Nové Zámky – Miskolc 1:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Úterý 12.02.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    Toto bol moj v poradí druhý okomentovaný zápas. Sľubujem, že to bude len a len lepšie a ďakujem každému kto si to nechal bežať a pozeral to. Dúfam, že som Vás priblížil k zápasu ktorý sa odohrával reálne. Ďakujem ešte raz, vidíme sa ;-) (20:20:10)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Posledná, osudná minúta začala, domáci zapli na 200%, nádherná tvrdá strela ktorá išla z čepele nášho obrancu ohrozila bránu. Domáci odvolali brankára a hrá sa 6 na 5.
     
    59:03
    Nové Zámky sa svojim klasickým rýchlym protiútokom snažili presunúť hru k súperovi a však bol z toho iba ofsajd.
     
    58:50
    Jednoduchou kombináciou súper ohrozil našu bránku, z ktorej takmer padol gól, teraz môžeme ďakovať všetkým svätým, že tak nebolo.
     
    58:35
    Nové Zámky veľmi rýchlym protiútokom presunuli hru k súperovi, ale puk útočníkovi ušiel po nahrávke ktorú dostal od spoluhráča.
     
    57:28
    Súper sa teraz nasťahoval do tretiny domácich, ale nemali zatiaľ žiadnu väčšiu šancu. Novým Zámkom sa podarilo vyhodiť puk z pásma a nasleduje prestriedanie oboch týmov.
     
    56:25
    Nové Zámky sa tlačia všetkymi silami do brány súpera, strieľajú, clonia, tečujú, žiaľ Bohu neúspešne.
     
    55:49
    Hra je v kľudnom tempe, na ihrisku sa toho moc neudialo za tú minútu čo som nekomentoval, pretože nebolo čo. Žiadna akcia, źiadna prihrávka, len prehadzovanie puku z jednej na druhú stranu.
     
    54:22
    Buly sa vyhralo na obrancov Miškolcu ktorí ihneď vystrelili ale bránu minuli. Narozdiel od toho domáci útočník prešiel ihriskom ako nôž maslom a ohrozil súperovu bránu. Žiaľ, Zámky dnes "nos" na góly.
     
    53:32
    Puk sa dostáva do moci domáceho brankára, buly sa bude vzhadzovať v tretine Nových Zámkov.
     
    53:14
    Súper založil útok ktorý skončil takmer gólom, ale ich vyloženú šancu vykryl domáci brankár.
     
    52:25
    Buly vyhral súper a puk sa snažil vyhodiť z pásma, však neúspešne.
     
    52:00
    Stredom prešprintoval Zámocký útočník ktorý zaviedol puk až k súperovi a bolo z toho ohrozenie brány, ktoré takmer domáci zakončili gólom.
     
    51:29
    A je to zakázané uvoľnenie. Vzhadzuje sa v tretine domácich.
     
    51:05
    Domáci obranca nahodil puk tesne za červenou čiarou do súperovej tretiny, z toho vyťažili len jednu strelu ktorá žial neskončila gólom ale tým, źe puk ovládol súper.
     
    49:59
    Súper nahral z nášho rohu na stred a je z toho strela ktorá takmer skončila gólom v neprospech domáceho týmu. Našťastie pre nás, gólman všetko pokryl. Vzhadzuje sa v tretine domácich.
     
    49:42
    Súperov útočník sa snažil pred našou bránou najsť strelca ale našťastie tam nikto nestál. Domácim sa podarilo vyhodit puk z tretiny, ktorý sa zachytil v strednom pásme a je z toho ohrozenie, ale žial neúspešne.
     
    48:42
    Miškolc hrá s piatimi hráčmi.
     
    48:36
    Domáci stále okupujú tretinu súpera ale teraz sa im podarilo vyhodiť puk a klasickým založením útoku rozohráva Zámocký obranca puk, útočníci sa dostávaju do pásma kde sa už rozostavili a prihrávajú si.

    Ľubor Pernický

    Branky a nahrávky: 32. Barcák (Štefanka) - 7. Fodor, 18. Popovics (Szilagyi, Sziranyi)


    HC MIKRON Nové Zámky: Križan (Zima) - Suchadra, Baron, Klobúcnik, Púchovský, Tarnoczy, Joanidis, Ruzicka, Stefanka, Král, Gábris, Mikhailov, Lehocky, Mamonovsk, Dobry, Barcák, Uhnák, Spisak, Teluskins
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Budai (Gyenes) - Góz, Szirányi, Popovics, Nagy, Szilágyi, Saluga, Ritó, Smith, Dubek, Cowan Fodor, Atkinson, Czuba, Miskolczi, Orosz, Rafaj
    bahis siteleri