Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:0 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Detva – Senica 3:2 (kon.)
Topoľčany – Bardejov 3:8 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Čtvrtek 14.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    Pre dnes sa s vami lúči Tomáš Batiz, stretneme sa teda zajtra. (19:10:46)
     
    Skončila sa zápas tretí zápas play-off medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami výsledkom 1:0. Jediný presný zásah sme videli v prvej tretine, keď v 10. minúte rozhodol o celom zápase Patrik Kubáň, ktorý strelou z pravej strany mieril presne ponad lapačku brankára Okoličányho.

    Zapnite si nás aj zajtra, kde rozlúskneme otáznik, či do ďalšieho kola play-off postúpi Liptovský Mikuláš, alebo sa celá séria presunie do Michaloviec.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Paukovček vybojoval dôležité buly, domáci vyhodili puk!
     
    59:20
    Záver poslednej tretiny, Michalovce nahodil puk do útočného pásma, Okoličány už na striedačke!
     
    58:52
    Michalovce začínajú útok spoza vlastnej brány, už sa skoro dostávali do útočného pásma, ale puk zasiahol včas ešte Mravec.
     
    57:50
    Mravec zachytil puk pri rozohrávke súpera, perfektne prenikol stredným pásmom, následne aj útočným. Mikulášsky útočník do dotiahol aj do zakončenia, čím natiahol pár sekúnd do konca oslabenia.
     
    57:31
    Liptovský Mikuláš sa v úvode oslabenia dokázal oslobodiť!
     
    57:06
    Veľmi krušné chvíle pre domácich hráčov, na trestnú odchádza Uhrík.
     
    56:06
    Michalovce sa usadili v pásme súpera, snažia sa prihrávať hlavne spoza bránou a následnou prihrávkou medzi kruhy pohroziť, resp. vstreliť vyrovnávajúci gól. Táto situácia sa na teraz nekoná...
     
    54:31
    Pekne sa snažil teraz preniknúť popri mantinely Uhrík, nakoniec sa mu to aj podarilo, dostal sa až do samotného blafáku na brankára, ktorý mi v konečnej realizácii nevyšiel.
     
    52:52
    Pekne sa teraz vyhol obrancom okolo vlastnej brány Marcinek, ten to s pukom potiahol až do útočného pásma, kde strelou spomedzi kruhov vybojoval aspoň vhadzovanie.
     
    51:51
    Hra sa nám presunula na opačnú stranu, po pravej strane prešla dvojica hostí, tá to za pomoci prihrávok dotiahla až k brankárovi Palkovi, odkiaľ mierila iba doňho.
     
    51:10
    Trošku ma unieslo dianie na ľadovej ploche, tak som trošku vynechal pár informácii. V posledných sekundách boli viac v útoku domáci hráči, tí si to tam iba prihrávali,do nejakého vážneho zakončenia sa nedostali.
     
    49:29
    Buly v strednom pásme, Liptovský Mikuláš otočil hru k mantinelu, prenikol do útočného pásma a zakončil krížnou strelou rovno do lapačky brankára. Vhadzovanie v útočnom pásme domácich.
     
    48:51
    Rýchlosť hry sa teraz tak pozastavila, puk sa presúva zo strany na stranu bez väčšieho ohrozenia. V týchto sekundách postupovali do útoku Michalovce, tie však zastavil obranca, ktorý píska ofsajd.
     
    47:53
    Buly v útočnom pásme domácich, Uhrík ho síce vyhral, ale Michalovce sa ubránili, puk včas vypichli a poslali ho do stredného pásma.
     
    47:06
    Michalovce vyšli s pukom do stredného pásma, dlhý pas ponad hokejistov, pri mantinely získal puk Paukovček, ktorý ihneď zakladá útok smerom na bránu Okoličányho.
     
    45:52
    Michalovce v tretej tretine pri chuti, niet sa čo diviť, prebieha nám posledná tretina a snažia čo najskôr vyrovnať, tento krát to skúšal z pravej strany Rusnák, ktorý mieril presne do Palka.
     
    45:28
    Michalovce už dlhší čas v útočnom pásme súpera, opäť sa stretávame pri buly, to na teraz vyhrali domáci hráči, ktorí spoza vlastnej brány začínajú útok.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 10. Kubáň (Paukovček, Bartík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Marcinek, Jankovič, Mezovský, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (Kurali) - Halapy, Drotár, Hrubý, Palovčík, Rusnák, Šeliga, Gavura, Vorobel, Šimčák, Šechný, Zorvan, Chovan, Opatovský, Čížek, Žemba, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.

    Rozhodčí: Stano, Gajan, Nosek

    Diváci: 1230
    bahis siteleri