Columbus – Dallas 4:5 (po pr.) | Washington – Carolina 3:0 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 3:4 (kon.)
Tampa – Buffalo 1:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 1:4 (kon.) | Florida – Pittsburgh 6:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 2:1 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.) | San Jose – Colorado 3:2 (po s.n.)
konec
Florida Panthers
6:4 (1:0, 3:4, 2:0)
Pittsburgh Penguins
Středa 27.02.2013, 01:40 • BB&T Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Snahu o vyrovnání ovšem utíná TOMÁŠ KOPECKÝ, který tak svým pokusem přes celé hřiště kompletuje hattrick! Bez asistence.
     
    43:29
    Florida právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ FLEISCHMANN naskočil na led, okamžitě tím vytvořil brejkovou situaci dvou na jednoho, vzal to na sebe, střelou o tyčku strhl vedení opět na stranu Floridy a vstřelil tak svůj jubilejní stý gól v NHL! Asistence: Jerred Smithson.
     
    39:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Theodore si sice dokázal poradit s prudkou Crosbyho střelou, ale akce pokračovala. Crosby posunul na CHRISE KUNITZE, který chtěl nahrát před branku, jenže trefil domácího Weavera a od něj se puk odrazil za bezmocného Theodora. Asistence: Sidney Crosby.
     
    34:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se po jeho návratu okamžitě dostal do brejku tří na dva, Neal přihrál na PAULA MARTINA a jeho střela z první se zastavila až v brance. Asistence: James Neal.
     
    29:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je tu bleskurychle snížení. V mezikruží se ke střele dostal DUSTIN JEFFREY a jeho střela zápěstím propadla Theodorovi mezi betony. Asistence: Brooks Orpik, Beau Bennett.
     
    28:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle je floridská smršť. Z rohu přihrál Fleischmann na Kopeckého, který nahodil na Vokouna, od kterého se puk odrazil k MARCELU GOCOVI a od něj se puk došoural do branky. Asistence: Tomáš Kopecký, Tomáš Fleischmann.
     
    28:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Rozhodčí signalizovali další vyloučení Pittsburghu, hra však pokračovala, puk se dostal na levý kruh k BRIANU CAMPBELLOVI a jeho bomba skončila za Vokounem. Asistence: Dmitrij Kulikov, Drew Shore.
     
    23:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Už ve hře pěti proti čtyřem vystřelil Fleischmann, Vokoun pouze vyrazil před sebe a TOMÁŠ KOPECKÝ si už věděl rady, když zblízka dorazil. Asistence: Tomáš Fleischmann, Brian Campbell.
     
    20:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostům se podařil skvělý vstup do druhé třetiny. Crosby potáhl středem, přihrál na pravé křídlo, odkud vystřelil JAMES NEAL a puk propadl za Theodora! Asistence: Sidney Crosby, Chris Kunitz.
     
    13:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka Floridy! Campbell naznačil střelu, nechal přejet před ním bránícího hráče, poté jeho střelu Vokoun vyrazil pouze k hokejce k tyčce dojíždějícího TOMÁŠE KOPECKÉHO, který bekhendem dorazil puk do branky. Asistence: Brian Campbell, Dmitrij Kulikov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. Kopecký (Campbell, Kulikov), 24. Kopecký (Fleischmann, Campbell), 29. Campbell (Kulikov, Shore), 29. Goc (Kopecký, Fleischmann), 44. Fleischmann (Smithson), 59. Kopecký - 21. Neal (Crosby, Kunitz), 30. Jeffrey (Orpik, Bennett), 35. Martin (Neal), 40. Kunitz (Crosby)


    Florida Panthers: Theodore (41. Clemmensen) - Weawer, Campbell, Gudbranson, Kulikov, Robak, Strachan - Mueller, Shore, Huberdeau - Santorelli, Goc, Fleischmann - Kopecký, Timmins, Matthias - Parros, Smithson, Skille.
    Pittsburgh Penguins: Vokoun (29. Fleury) - Martin, Orpik, Letang, Niskanen, Engelland, Bortuzzo - Neal, Crosby, Kunitz - Dupuis, Sutter, Cooke - Kennedy, Jeffrey, Bennett - Adams, Vitale, Glass.

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara - Brisebois, Sericolo

    Diváci: 17 378
    bahis siteleri