Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:0 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Detva – Senica 3:2 (kon.)
Topoľčany – Bardejov 3:8 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Čtvrtek 14.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    59:20
    Záver poslednej tretiny, Michalovce nahodil puk do útočného pásma, Okoličány už na striedačke!
     
    57:06
    Veľmi krušné chvíle pre domácich hráčov, na trestnú odchádza Uhrík.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1230 divákov.
     
    43:44
    Obrovské šťastie mali teraz hostia, veľký tlak sa zrodil pred ich bránou, dorážky z každého uhlu, brankár už ani nevedel, kde sa má pohybovať, resp. hádzať. Odrazený puk sa dostal k Bačovi, ktorý zlomil hokeju.
     
    31:45
    Domáci hráči v útočnom pásme, prihrávka od mantinelu skončila na hokejke Mravca, ktorý mierenou strelou spomedzi kruhov poslal puk do hornej tyče brány súpera.
     
    27:47
    Vylúčenie na domácej strane na trestnú odchádza Mezovský, ktorý dostal 2+2.
     
    26:50
    Obrovská šanca pre domácich hráčov, najskôr pred brankárom zaváhali Bartík s Kuricom, tí asi aj na tri krát dorážali puk do brány, všetko však pochytal brankár hostí, keď už bol úplne rozčapený na ľadovej ploche prišla možnosť Poliačeka, ten nedokázal pretlačiť puk do odkrytej časti brány. Následne sa hra presunula - posunutá brána.
     
    24:25
    Pekne teraz prenikol mladý Poliaček, v útočnom pásme bol bránený iba jedným hráčom, ale aj v tejto ťažkej situácii zakončil, jeho pokus minul tesne bránu súpera.
     
    20:30
    Úvod druhej tretiny sa nezačína pre hostí najlepšie, na trestnú odchádza za hákovanie Šechný.
     
    12:56
    Zmätok pred bránou Palka, dvojica hráčov hostí sa ocitla pred bránou, hľadala odrazený puk, ktorý nakoniec nepretlačila ani len ku strele, následne sa do protiútoku snažia dosť domáci, po pravej strane potiahol puk autor prvého gólu Kubáň, jeho následná prihrávka končí u súpera.
     
    09:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Góóóóóóóóóóóóóóóól!!!!! Domáci hráči sa dostávajú do vedenia, vážení diváci. Enormný tlak si v týchto sekundách vypracovali Liptáci, pár šancí najskôr zahodil Peter Bartík, ale to vôbec na teraz nevadí. K puku sa dostal Lukáš Paukovček, ktorý našiel voľného PATRIKA KUBÁŇA, ten z pravého kruhu mieril presne ponad lapačku Okoličányho. Asistencie: Lukáš Paukovček, Peter Bartík.
     
    07:53
    Hra sa nám presunula na opačnú stranu, Liptovský Mikuláš si vyprodukoval celkom veľký tlak, prvá strela Mravca z pravej strany skončila na lapačke Okoličányho, ale ten iba z problémami vyrazil. Mikulášsky útočník to skúšal z podobnej situácie aj o pár sekúnd, jeho pokus skončil taktiež v lapačke brankára Michaloviec.
     
    02:37
    Trošku po samotnom úvode, ale predsa. Do Liptovského Mikuláša dorazil aj fanklub súpera. Touto cestou vítam všetkých fanúšikov Michaloviec. Vitajte...
     
    01:03
    Perfektný útok domácich hráčov, tí sa opäť dostali do útočného pásma, prihrávka pred bránu a zakončenie Mravca, ktoré iba v páde vyráža brankár súpera do bezpečia.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 10. Kubáň (Paukovček, Bartík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Marcinek, Jankovič, Mezovský, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (Kurali) - Halapy, Drotár, Hrubý, Palovčík, Rusnák, Šeliga, Gavura, Vorobel, Šimčák, Šechný, Zorvan, Chovan, Opatovský, Čížek, Žemba, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.

    Rozhodčí: Stano, Gajan, Nosek

    Diváci: 1230
    bahis siteleri