Vsetín – Mladá Boleslav 8:5 (kon.) | Olomouc – Letňany 4:5 (po s.n.) | Jihlava – HC Plzeň 2:1 (po pr.)
Třinec – Písek 7:0 (kon.) | Přerov – HC Litvínov 0:9 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 3:6 (kon.)
Zlín – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Kometa Brno – HC Kladno 5:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 5:4 (po s.n.)
Vítkovice – Motor ČB 6:3 (kon.) | Havířov – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:6 (1:0, 1:4, 1:2)
HC Slavia Praha
Sobota 02.03.2013, 12:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:30
    Příšel však protiútok a Andres to vymyslel parádně pro Luboše Adama. Patrik Červený ale vystihl jeho záměr a střele neomylně nastavil lapačku!
     
    54:39
    No a před Michalem Musilem kotouč poskočil, hradecký forvard už by dorážel do prázdné.
     
    54:15
    I přes evidentní faul na Drahoše Jebavého skončila hradecká akce velkou příležitostí, kterou měl Daniel Klemenc. Sochůrek se ale bleskurychle přesunul.
     
    51:24
    Hned po buly nechal Štěpán Havránek (HKR) v cestě hokejku jednomu ze soupeřů, což znamená přesilovou hru pro svěřence Miloše Pecky.
     
    50:36
    Saňův kiks při rozehrávce mohl vystihnout forčekující Jan Tvrdík. Dostal se s pukem až k brankáři, zkusil ho oklamat bekhendem, ale roztažený Sochůrek nepřipustil změnu stavu!
     
    49:24
    Obraz hry zůstává nezměněn, Hradečtí zůstávají ve tvrdé obranné ulitě. Až v poslední chvíli zažehnali několikero hrozeb.
     
    48:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už po návratu vyloučeného Hradečáka odskakují hosté znovu na rozdíl tří branek. Před Červeným zůstal úplně volný MARC ZAJÍC a i když ho gólman napoprvé vychytal, z druhého pokusu se Zajíc nemýlil - 3:6. Asistence: Patrik Červený II, Josef Saňa.
     
    47:04
    Paradoxně v oslabení prchnul dopředu Radek Pilař. Byl ale tísněn hostujícím bekem a zakončení mohl provést až těsně před Sochůrkem. To už neměl kudy.
     
    45:55
    Domácí jsou zase pod tlakem a půjdou do čtyř. David Gančarčík (HKR) - 2 minuty za hákování.
     
    45:52
    Patrik Červený musí ramenem hasit střelu Aleše Hyršla do protipohybu!
     
    44:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Do konce utkání ale zbývá ještě hodně času a Hradecké může nakopnout hodně šťastný moment. V brejku hledal DANIEL VOŽENÍLEK spoluhráče před bránou, jenže Marcel Kottek puk zblokoval nebohému Sochůrkovi mezi betony - 3:5! Asistence: Drahoš Jebavý.
     
    42:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Aktivita po návratu z kabin se hostům vyplácí, pojišťují si tak své vedení. Opačným směrem než před chvílí šla Sudova přihrávka na volného KARLA DRAHORÁDA, ten to měl ovšem snadnější než jeho spoluhráč a prázdnou bránou nepohrdnul - 2:5! Asistence: Martin Suda, Josef Bureš.
     
    42:17
    Vojtěch Žemlička nabíjel do gólové šance Petru Josefusovi, ten ale v rychlosti poslal puk mimo!
     
    39:42
    Zakázané uvolnění Slavie, její trenéři se snaží zklidnit situaci oddechovým časem.
     
    39:42
    Veledůležitý zákrok Lukáše Sochůrka! Drahoš Jebavý dostal přihrávku napříč pásmem, ale k puku se maličkou chvíli rovnal, a to mu stačil brankář skvěle skočit do cesty!
     
    38:37
    Až "dokonalá" teč Marcella Kottka mohla vysvobodit domácí hokejisty z trápení. Slávista nadělal svému brankáři pořádnou polízanici, kotouč zůstal jen těsně před brankovou čarou!
     
    37:05
    Tomu je ale nyní pravděpodobně konec, David Vyskočil (SLA) putuje k trestoměřičům na dvě minuty za hru vysokou holí. Hradečtí mají šanci dostat se do kontaktu.
     
    35:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Otevřená zadní vrátka se domácímu týmu nevyplácejí, Slavia jimi totiž prchla vstříc svému čtvrtému gólu. Aleš Hyršl na sebe natáhl protihráče a pak od hrazení našel PETRA JOSEFUSE, který pálil z mezikruží sám a přesně - 2:4. Asistence: Aleš Hyršl.
     
    35:18
    Mohl to potvrdit Michal Musil, jenže přihrávka zpoza klece šla těsně vedle něj!
     
    32:17
    Drahoš Jebavý zpracoval na straně brankoviště oblouček a hledal Daniela Klemence, ten v souboji stačil poslat puk těsně vedle tyče!
     
    29:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Brankostroj z úvodu druhé třetiny pokračuje, hokejisté z hlavního města se vrací do vedení! První šanci ještě aktivnímu MICHALU FORTELKOVI Červený vychytal, ale když se hosté znovu usadili v pásmu, slávistická jednadvacítka už vymetla pavučinky neomylně - 2:3. Asistence: Tomáš Andres.
     
    29:02
    Domácí hráli podle názoru sudích v šesti a chvíli si zahrají ve čtyřech.
     
    28:37
    Už je zase rušno na druhé straně, Patrik Červený musel vytasit rychlý reflex pravým betonem proti teči Aleše Hyršla!
     
