Nové Zámky – Miskolc 1:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Úterý 12.02.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    Toto bol moj v poradí druhý okomentovaný zápas. Sľubujem, že to bude len a len lepšie a ďakujem každému kto si to nechal bežať a pozeral to. Dúfam, že som Vás priblížil k zápasu ktorý sa odohrával reálne. Ďakujem ešte raz, vidíme sa ;-) (20:20:10)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Posledná, osudná minúta začala, domáci zapli na 200%, nádherná tvrdá strela ktorá išla z čepele nášho obrancu ohrozila bránu. Domáci odvolali brankára a hrá sa 6 na 5.
     
    59:03
    Nové Zámky sa svojim klasickým rýchlym protiútokom snažili presunúť hru k súperovi a však bol z toho iba ofsajd.
     
    58:50
    Jednoduchou kombináciou súper ohrozil našu bránku, z ktorej takmer padol gól, teraz môžeme ďakovať všetkým svätým, že tak nebolo.
     
    58:35
    Nové Zámky veľmi rýchlym protiútokom presunuli hru k súperovi, ale puk útočníkovi ušiel po nahrávke ktorú dostal od spoluhráča.
     
    57:28
    Súper sa teraz nasťahoval do tretiny domácich, ale nemali zatiaľ žiadnu väčšiu šancu. Novým Zámkom sa podarilo vyhodiť puk z pásma a nasleduje prestriedanie oboch týmov.
     
    56:25
    Nové Zámky sa tlačia všetkymi silami do brány súpera, strieľajú, clonia, tečujú, žiaľ Bohu neúspešne.
     
    55:49
    Hra je v kľudnom tempe, na ihrisku sa toho moc neudialo za tú minútu čo som nekomentoval, pretože nebolo čo. Žiadna akcia, źiadna prihrávka, len prehadzovanie puku z jednej na druhú stranu.
     
    54:22
    Buly sa vyhralo na obrancov Miškolcu ktorí ihneď vystrelili ale bránu minuli. Narozdiel od toho domáci útočník prešiel ihriskom ako nôž maslom a ohrozil súperovu bránu. Žiaľ, Zámky dnes "nos" na góly.
     
    53:32
    Puk sa dostáva do moci domáceho brankára, buly sa bude vzhadzovať v tretine Nových Zámkov.
     
    53:14
    Súper založil útok ktorý skončil takmer gólom, ale ich vyloženú šancu vykryl domáci brankár.
     
    52:25
    Buly vyhral súper a puk sa snažil vyhodiť z pásma, však neúspešne.
     
    52:00
    Stredom prešprintoval Zámocký útočník ktorý zaviedol puk až k súperovi a bolo z toho ohrozenie brány, ktoré takmer domáci zakončili gólom.
     
    51:29
    A je to zakázané uvoľnenie. Vzhadzuje sa v tretine domácich.
     
    51:05
    Domáci obranca nahodil puk tesne za červenou čiarou do súperovej tretiny, z toho vyťažili len jednu strelu ktorá žial neskončila gólom ale tým, źe puk ovládol súper.
     
    49:59
    Súper nahral z nášho rohu na stred a je z toho strela ktorá takmer skončila gólom v neprospech domáceho týmu. Našťastie pre nás, gólman všetko pokryl. Vzhadzuje sa v tretine domácich.
     
    49:42
    Súperov útočník sa snažil pred našou bránou najsť strelca ale našťastie tam nikto nestál. Domácim sa podarilo vyhodit puk z tretiny, ktorý sa zachytil v strednom pásme a je z toho ohrozenie, ale žial neúspešne.
     
    48:42
    Miškolc hrá s piatimi hráčmi.
     
    48:36
    Domáci stále okupujú tretinu súpera ale teraz sa im podarilo vyhodiť puk a klasickým založením útoku rozohráva Zámocký obranca puk, útočníci sa dostávaju do pásma kde sa už rozostavili a prihrávajú si.
     
