Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:0 (kon.)
Zvolen – Martin 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 01.03.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Po tretinách 2:0, 1:0 a 1:0 sa domáci radujú z víťazstva. Marek Čurilla strelil iba svoj druhý gól za Zvolen v tejto sezóne, zároveň to bol ale 200. gól Zvolena v sezóne. Aj po tréningovom tempe sa Zvolenčania dokázali nabudiť do play-off aj formou tohto víťazného zápasu, čo je pre nich v momentálnej situácii najhlavnejšie.

    Zo zvolenského zimného štadióna Vám prajeme príjemný piatkový večer !
    (20:11:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    ...tam znovu zlyhali v súboji pri mantineli.
     
    59:20
    Hostia v závere nahadzujú do útočnej tretiny...
     
    58:47
    Postavenie mimo hry Zvolena - tu už nie je o čom, Zvolen jasne dominuje vo všetkých herných činnostiach, hostia za zmohli iba na minimum striel, v tejto tretine vystrelili na Šimka menej ako 5krát.
     
    58:12
    Ladislav Čierny začína z obranného pásma útočné ťaženie svojho tímu, prihrávkou cez polovicu dĺžky ľadovej plochy ale nenachádza spoluhráča.
     
    57:36
    Važan strieľa z pravého kruhu spoza Hertla na Šimka - ten vo výsoku chytá puk a prerušuje hru.
     
    57:11
    Marek Čurilla sa snažil oklamať Novotného pred hosťujúcou bránkou, puk si potiahol pomedzi vlastné nohy priamo za obrancu hostí, zjavne sa ale tento hráč zamotal a nedokázal svoju parádičku zakončiť strelou.
     
    56:36
    Raimonds Vilkoits sa pretlačil cez Hertla pred domácu bránku, obranca HKm mu však dovolil zakončovať iba bekhendom a tak Lotyš strieľa iba do výstroje pozorného Mareka Šimka.
     
    56:05
    Pukalovič spoločne s Brabencom sa pochytili po súboji pri bránke hostí - obaja smerujú na trestnú lavicu za sekanie.
     
    55:46
    PEtruška rozohráva cez Kolenu, ten sa otočil ale k vlastnej bránke a na modrje mu puk zobral Kamil Brabenec.
     
    55:17
    Hertlova strela od modrej nebola tečovaná a tak končí na mantineli, následne sa hostia dostávajú k puku a držia ho vo vlastnom obrannom pásme.
     
    54:40
    Hostia sa oslobodzujú iba formou zakázaného uvoľnenia, hra sa teda presúva pred Šúreka.
     
    54:01
    Podkonický sa pochytil s Rapáčom pri striedačkách - obaja dostávajú dvojminútový trest za hrubosť, navyše Podkonický dostáva trest do konca zápasu za napadnutie z lavičky.
     
    53:38
    Pulišovi puk preskočil v obrannom pásme, čím spôsobil menší vzruch pred domácou bránkou, keďže Rapáč zabral pri dobiedzaní pred Šimkom.
     
    53:03
    Juraško zastavil akciu hostí, no po nej nevedel, kde je puk. Po otočke sa nakoniec zorientoval a dostal puk von z obranného pásma.
     
    52:34
    Po ľavej strane sa znovu dopredu dostáva Martin Ďaloga, domáci si ale zjavne nerozumeli, previnili sa totiž postavením mimo hry.
     
    51:49
    Hertl cez Podkonického posiela puk do pásma - tam po nahodení puku na bránku z hokejky Pichnarčíka tečuje Podkonický jeho strelu telom iba mimo priestoru bránky.
     
    51:00
    Strela Jána Muchu od modrej čiary - Šúrek chytá špičkou ľavého betónu.
     
    50:06
    Zvolen dal gól!
    Martin Ďaloga sa dostal priamo pred Šúreka, keď na neho predlžoval Milan Jurík v prečíslení domáceho mužstva. Ďaloga sa snažil o parádičku, keď spoza bránky zasúval po oklamaní brankára hostí, po jeho snahe puk prechádza cez bránkovisko na hokejku MILANA JURÍKA a doráža puk do bránky. Asistencie: Martin Ďaloga, Tomáš Škvaridlo.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 9. Podkonický (Brabenec), 10. Puliš (Kalla), 22. Čurilla (Puliš, Kalla), 51. Jurík Milan (Ďaloga, Škvaridlo)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Čierny, Juraško (A), Hraško, Mucha, Pokovič, Pichnarčík, Hertl - Zuzin Peter, Brabenec (A), Podkonický (C) - Škvaridlo, Jurík Milan, Čanky - Puliš, Kalla, Čurilla - Ďaloga, Murček, Zuzin Lubor - Buda
    HK VITAR Martin: Šúrek (Gibl) - Novotný (C), Rusina, Pukalovič, Zošiak, Tupý, Grman, Ejem - Thémar, Fujerík, Važan (A) - Petruška (A), Hollý, Vaško - Vilkoits, Kolena, Dírer - Slávik, Rapáč, Korytko

    Rozhodčí: J.Bachúrik, T.Orolin - Rovenský, V.Snášel
    bahis siteleri