování zmocnil kotouč a zavezl ho mezi kruhy, kde ho lehkým bekhendovým nahozením poslal nad rameno brankáře hostů. Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    00:18
    Hned v první akci Bartoň ujížděl sám na brankáře, ten stihl sklapnout betony a puk chytit.

    Lukáš Drapák

    Branky a nahrávky: 6. Brida (Šťastný), 7. Pravda (Bartoň), 22. Konečný (Nedvídek), 23. Pravda (Rejl), 29. Pravda (Bartoň), 34. Hradecký (Štědrý), 39. Bartoň (Voženílek, Ouzký), 40. Voženílek (Bartoň), 40. Pravda (Hradecký), 41. Hradecký, 41. Šťastný (Štědrý), 44. Brida (Nedvídek), 50. Ouzký (Voženílek), 54. Voženílek (Ouzký), 55. Brida (Pánek, Konečný), 56. Nedvídek (Ouzký, Štědrý), 56. Pravda (Hradecký), 60. Pravda (Bartoň)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Bezděk, Rejl, Kováč, Štědrý, Pánek, Konečný, Bartoň, Pravda, Hradecký, Procházka, Šťastný, Brida, Kastner, T. Půlpán, Nedvídek, Ouzký, Matějček, Voženílek, Jebavý.
    HC Strakonice: Doubek (Havelec) – Křenek, Hrubý, Fedor, Gross, Mála, Srb, Kurečka, Topinka, Kordík, Rajtmajer, Bazgier.
    bahis siteleri