Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:0 (kon.)
Zvolen – Martin 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HK Nitra
sk Pátek 01.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine to bolo taktiež veľmi vyrovnané, no mnohokrát si hráči oboch tímov už neudržali nervy na uzde a boli často vylučovaní. Popradčania napokon dokázali ešte svoj náskok navýšiť, keď sa v presilovej hre skvelým zakončením presadil Lukáš Hvila. Výrazne treba pochválť gólmana Sidora, ktorý si udržal čisté konto. Popradčania si teda do tabuľky odnášajú tri body a Nitra ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:07:21)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:25
    Laco sa opäť blysol skvelým zákrokom s dávkou šťastia! Po tvrdej strele od Kovačeviča zblokoval puk k Bucovi, no ten sa následne nedokázal presadiť, keďže trafil len Lacovu ľavú ruku.
     
    58:55
    Z pravej strany tvrdo pálil aj Juris Stals, no gólman Laco puk dobre videl a svojími betónmi ho zblokoval na zadný mantinel. Pri puku sú však stále domáci.
     
    58:10
    Tak šťastíčko tentokrát stalo aj pri gólmanovi Marekovi Lacovi! Na jeho bránu poslal tvrdú strelu z ľavej strany Dávid Buc, no puk sa od nitrianského gólmana poodrážal a následne skončil na zadnom mantineli.
     
    57:51
    Poriadne zbytočné... Lukáš Novák oslabuje svoj tím po tvrdom faule, keď poslal k ľadu Ľubomíra Vaica. Odpyká si dvojminútový trest za faul lakťom.
     
    57:20
    Lukáš Novák sa dostal s pukom pred gólmana Sidora, no ten mu svojou hokejkou puk úspešne vypichol! Následne sú pri puku stále hostia.
     
    56:45
    Nitrania sa držia v útočnom pásme so snahou ešte niečo vymyslieť, no momentálne sa im naozaj veľmi nedarí. Popradčania sa úspešne bránia.
     
    55:52
    Aj hráč typu, akým je Jozef Stümpel neudržal svoje nervy na uzde. Pri bráne Popradu sa pustil do Miloslava Jáchyma, no napokon sa bitka neodohrala. Následne si obaja odchádzajú sadnúť na dve minúty za hrubosť.
     
    55:52
    Gólman Sidor opäť potvrdil svoj skvelý prehľad v hre a po niekoľkých dorážkach si puk prisunul k svojmu betónu a následne prerušuje hru!
     
    55:12
    Gólman Sidor sa tentokrát poriadne poobracal vo svojej svätyni, no napokon zasahovať nemusel. Puk sa ocitol a hralo sa s ním len za jeho bránou.
     
    54:41
    Popradčania hrajú v plnom počte a nitrianský výkon je naozaj typu "nemastný - neslaný". Vyzerá to tak, že hostia sa s prehrou už zmierili. Alebo sa mýlim?
     
    54:11
    Gólman Sidor bol opäť v plnej pernamencii a opäť to vyriešil priam vynikajúco. Po skvelom švihu v ľavej ruke zachytil strelu Ordzovenského od modrej vo svojej pozornej lapačke.
     
    53:42
    Dávid Buc zachytil nepresnú nitrianskú rozohrávku, puk malú chvíľu podržal vo svojej moci a následne ho vyhodil cez všetky čiary, čím oslobodil svoj tím.
     
    53:04
    Nervozita na ľadovej ploche by sa mohla už asi aj krájať. Nitrania predviedli opakované ofsajdy, po ktorých sa bude vhadzovať len v strednom pásme.
     
    52:38
    Nitrania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si po tvrdom faule odchádza sadnúť Štefan Fabian. Ten sa previnil hrubosťou.
     
    52:02
    Po vyhratom vhadzovaní pred gólmanom Lacom sa k puku dostal Jabrocký, ktorý tvrdo vystrelil, no jeho projektil skončil bez teču na ochrannej sieti. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    51:45
    A je to tak. Nitrania hrajú už v plnom počte, no na vyrovnanie už nemajú príliš veľa času. Momentálne sa im nedarí dostať von z pásma.
     
    51:25
    Popradčania sa usadili v útočnom pásme, no napokon nedokázali proti Nitre vymyslieť niečo zaujímavé. Vyzerá to tak, že hostia sa v tomto oslabení ubránia.
     
    50:39
    Popradskí hráči sú pri puku v obrannom pásme a momentálne sa im nedarí vymyslieť niečo zaujímavé. Majú však trojgólový náskok a sú na jasnom hernom koni.

    Branky a nahrávky: 17. Vandas (Balán, Suchý), 23. Smotrila (Vaic), 50. Hvila (Balán)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč.
    HK Nitra: M. Laco (Hollý) - König, Bača, Vosátko ("A"), Ordzovenský, Nádašdi, Rais, Kuzma, Vantroba - Tománek, Stümpel ("C"), Pupák - Podstavek, Piatak, Hrnka - Mašlonka, Hamrák, Novák - Trefný, Kadura.

    Rozhodčí: M. Gašparík, Lokšík - Kalina, Gavalier

    Diváci: 1335
    bahis siteleri