    47:39
    Domáci majú veľmi veľkú šancu vyrovnať, zatiaľ len ohrozujú bránu súpera tvrdými strelami, ktoré však brankár nepochopiteľne vykrýva.
     
    46:41
    Vylúčený hráč Miškolcu NAGY, ktorý fauloval kolenom.
     
    46:41
    Súper sa dostal do našej tretiny a nechcel nás pustiť ani za svet von. Nádherný strom ktorý udelil Zámocký obranca Maďarskému útočníkovi ocenili fanúšici potleskom.
     
    46:10
    Zásah brankára do masky pukom, vzhadzuje sa v pásme Miškolcu.
     
    45:57
    Vzhadzovalo sa u súpera, buly vyhrali domáci na obranu ktorá dva krát vystrelila, žiaľ neúspešne. A popri brankárovi vznikla menšia potyčka medzi oboma týmami ale nakoniec ju beztrestne vyriešil rozhodca.
     
    45:38
    Súper sa doslova nasťahoval do našej tretiny, ale domácim sa podarilo zmocniť puku, ktorý vyviedlo do súperovho pásma. Prihrávkami sa snažia ohroziť bránu čo sa im aj podarilo ale je z toho len tyčka ktorá rozzvonila celý štadión.
     
    44:36
    Vzhadzuje sa v tretine domáceho týmu. Puk vyhrali domáci a držia ho stále v moci, snažili sa vyhodiť ale nevyšlo im to a súper nastrelil na nášho brankára. Ale ihneď na druhej strane pekná strela na bránu od nášho útoičníka ktorá takmer skončila gólom.
     
    43:48
    Domáci sa nasťahovali do súperovej tretiny, ale súper im prihrávku vypichol a utiekol na našu bránu, našťastie pre nás neúspešne zakončil.
     
    43:17
    Krásny čistý náraz na mantinel od domáceho útočníka, hráč Miškolcu ostáva ležať na ľade a rozhodca prerušil hru. Vzhaduje sa u súpera.
     
    42:45
    Nové Zámka s 5. hráčmi. Ostrelujú bránu súpera, tlačia silou mocou, a však obrovská šanca nekončí gólom.
     
    41:51
    Spoza brány za účelom vystriedania sa rozohráva súper, a útokom sa rýchlo dostali do našej tretiny, útok zakončili slabou strelou, ktorá nás neohrozila, vzhadzuje sa u domácich.
     
    41:06
    Verme že domáci budú dva krát tak úspešný ako druhú tretinu. Hra je zatiaľ v kľudnom tempe, hrá sa na oboch stranách.
     
    40:25
    Buly vyhral Miškolc na obranu, a nasťahovali sa do tretiny domácich.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:57
    Vylúčený je TEAM NOVÉ ZÁMKY. Hráč smeruje na trestnú.
     
    39:57
    Nádhernými strelami ktoré idú žial len do brankára sa snažia domáci dať gól, ale však neúspešne. A teraz sa im vypomstila nepozornosť striedačky, keď sa objavili šiesti hráči domáceho týmu.
     
    39:20
    Buly vyhral súper a hra sa presunula nachviľu k domácim, ale tí ihneď rozohrali a kombináciami sa snažia ohroziť bránu súpera. Krásna strela ktorá žiaľ nekončí gólom. Miškolc hrá s piatimi hráčmi.
     
    38:30
    Brankár zachytil puk a bude sa vzhadzovať v tretine súpera.
     
    38:29
    Domáci majú určite šancu na vyrovnanie, aj fanúšici začali kričať a fanúškovať za svojich.
     
    37:13
    Tvrdým kroščekom do tváre , ktorý zadelil Maďarský útočník nášmu hráčovi je potrestaný 2ma minútami, hráč SMITH.
     
    36:50
    Krásnou akciou opäť Nové Zámky ohrozujú bránu, strela letela vedľa, ale takouto hrou sa im určite podarí streliť viacej gólov. Domáci začali úplne ináč hrať.
     
