Hr. Králové – Písek 10:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 12:6 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
10:3 (3:1, 4:0, 3:2)
IHC Králové Písek
Úterý 12.02.2013, 18:00Liga juniorů
Partner:
     
    Hradeckým hokejistům se tedy i přes nepříliš kvalitní třetí třetinu podařilo dosáhnout vytoužené desítky. Vítězná dohrávka posouvá domácí tým už do třináctibodového trháku a k jistotě postupu do extraligové baráže mu stačí v posledních sedmi kolech posbírat devět bodů.

    Odě mě je to z dnešního jednoznačného zápasu vše, zítra tu budeme sledovat stejnou partii, jen v podání A-týmů. Příjemný zbytek večera. (20:15:52)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Martin Matějček (HKR) ještě odchází za katr s menším trestem za napadení.
     
    59:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Závěr utkání je okořeněn brankovými hody, a Hradečtí v nich zakulacují skóre! Rána od modré čáry Havelkovi vypadla a na hranici brankoviště byl nejpozornějším hráčem LUKÁŠ NEDVÍDEK, před nímž už zívala jen prázdná svatyně - 10:3. Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    58:43
    Písek právě vstřelil branku!
    Ještě je tu ale třetí gól Jihočechů. V dalším přečíslení vymyslel Zdeněk Císař šanci pro DAVIDA ŠMEJKALA, který Mahdala obkroužil a bekhendem poslal puk do volného místa - 9:3. Asistence: Zdeněk Císař.
     
    57:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak desítka je ještě ve hře! Hradec vyhrál buly na hokejku Romana Konečného, který po chvilce vystřelil. TOMÁŠ ŠŤASTNÝ nenechal puk projít až k Havelkovi, pohodlně ho zpracoval a pak přesným bekhendem poslal mezi jeho betony - 9:2. Asistence: Roman Konečný.
     
    57:02
    Josef Vlk mohl zkorigovat nepříznivé skóre, ale z pravé strany o kousek přestřelil vzdálenější tyčku.
     
    55:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Střelecké trápení domácích v této třetině je ukončeno. Povedenou akci předvedli přihrávající Pavel Hlavatý s RADKEM PILAŘEM, který dokázal Havelku oklamat bekhendovou kličkou a ve svém druhém zápase za juniory slaví premiérovou branku - 8:2! Asistence: Pavel Hlavatý.
     
    55:23
    Hokejisty obou celků trápí celá řada nepřesností.
     
    54:30
    Lukáš Kastner se před brankovištěm dostal k bekhendové dorážce, tu ale podle všeho vytáhl špičkou betonu Martin Havelka!
     
    53:59
    Další brejk dvou na jednoho mohl zakončit Radek Volf hattrickem. Místo rychlé střely ale chvíli vyčkal a to už stačil Mahdal zakročit vyrážečkou!
     
    52:39
    Jihočeši uháněli dopředu v přečíslení, ale jejich špatnou přihrávku zastavila hokejka posledního hradeckého beka.
     
    51:13
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se tak trochu z čistého nebe dostávají ke své druhé brance. David Šmejkal se vyhnul nedůraznému obránci domácích a i když jeho střelu ještě Mahdal vyrazil, k volnému puku se dostal RADEK VOLF a bez potíží ho poslal do prázdné klece - 7:2. Asistence: David Šmejkal.
     
    50:26
    Jinak se ale oběma týmům příliš nedaří.
     
    49:28
    A znovu jistý brankář hostí, který už od svého nástupu po šestém gólu Hradeckých předvádí výkon na jedničku.
     
    48:43
    Aleš Půlpán se rozhodl pro individuální řešení akce, Havelka jeho pokus vytáhl vyrážečkou do rohu.
     
    47:33
    A nyní si Martin Havelka lapačkou vychutnal Tomáše Šťastného.
     
    46:42
    Hra se nám poněkud otevřela, nyní uháněl úplně sám na Havelku Lukáš Nedvídek. Skvěle položený beton ale zabránil gólu!
     
    46:02
    Po dlouhé době přichází příležitost i na druhé straně. Mahdal zasahuje proti Novákovi vyrážečkou.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Pravda (A. Půlpán, Červený), 14. Bartoň (Pravda, Rejl), 16. T. Půlpán (Voženílek), 23. Kastner (T. Půlpán), 25. Kastner (Pánek), 27. Kastner (T. Půlpán), 37. Nedvídek (Brida, Šťastný), 56. Pilař (Hlavatý), 58. Šťastný (Konečný), 60. Nedvídek (Šťastný) - 17. Volf (Šmejkal), 52. Volf (Šmejkal), 59. Šmejkal (Císař)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Červený "C", Rejl, Matějček, Štědrý, Pánek, Konečný, Bezděk – Bartoň, Pravda, A. Půlpán, Brida, Šťastný, Nedvídek, Kastner, T. Půlpán, Voženílek, Hlavatý, Pilař. Trenér: Miloš Říha.
    IHC Králové Písek: Kafka (27. Havelka) – Jirků, Hanus, Novák, Volf, Šmejkal, Scholtz, Švanda, Březina, Vlk, Dudák, Bánci, Suda, Flegl, Paukner, Klemš, Sebris, Císař. Trenér: Jindřich Setikovský.

    Rozhodčí: Barek – Vepřovský, Pechánek.
    bahis siteleri