    27:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zato Hradečtí svou šancí nepohrdli a vrací se do zápasu! Kolem mantinelu dostal puk na hokejku DANIEL KLEMENC. Ačkoli uháněl se spoluhráčem v přečíslení, rozhodl se pro střelu, která nádherně skončila v protilehlém růžku brány - 2:2! Asistence: Drahoš Jebavý, Lukáš Bezděk.
     
    27:02
    Brzy po buly prchli slávisté ve třech proti dvěma. Josef Saňa se bekhendem vložil do nabídky od mantinelu, ale Patrik Červený nepřehlednou situaci ustál!
     
    24:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    V mžiku je všechno jinak, Pražané rázem otáčejí skóre ve svůj prospěch. Dostali se za záda domácí obrany ve dvou a MARTIN PATZELT si v poslední chvíli stál kotouč na bekhend, aby ho protlačil Červeného výstrojí k tyčce - 1:2! Asistence: Michal Fortelka, Luboš Adam.
     
    23:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Deset sekund před návratem vyloučeného Hradečáka hosté proměnili přesilovu ve vyrovnání. DOMINIK MAŠÍN dostal kotouč na modré a k tomu spoustu prostoru, aby si sjel až na kruhy. Jeho střelu Červený lapačkou sice ztlumil, ale nezastavil, a kotouč se došoural za brankovou čáru - 1:1! Asistence: Patrik Červený II, Josef Saňa.
     
    22:49
    Martin Patzelt si na hranici brankoviště počkal na nabídku na teč, ale Patrik Červený si s ní poradil.
     
    22:07
    Poprvé jde do čtyř také domácí celek. Lukáš Bezděk (HKR) - 2 minuty za podražení.
     
    19:20
    Před koncem první části je tu druhá přesilová hra hradeckých hokejistů. Tomáš Andres (SLA) - 2 minuty za podražení.
     
    17:06
    Na druhé straně znovu marně bojuje Michal Fortelka. Průnik po pravém křídle nejprve poslal bekhendem těsně vedle a když potom dostal přihrávku zpoza brány, tváří v tvář nevyzrál na Červeného!
     
    16:35
    Hradeckou šanci dva na nikoho zastavuje ofsajd! Domácímu hokejistovi se puk od slávisty odrazil přímo na hůl, ale jeho parťák byl o dvacet čísel napřed.
     
    14:26
    Slavia se mocně tlačí za vyrovnáním. Andresovu střelu do horního rohu vyškrábnul Červený lapačkou a když se Tomáš Andres dostal do druhé akce, jeho přihrávku před úplně prázdnou bránou minul Michal Fortelka.
     
    12:48
    Skoro dvě minuty se Hradec bránil, poté ale přišel samostatný únik Jana Tvrdíka! Zadržela ho až parádní práce Sochůrka, jenž hradeckému útočníkovi vypíchl kotouč z hokejky.
     
    12:18
    Michal Fortelka mohl v přečíslení ještě přihrát, místo toho jen vypálil do boční sítě.
     
    11:14
    Vzápětí mohlo bý vyrovnáno. Martin Suda ale před Červeným přestřelil a Aleš Hyršl už neměl na kvalitní zakončení dostatek času!
     
    10:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecká přesilovka je využita a domácí otevírají skóre. Štěpán Havránek nahodil od modré čáry puk na bránu, kde si ho převzal RADEK PILAŘ. Sochůrkovi udělal krátkou kličku a pak vystřelil s milimetrovou přesností do růžku - 1:0! Asistence: Štěpán Havránek.
     
    09:05
    Zlepšená hra Královských lvů vede k první přesilovce. Josef Bureš (SLA) - 2 minuty za hákování.
     
    08:21
    Málem jsem to zakřikl, před Sochůrkem se zjevil Daniel Voženílek a chvíli po něm i Jan Tvrdík. Napoprvé zasáhla hokejka hostujícího beka, napodruhé předvedl gólman výtečný zákrok.
     
    07:02
    Rychlé nohy Drahoše Jebavého našláply po pravé straně a Lukáš Sochůrek měl co dělat, aby nepříjemný bekhend hradeckého útočníka vytěsnil.
     
    04:23
    Pohotová akce slávistů! Dobrým forčekingem vybojovali puk a po rychlé kombinaci byl Tomáš Andres sám před Červeným. Zblízka na něj ale nevyzrál!
     
    02:40
    Šance pro Slavii. Martin Suda byl u pravé tyčky hodně neústupný, ani vleže nebyl daleko od skórování. Domácí brankář Patrik Červený ale brankovou čáru doslova zalehl.
     
    00:36
    Obránce hostů Marcel Kottek si málem ztečoval puk do vlastní branky. Hradec začal aktivně.
     
    Začátek utkání se o pár minut opozdí kvůli opravě rozbitého plexiskla ve vratech pro rolbu.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Pilař (Havránek), 28. Klemenc (Jebavý, Bezděk), 44. Voženílek (Jebavý) - 24. Mašín (Červený II, Saňa), 25. Patzelt (Fortelka, Adam), 30. Fortelka (Andres), 36. Josefus (Hyršl), 43. Drahorád (Suda, J. Bureš), 49. Zajíc (Červený II, Saňa)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený I (Veselý) – Bezděk, Novotný, Souček, Voříšek, N. Bureš, Havránek – Musil, Malinský, Šeda, Gančarčík, Voženílek, Jebavý, Drašnar, Pilař "C", Tvrdík, Klemenc. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Slavia Praha: Sochůrek (Frodl) – Kottek, Saňa, Adam, Krejčí, Drahorád, J. Bureš, Mašín – Červený II "C", Hyršl, Josefus, Vyskočil, Patzelt, Kellerstein, Žemlička, Zajíc, Fortelka, Suda, Andres. Trenér: Miloš Pecka.

    Rozhodčí: Třasák – Vepřovský, Pechánek.
    bahis siteleri