    36:08
    Nové Zámky opäť zakladajú útoky jeden za druhým, UHNÁK urobil nádhernú sťahovačku a vystrelil, a však neúspešne.
     
    35:20
    Puku sa zmocňuje súper, ktorý ho aj hneď stratil a STEFANKA ho zachytil, nádhernou prihrávkou vyslal Zámockého útočníka ale žial to nieje gól.
     
    34:22
    Súper nádhernou kombináciou dosiahol to že Maďarský útočník šiel sám na bránu, ale náš brankár nádherne zachytil puk a nakoniec z toho gól nieje.
     
    33:17
    Konečne dostali aj fanúšici chuť povzbudzovať a svojim tradičným pokrikom "ZÁMKY" povzbudzujú domácich. Vzhadzuje sa u domácich tretine.
     
    32:40
    Nové Zámky kontaktný gól evidentne nabudil, a začali okupovať súperovu tretinu nepríjemnými strelami.
     
    31:15
    Po nádhernej kombinácii Nové Zámky nádherným gólom skórujú do súperovej brány, fakt úžasne to spravili. Gól dal hráč BARCÁK, asistoval mu STEFANKA O.
     
    31:03
    Posunutá brána na strane domáceho týmu. Vzhadzovať sa bude v našej tretine.
     
    30:36
    Vzhadzuje sa na domácej pôde. Buly vyhráva súper a ihneď si začal prihrávať v tretine domácich. Podarilo sa im vyhodiť puk ktorý však nedobehol domáci útočník.
     
    29:54
    Súper zachytil prihrávku v strednom pásme a okamžite sa nasťahoval do domácej tretiny.
     
    29:13
    Domáci vyhodili puk, zaútočili ale žial nič toho nieje, len obyčajná strela ktorá absolutne nemohla ohroziť golmana.
     
    28:43
    Piskot fanúšikov na rozhodcu je priam uši trhajúci.
     
    28:36
    Buly sa vzhadzuje u súpera v tretine, puk ostal pod nohami oboch centrov, ktorí ho nerozohrali. Súper zaútočil ale hra končí ofsajdom.
     
    27:21
    A je tu zbytočné vylúčenie domáceho hráča ktorý neudržal svoje nervy a buchol za rozhodcovo rozhodnutie o mantinel hokejkov, bol to RUZICKA, ktorý dostal osobný trest.
     
    27:17
    Vzhadzuje sa u súpera, buly vyhráva domáci tým ktorý mal krásnu šancu ale opäť ju nevyužil. Hra sa presúva z jednej strany na druhú, hrá sa v pomerne rýchlom tempe.
     
    25:49
    Za Nové Zámky vylúčený hráč MAMONOVS za útok na hlavu a krk, k tomu dostal osobný trest za útok na hlavu a krk. Veľmi nepekný zákrok od neho.
     
    25:47
    Domáci vyhrali buly a okamžiotá strela ktorá narazila do horného brvna ale nieje to gól, dnes je šťastie na strane Maďarov.
     
    25:26
    Podrazenie od súpera sa im nevyplatilo a na trestnú lavicu smeruje CZUBA.
     
    25:20
    Rozhodca má ruku hore, zrejme pre súpera, vylúčenie.
     
    25:09
    Vzhadzuje sa u súpera, domáci vyhrali buly a hneď vystrelili, ale puk sa od brankára odrazil ako od steny, ale pozor je tu ďaľšia šanca, žial nepresná strela ktorá bola vyloženou šancou, opäť domáci nepremieňajú.
     
    24:17
    Diváci evidentne niesú spokojní s doterajším výkonom domácich, pretože všetci vedia že majú na viac, ale zatiaľ sa nejak nerozohrali a to je už druhá tretina. Domáci okupujú súperovo pásmo ale zatiaľ bez strely.
     
