Jihlava – Salzburg 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 12.02.2013, 12:00Zápasy mládeže
Partner:
     
    59:56
    Dukla právě vstřelila branku!

    Kosmetickou úpravu výsledku dává TOMÁŠ STŘECHA, který využil nekoncentrovanosti obrany hostů. Ti už věděli, že mají vítězství v dnešním zápase jisté, takže dali útočníkovi domácích spostu volného prostoru, kterého také Střecha využil. Asistence: Jan Štěpán, Filip Dundáček.
     
    58:22
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto, Red Bull využívá přesilovou hru. Kapitán Polata adresoval přihrávku SMAILU SAMARDZICOVI, který skóruje podruhé v dnešním zápase a dává tak výsledku definitivum. Asistence: Jan Polata.
     
    33:31
    Salzburg právě vstřelil branku!

    "Cizinecká linie" v dresu Salzburgu poprvé v dnešním zápase gólově úřaduje. Po trase Samardzic - Hikosaka se k puku dostal NOUREDINE BETTAHAR, který s notnou dávkou štěstí našel skulinu mezi pravým betonem a pravou tyčkou Fučíka. Asistence: Yu Hikosaka, Smail Samardzic.
     
    32:37
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Jiný stav zatím dnes v Jihlavě neznáme. Hosté vždy vedou a domácí vyrovnají. Tentokrát platí první možnost a Kristian Pospisil si připisuje třetí bod v dnešním utkání. Tentokrát vymyslel přihrávku na Fellingera, který ještě viděl lépe postaveného ADAMA HASCICE, který opět vrací Red Bullu vedení. Asistence: Stefan Fellinger, Kristian Pospíšil.
     
    27:32
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava podruhé v zápase vyrovnává. Po útoku Salzburgu se hra rychle přesunula před Feichtera, kde se puku ujal Polívka. Ten nevymýšlel žádné složitosti a našel před branou lépe postaveného spoluhráče ONDŘEJE PĚŠKU, který vstřelil druhý gól Dukly. Asistence: Erik Polívka.
     
    17:31
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Hosté se opět ujímají vedení a opět má v brance prsty dnes velmi aktivní Kristian Pospíšil. Tentokrát vyměnil roli střelce za asistenta, když z nulového úhlu nahrál před branku STEFANU FELLINGEROVI, který s přihrávkou naložil tak, jak se sluší a patří. Asistence: Kristian Pospíšil.
     
    15:32
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí srovnávají stav zápasu. Pěška se před Feichterovou branou zmocnil puku a přihrál ho najíždějícímu HYNKU TOBOLOVI, který poprvé propálil Feichtera. Asistence: Ondřej Pěška.
     
    07:41
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Hosté se dostali do rychlého přečíslení, ve kterém nahrál . Jeho první střelu ještě Krejčík vyrazil, jenže útočník byl pozorný a dostal se k odraženému puku jako první. Druhá střela KRISTIANA POSPÍŠILA už tak skončila za zády domácího gólmana. Asistence: Adam Hascic.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Tobola H. (Pěška), 28. Pěška (Polívka), 60. Střecha (Štěpán, Dundáček) - 8. Pospíšil (Hascic), 18. Fellinger (Pospíšil), 33. Hascic (Fellinger, Pospisil), 34. Bettahar (Hikosaka, Samardzic), 59. Samardzic (Polata)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Krejčík) - Tobola H., Košař, Polívka, Tobola P., Dundáček, Žáček - Zídek, Matějka, Vala, Vantuch, Střecha, Pěška, Gregar, Vlček, Lupač, Štěpán, Jícha
    EC Red Bull Salzburg: Feichter (Mayer) - Orsagh, Polata, Duller, Konradschiem, Zauner, Valette - Bettahar, Koblar, Pospíšil, Schettina, Samardzic, Puhrer, Hikosaka, Hascic, Fellinger
    bahis siteleri