Chrudim – ZH Pardubice 2:4 (kon.)
konec
HC Chrudim
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Závodní hokejová Pardubice
Úterý 12.02.2013, 18:30Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    59:56
    Pardubice právě vstřelily branku
    Chrudimští to ještě zkusili bez brankáře a za to pykají. Ament odjel na střídačku, čehož využil LUKÁŠ VLASÁK a upravuje tak na konečných 4:2! Bez asistence.
     
    51:01
    Pardubice právě vstřelily branku
    I přesto, že Chrudim přebrala ve třetím dějství aktivitu, přichází rána pod pás. Přízemní střela PAVLA LUDVÍKA zapadla ke vzdálenější tyči a rozpoutala radost pardubických hokejistů - 2:3! Asistence: Robert Krejnus a Ondřej Fousek.
     
    42:08
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to jsem opravdu zakřikl! Gólman Pardubic Roman Truhlář nyní udělal fatální minelu, když pouští za svá záda nahození FILIPA PROCHÁZKY od červené čáry! Sáhl po puku lapačkou, ale smolně si ho srazil do své branky - 2:2! Bez asistence.
     
    30:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tento gól by mohl chrudimské hráče nakopnout Po střele Radima Zrůsta přišlo několik dorážek, nakonec se ujala ta RADKA SLAVÍKA! Rozdíl je tak již jen jednobrankový - 1:2! Asistence: Radim Zrůst.
     
    27:08
    Pardubice právě vstřelily branku
    Nyní to již s Chrudimskými vypadá velmi ještě hůře. Ideální pas obdržel MICHAL KŘEČAN od Ladislava Jindřicha a v samostatném úniku střelou mezi nohy podruhé překonal Amenta - 0:2! Asistence: Ladislav Jindřich.
     
    23:03
    Pardubice právě vstřelily branku
    Tak Pardubičtí jsou ti, kdo se prosazují jako první! Nutno říci, že to byla velmi smolná branka. Protiútok dva na jednoho řešil RADEK LUBINA střelou, tu sice Ament chytil, ale ve výstroji s ní doklouzal až do branky! Rozhodčí se rozhodl gól uznat - 0:1! Asistence: Ondřej Čapek.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 31. Slavík (Zrůst), 43. Procházka - 24. Lubina (Čapek), 28. Křečan (Jindřich), 52. Ludvík (Krejnus, Fousek), 60. Vlasák


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Vích, Formánek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Zrůst, Králíček, Bartoníček, Schweinfurter, Procházka, Urban, Kišš, Plch, Slavík, Holub, Vacek, Turčáni
    Závodní hokejová Pardubice: Truhlář (Lejsek) - Vlasák, Rozlivka, Fousek, Procházka, Ludvík, Krejnus, Rejzek, Čapek, Lubina, Kubelka, Palaščák, Křečan, Šejba M., Jindřich, Havrda, Mlateček, Čermák, Šejba J., Musil

    Diváci: 124
    bahis siteleri