    23:19
    Vzhadzovalo sa u domácich v pásme, hra sa rýchlo presunula k súperovi, a domáci sa snažili zakončiť, a však neúspešne, hra sa opäť ukľudnila.
     
    22:37
    Domáci tým túto minútu dobre zatlačil, a opäť nás podržal brankár po tvrdej strele súpera.
     
    22:25
    Vzhadzuje sa v súperovom pásme, buly vyhráva súper na obranu, ktorá puk vytlačila z ich pásma, a organizujú útok na našu bránu. Ale pozor, vyložená šanca domácich 3 na 1 ktorú nepremieňajú.
     
    21:31
    Tyčka domácich zahučala, ale našťastie to gól nieje.
     
    21:11
    Súper stále tlačí domáci tým. Domáci vstriedali brankára a už ukázal dva krásne zákroky.
     
    20:45
    Po zakázanom uvoľnení sa vzhadzuje v našom pásme, buly vyhráva súper, a ihned striela.
     
    20:34
    Buly vyhral domáci tým ale súperovo krídlo ihneď vyštartovalo na obrancu ktorému puk vzal a hra sa odohráva v našom pásme.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    No tak poďme do druhej tretiny, verme a držme palce domácemu týmu nech čo najskôr strelí kontaktný gól. Posledných 10 sek. do konca prestávky
     
    Posledné 3 min. do konca prestávky a hneď začíname.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:32
    Hra sa odohráva v tretine súpera, posledných 30 sekúnd do konca, súper presuva hru do našej tretiny a striela na golmana, ale neúspešne. Vzhadzuje sa buly, ktoré vyhral súper ale puk sa dostal z nášho pásma.
     
    18:20
    Domáci okamžite trvdou strelou odpovedali ale žial neúspešne.
     
    17:45
    Nepozornosť branakára využil POPOVICS, ktorý mu strelu nasmeroval pod lapačku. Asistovali mu SZILAGYI a SZIRANYI.
     
    17:30
    A domáci rozvíjajú útok, ktorý končí v strednom pásme a puku sa zmocňuje opäť súper, ktorý sa krásnymi prihrávkami nasťahoval do tretiny domácich.
     
    16:57
    Domáci tým hrá oslabovku už len 7 sek. snažia sa to udržať za každú cenu.
     
    16:21
    Miškolc hrá s piatimi hráčmi, a domácim sa akurát podarilo vyhodiť puk.
     
    15:30
    Vzhadzuje sa u domácich, buly vyhráva súper na obrancov, takže hra ostáva v pásme domácich.
     
    14:49
    A vylúčený hráč domáceho týmu, tiež za hákovanie, hráč menom HRUDIK.
     
    14:02
    Vylúčený hráč menom POPOVICS, po tvrdom hákovaní na domáceho hráča.
     
    13:57
    Domáci sú v tretine súpera ale zas im to nevyšlo, prichádzaju o puk a hra sa premiestnila do ich pásma.
     
    13:19
    Domáci sa konečne zmocnili puku, ukľudnili hru a veľká šanca na ich strane ktorú nepremenil hráč ktorý mohol trafiť prázdnu bránu keďže Maďarský brankár bol pri druhej tyčke.
     
    12:25
    Hra sa presunula do pásma domácich, kde ich Maďari napádajú vo svojich žltých dresoch doslova ako "osy". Nedovolia im výjsť z pásma nedovolia im ani rozohrať jedinú prihrávku.
     
    11:07
    Hráči vystriedali, obranca domácich rozohral spoza brány. A však neúspešne a puk chytá brankár.
     
    10:23
    Hra je prekvapivo vo veľmi kľudnom tempe hrá sa prevažne v strednom pásme.
     
    09:53
    Súper sa snažil vyhodiť puk čo sa im aj podarilo, ale domáci útočník puk zachytáva ale zas z toho nieje vôbec nič, ani len ohrozenie brány.
     
    09:10
    Nové Zámky zatiaľ neukázali svoju krásnu kombinačnú hru, nedaria sa im prihrávky.
     
