Hr. Králové – Písek 10:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 12:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
12:6 (6:2, 2:1, 4:3)
SKLH Žďár nad Sázavou
Úterý 12.02.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Dnešní atraktivní zápas, který s sebou přinesl neuvěřitelných 18 branek, je u konce. Fanoušci, kteří se rozhodli navštívit Kotlinu, se rozhodně nenudili. Ba naopak, v chladném počasí je zahřála vydatná gólová přestřelka. To je pro dnešek z Kotliny vše, já vám moc děkuji za pozornost a rád bych vás pozval na zítřejší zápas staršího dorostu, který na havlíčkobrodském ledě hostí Olomouc. Zápas pro vás bude komentovat kolega a jmenovec Luboš Vácha. Na shledanou. (20:03:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Útočné snažení svěřenců trenérského tandemu Václav Adam - Jaroslav Benc však razantně uťala žďárská obrana, jež získala puk a vyhodila.
     
    59:02
    Jiří Staněk (ZNS) míří ke dvěma minutám na lavici hanby za faul kolenem. Domácí si zahrají až do konce zápasu přesilovou hru.
     
    58:35
    Nejdříve prověřil Brožovu pozornost střelou zblízka do jeho betonů Jiří Staněk. Potom si maskovaný muž mezi brodskými tyčemi poradil i se střelou Daniela Bednáře, který zkoušel završit hattrick střelou do odkrytého koutu branky u bližší tyčky. Jan brož však utěsnil tento prostor svou lapačkou a zamezil pohromě!
     
    57:30
    David Pazourek měl v pravém kruhu dostatek času na to, aby si srovnal puk na hůl a rozmyslel si, kam bude střílet. I přesto však poslal kus černé gumy nad horní tyčku.
     
    57:03
    Hra se stěhuje do obranného pásma hostů, kteří se při přechodu do území Havlíčkova Brodu provinili úmyslným offsidem.
     
    56:42
    Pokud tým vstřelí v jednom utkání šest branek, většinou to znamená tříbodový zisk. To však neplatí dnes, protože domácí Rebelové se trefili ještě jednou tolik.
     
    55:21
    Žďár právě vstřelil branku!

    Máme tu další gólový příspěvek, který upravuje průběžný stav zápasu na 12:6! Kapitán hostů Miroslav Jan poslal puk na DANIELA BEDNÁŘE, jenž sice nejdříve neuspěl se svou střelou k bližší tyčce, jenže za brankou chytil puk a dříve než mohl brankář Brož zaujmout postoj u opačné tyčky, tak zasunul bekhendem puk do sítě! Asistence: Miroslav Jan.
     
    55:12
    Tentýž hráč se prezentoval tvrdou a přesnou ranou i tentokrát, když se do puku opřel vší silou v úhlu v prostoru pravého kruhu, odkud našel na přední tyčce Brožovu náruč.
     
    54:55
    Petr Peňáz vybojoval pro svůj tým alespoň vhazování v útočném pásmu,když nahodil od modré čáry kotouč před brodské brankoviště, kde zalehl kotouč brankář Brož.
     
    54:10
    Postup hostů do útočného pásma je zabrzděn hvizdem hlavního sudího, který odpískal signalizované postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    53:57
    Jeden z hostů se hnal sám na brankáře Brože, na což musel zareagovat nedovoleným zákrokem David Kozlík (HBR), který si v ideálním případě odsedí 2 minuty za držení protihráče.
     
    52:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Opravdu málo vídaná kanonáda je dnes k vidění na zimním stadionu v Havlíčkově Brodě, tentokrát si užívají gólovou euforii domácí, dnes už podvanácté! Kotouč obešel destinace Vladimír Szilva - Martin Hynek - MARTIN JELÍNEK, přičemž posledně jmenovaný už měl snadnou úlohu uklidit kotouč do odkryté branky, když útok Rebelů dokonale vyšachoval soupeřovu obranu! Asistence: Martin Hynek, Vladimír Szilva.
     
    51:47
    Havlíčkův Brod drží puk ve své moci a zkouší vymyslet další lest na žďárskou obranu, Zatím bez úspěchu, hosté se brání zodpovědně. Brankář Zelený spíše jen sleduje dění před sebou, než že by se zapojoval do hry.
     
    51:10
    Další útočné akci Rebelů přihlíží v Kotlině zhruba 40 diváků.
     
    50:39
    Dvakrát v krátkém časovém sledu se přerušovala hra. Nejdříve kvůli zakázanému uvolnění hostů, poté kvůli přihrávce rukou. Buly ve středním pásmu.
     
    49:47
    Žďár právě vstřelil branku!

    Gólová kanonáda v Kotlině nebere konců, tentokrát zdvihají ruce nad hlavu hosté! Dnes spolehlivý nahrávač Martin Vítek vyslal do úniku ADAMA ŠKORPÍKA, který si sjel až před brankoviště, kličkou obelstil Milana Hlávku, kterého v brance nahrazuje Jan Brož, a uklidil touš do odkryté brány! Asistence: Martin Vítek.
     
    48:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brodský soubor se však nehodlá vzdát svého sedmibrankového náskoku, na který Plamenům znovu odskakuje! Václav Pecen sice se svým projektilem na Martina Zelného nevyzrál, ale z dorážky už měl snadnou úlohu VLADIMÍR SZILVA, jenž z několika kroků rozechvěl žďárskou síťku! Asistence: Václav Pecen, Lukáš Brebera.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Chlubna (Kubát), 14. Žemlička (Brebera), 15. Pecen (Kubát, Szilva), 16. Kříž (Brebera), 16. Kozlík (Hynek, Křesťan), 17. Zdražil (Brebera), 25. Kozlík (Chlubna, Szilva), 35. Jelínek (Hynek, Kubát), 46. Kříž (Žemlička), 47. Hynek (Kozlík, Szilva), 49. Szilva (Pecen, Brebera), 53. Jelínek (Hynek, Szilva) - 17. Štěrba (Vítek), 17. Bednář (Vítek), 29. Peňáz (Bednář, Čejka), 48. Staněk (Vítek), 50. Škorpík (Vítek), 56. Bednář (Jan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hlávka (od 50. Brož) - Pecen, O. Doležal, Křesťan, Kříž - Szilva (C), Zdražil, Chlubna, Kozlík, Kubát, Žemlička, Brebera, Hynek, Jelínek.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Krásný (od 16. Zelený) - Koláček, Němec, Vítek, Jan (C), Vlček - Štěrba, Čejka, Novotný, Bednář, Peňáz, Staněk, Pazourek, Škorpík.

    Rozhodčí: Jiří Stolín - Jakub Plch, Petr Holeček

    Diváci: 40
    bahis siteleri