Hr. Králové – Písek 10:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 12:6 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
10:3 (3:1, 4:0, 3:2)
IHC Králové Písek
Úterý 12.02.2013, 18:00Liga juniorů
Partner:
     
    59:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Závěr utkání je okořeněn brankovými hody, a Hradečtí v nich zakulacují skóre! Rána od modré čáry Havelkovi vypadla a na hranici brankoviště byl nejpozornějším hráčem LUKÁŠ NEDVÍDEK, před nímž už zívala jen prázdná svatyně - 10:3. Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    58:43
    Písek právě vstřelil branku!
    Ještě je tu ale třetí gól Jihočechů. V dalším přečíslení vymyslel Zdeněk Císař šanci pro DAVIDA ŠMEJKALA, který Mahdala obkroužil a bekhendem poslal puk do volného místa - 9:3. Asistence: Zdeněk Císař.
     
    57:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak desítka je ještě ve hře! Hradec vyhrál buly na hokejku Romana Konečného, který po chvilce vystřelil. TOMÁŠ ŠŤASTNÝ nenechal puk projít až k Havelkovi, pohodlně ho zpracoval a pak přesným bekhendem poslal mezi jeho betony - 9:2. Asistence: Roman Konečný.
     
    55:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Střelecké trápení domácích v této třetině je ukončeno. Povedenou akci předvedli přihrávající Pavel Hlavatý s RADKEM PILAŘEM, který dokázal Havelku oklamat bekhendovou kličkou a ve svém druhém zápase za juniory slaví premiérovou branku - 8:2! Asistence: Pavel Hlavatý.
     
    51:13
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se tak trochu z čistého nebe dostávají ke své druhé brance. David Šmejkal se vyhnul nedůraznému obránci domácích a i když jeho střelu ještě Mahdal vyrazil, k volnému puku se dostal RADEK VOLF a bez potíží ho poslal do prázdné klece - 7:2. Asistence: David Šmejkal.
     
    36:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po deseti minutách je poprvé překonán i druhý brankář Písku, zřejmě to muselo přijít. Tomáš Šťastný hledal před bránou nehlídaného LUKÁŠE NEDVÍDKA a i když Havelka dokázal kombinaci výtečně přerušit nataženou holí, puk dostal jen k Michalu Bridovi, jenž ho původnímu adresátovi vrátil. To už byla pro Nedvídka jasná pozice - 7:1. Asistence: Michal Brida, Tomáš Šťastný.
     
    26:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherný gól, jakoby nejjednodušší řešení bylo tím nejlepším řešením. LUKÁŠ KASTNER vpadl do pásma a posunul puk do křídla Tomáši Půlpánovi. Ten usoudil, že Hradečtí akci ve dvou zvládnou, a vrátil kotouč Kastnerovi na střed. Písečtí beci sice celou dobu byli na svých pozicích, jenže znovu tak nějak zaspali a domácí forvard z první poslal puk za Kafkova záda, čímž završil čistý hattrick - 6:1! Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    24:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nicméně využitá přesilovka budiž pro hosty adekvátním potrestáním. Rychlý hradecký ťukes dovedl puk až na levou stranu na hokejku LUKÁŠE KASTNERA, který dokázal svou střelu nějak procpat Kafkovou výstrojí - 5:1. Asistence: Václav Pánek.
     
    22:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teprve když byl Písek v plném počtu, dokázali domácí vymyslet gólovou akci. Tomáš Půlpán z rohu viděl najíždějícího LUKÁŠE KASTNERA, který v těžké pozici nezpracoval puk ideálně. Dokázal ho však před brankou vybojovat a poslat mezi Kafkovy betony - 4:1. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    16:50
    Písek právě vstřelil branku!
    Ovšem hosté brzy reagují a také se střelecky prosazují. David Šmejkal od modré nahodil puk do ohně, kde ho JOSEF VOLF tečoval mimo Mahdalův dosah - 3:1. Asistence: David Šmejkal.
     
    15:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Trocha štěstí a velká porce bojovnosti posouvají domácí tým už do tříbrankového náskoku. Velkou porci práce odvedl Daniel Voženílek, jenž dojel kotouč a pak ho dokázal z rohu poslat do předbrankového prostoru. Tam písecký bek reagoval příliš pomalu a když se otočil, už jen viděl, jak TOMÁŠ PŮLPÁN z první posílá puk na místo určení - 3:0. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    13:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pozvolnou, trpělivou hrou se Královští lvi dostávají ke svému druhému úderu. Lukáš Pravda na levé straně udělal to nejlepší, co mohl, a prudkým pasem vyzval ke skórování MARTINA BARTONĚ. Ten do dráhy kotouče vložil milimetrově přesně hůl a mohl se jet radovat - 2:0. Asistence: Lukáš Pravda, Dominik Rejl.
     
    08:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk přináší domácím vedení. Po pravém křídle unikl Aleš Půlpán, jenž na kruhu přenechal puk LUKÁŠI PRAVDOVI, který ho dokázal prostrčit pod Kafkovou výstrojí - 1:0. Asistence: Aleš Půlpán, Marek Červený.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Pravda (A. Půlpán, Červený), 14. Bartoň (Pravda, Rejl), 16. T. Půlpán (Voženílek), 23. Kastner (T. Půlpán), 25. Kastner (Pánek), 27. Kastner (T. Půlpán), 37. Nedvídek (Brida, Šťastný), 56. Pilař (Hlavatý), 58. Šťastný (Konečný), 60. Nedvídek (Šťastný) - 17. Volf (Šmejkal), 52. Volf (Šmejkal), 59. Šmejkal (Císař)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Červený "C", Rejl, Matějček, Štědrý, Pánek, Konečný, Bezděk – Bartoň, Pravda, A. Půlpán, Brida, Šťastný, Nedvídek, Kastner, T. Půlpán, Voženílek, Hlavatý, Pilař. Trenér: Miloš Říha.
    IHC Králové Písek: Kafka (27. Havelka) – Jirků, Hanus, Novák, Volf, Šmejkal, Scholtz, Švanda, Březina, Vlk, Dudák, Bánci, Suda, Flegl, Paukner, Klemš, Sebris, Císař. Trenér: Jindřich Setikovský.

    Rozhodčí: Barek – Vepřovský, Pechánek.
    bahis siteleri