    07:52
    Domáci tým sa nasťahoval do súperovej tretiny a ostreluje brankára zo všetkých strán. Hra sa presunula do nášho pásma kde obranca zlou prihrávkou pred bránu nahral presne na čepeľ súpera, ktorý našťastie šancu nevyužil.
     
    06:18
    Gól útočníka menom FODOR.
     
    05:59
    Súper sa opäť nasťahoval do pásma ale po ich chybe hneď domáci vyhadzujú.
     
    05:23
    Domácemu týmu sa podarilo zbaviť tlaku súpera vyhodenim puku z pásma.
     
    04:18
    Vylúčenie v útočnom pásme hráča PUCHOVSKY, za sekanie, 2min.
     
    04:11
    Hra je vo veľmi kľudnom tempe hrá sa na oboch stranách rovnako, oba týmy čakajú na chybu súpera, hrajú veľmi opatrne. Hra je v súperovom pásme.
     
    03:41
    Prvá strela domácich na súperovu bránu ktorá bola veľmi nepríjemná.
     
    03:10
    Domáci sa usadili v súperovej tretine, ale súper vyhodil puk z hracej plochy a je z toho buly.
     
    02:45
    Vzhadzovanie v súperovej polovici, zatiaľ je to veľmi kľudný zápas, uvidíme čo bude ďalej.
     
    02:23
    Súper vystrelil ale minul bránu vďaka tečovanému puku nášho hráča ktorý letel na sieť. Vzhadzuje sa v tretine domácich ktorú súper aj po buly okupuje. Hra sa teraz nachvíľku premiestnila do súperovej tretiny ale zas je naspäť.
     
    01:55
    Súper obsadil tretinu domáceho týmu a tlačí puk do brány, ale puku sa zmocňujú domáci a zdržujú hru aby mohli následne vystriedať.
     
    1:03
    Ale pozor, domáci tým sa dostával do útoku, žial neprestná prihrávka Novozámockého obrancu končí zakázaným uvolnením.
     
    00:41
    K puku sa dostáva domáci tým, ale hra je v kľudnom tempe a je tu opäť offside.
     
    0:09
    A zápas sa začal, súper vyhral buly ale hned je z toho offside.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vopred sa chcem ospravedlniť za nedoplnenie zostáv oboch týmov, ale ešte som sa k nim nedostal, budem sa snažiť čo najviac aj počas zápasu aby sa to dalo do hromady.
     
    Po prestávke, ktorej príčinou bola reprezentačná prestávka Vás opäť Vítam pri stretnutí MOL ligy. Budeme svedkami odloženého stretnutia z januára medzi Novými Zámkami a Miškolcom (Miškolc nemohol pricestovať pre zlé počasie).Do konca základnej hracej doby nám zostáva odohrať ešte 6 kôl, v ktorých by domáci mali získať 15 bodov, ak chcú bez ohľadu na zaváhanie svojich konkurentov pomýšľať na play off. Miškolc je na tom o niečo lepšie aktuálne okupuje druhé miesto, Nové Zámky sú na štvrtom, poslednom postupovom mieste. A tak nás určite čaká veľmi zaujímavý zápas.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.

    Ľubor Pernický

    Branky a nahrávky: 32. Barcák (Štefanka) - 7. Fodor, 18. Popovics (Szilagyi, Sziranyi)


    HC MIKRON Nové Zámky: Križan (Zima) - Suchadra, Baron, Klobúcnik, Púchovský, Tarnoczy, Joanidis, Ruzicka, Stefanka, Král, Gábris, Mikhailov, Lehocky, Mamonovsk, Dobry, Barcák, Uhnák, Spisak, Teluskins
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Budai (Gyenes) - Góz, Szirányi, Popovics, Nagy, Szilágyi, Saluga, Ritó, Smith, Dubek, Cowan Fodor, Atkinson, Czuba, Miskolczi, Orosz, Rafaj
    bahis siteleri