Jihlava – Salzburg 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 12.02.2013, 12:00Zápasy mládeže
Partner:
     
    V dnešním zápase v rámci Red Bull Rookie Cupu oplatil Salzburg Dukle lednovou porážku, když o své výhře rozhodl dvěma góly v rozmezí 33. a 34. minuty. Hostům gratulujeme k výhře a přejeme klidnou cestu domů. Z Horáckého zimního stadionu se s Vámi loučí Tomáš Lysý. (15:48:12)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Dukla právě vstřelila branku!

    Kosmetickou úpravu výsledku dává TOMÁŠ STŘECHA, který využil nekoncentrovanosti obrany hostů. Ti už věděli, že mají vítězství v dnešním zápase jisté, takže dali útočníkovi domácích spostu volného prostoru, kterého také Střecha využil. Asistence: Jan Štěpán, Filip Dundáček.
     
    58:22
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto, Red Bull využívá přesilovou hru. Kapitán Polata adresoval přihrávku SMAILU SAMARDZICOVI, který skóruje podruhé v dnešním zápase a dává tak výsledku definitivum. Asistence: Jan Polata.
     
    58:03
    Dukla zahrozila i v oslabení. Gregar využil špatné přihrávky obránců Red Bullu a namířil sei to rovnou k Feichterovi, jenže zamířil těsně vedle.
     
    56:07
    Je asi rozhodnuto, protože Hynek Tobola dostává dvě minuty za krosček a Salzburg tak bude hrát početní výhodu, která se mu v daném čase a za daného stavu velmi hodí.
     
    55:53
    Dukla je opět nastěhována před Feichtera, jenže pokus o kombinaci a následnou střelu kazí nepřesná přihrávka jednoho z domácích obránců.
     
    54:48
    Rychlý protiútok Salzburgu teď nezakončil ani střelou, ani přihrávkou útočník Fuhrer.
     
    53:12
    Zakázané uvolnění Dukly.
     
    51:48
    Nechci být špatným prorokem, ale zdá se, že je o osudu zápasu rozhodnuto. Salzburg se stále více zaměřuje na obranu a když už se Dukle podaří dostat se před branku Red Bullu, je v ní připravený velmi dobrý Feichter.
     
    50:46
    Vantuch se po skončení přesilové hry dostal u pravého kruhu k odraženému puku a ihned vystřelil, ale opět nenašel recept na připraveného Feichtera.
     
    49:41
    Ani tato přesilová hra se Dukle zatím nedaří a Býci vyhazují puk pryč.
     
    48:02
    Dukla bude mít k dispozici další přesilovou hru. Kristian Pospíšil dostává dvě minuty za hákování.
     
    46:47
    Hikosaka se snažil dojet puk, směřující bezpečně k Fučíkovi. Hostující útočník si ale nebyl vědom výletu domácího gólmana, takže se oba srazili a upadli na ledovou plochu. Odražený puk však sebral Hynek Tobola a nedovolil nějaké větší ohrožení chvilkově prázdné domácí klece.
     
    46:21
    Dukla je nastěhovaná před gólmanem Salzburgu, jenže její aktivitě chybí střelba.
     
    45:34
    Pozornost Feichtera teď vyzkoušel Pěška, ale mladý Býk vyráží puk pryč.
     
    44:51
    Domácí v plném počtu.
     
    43:42
    Dukla hraje oslabení velmi dobře a nepouští Salzburg do vážnějších šancí.
     
    42:51
    Dvouminutový trest za sekání dostává Marek Vantuch (JIH).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Tobola H. (Pěška), 28. Pěška (Polívka), 60. Střecha (Štěpán, Dundáček) - 8. Pospíšil (Hascic), 18. Fellinger (Pospíšil), 33. Hascic (Fellinger, Pospisil), 34. Bettahar (Hikosaka, Samardzic), 59. Samardzic (Polata)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Krejčík) - Tobola H., Košař, Polívka, Tobola P., Dundáček, Žáček - Zídek, Matějka, Vala, Vantuch, Střecha, Pěška, Gregar, Vlček, Lupač, Štěpán, Jícha
    EC Red Bull Salzburg: Feichter (Mayer) - Orsagh, Polata, Duller, Konradschiem, Zauner, Valette - Bettahar, Koblar, Pospíšil, Schettina, Samardzic, Puhrer, Hikosaka, Hascic, Fellinger
    bahis siteleri