Vsetín – Mladá Boleslav 8:5 (kon.) | Olomouc – Letňany 4:5 (po s.n.) | Jihlava – HC Plzeň 2:1 (po pr.)
Třinec – Písek 7:0 (kon.) | Přerov – HC Litvínov 0:9 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 3:6 (kon.)
Zlín – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Kometa Brno – HC Kladno 5:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 5:4 (po s.n.)
Vítkovice – Motor ČB 6:3 (kon.) | Havířov – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:5 (2:2, 5:2, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 02.03.2013, 11:00 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:08
    Lukáš Kuchařík jel sám na brankáře, čtvrtému jeho gólu ovšem zabránilo břevno.
     
    54:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Místo pádem otřeseného Sedmíka se k trestnému střílení postavil JAKUB PLANÝ a počínal si znamenitě. Blafákem si pohrál s Gottwaldem a snižuje na rozdíl tří branek.
     
    54:26
    Teď ale přeci jen velká šance hostů. Sedmík jel sám na brankáře, branku VHK ale minul. Nejspíš ale i proto, že byl vracejícím se Panczou. Uvidíme znovu trestné stílení.
     
    49:29
    Hattrick na hokejce teď měl i Grygar. Než se ale stihl před prázdnou bránou zorientovat a nápalit poskakující puk do sítě, překazil mu radost jeden z obránců, který byl jednoduše rychlejší.
     
    46:42
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    A v tuto chvíli nejspíš i definitivně rozhoduje. Jindřích Abdul našel v akci dva na jednoho ukázkovou přihrávkou LUKÁŠE KUCHAŘÍKOVI a tomu stačilo jen nastavit správně hokejku. Domácí útočník tak během dvaceti minut nastřílel hattrick. Asistence: Jindřich Abdul.
     
    39:38
    Ščotka se ocitl s pukem před brankářem, tísněn obráncem hostů ale nezamířil přesně.
     
    38:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Současně s koncem přesilovky ale hosté přeci jen snižují. IVAN ĎURAČ se natlačil před bránu a dokázal protlačit puk za záda brankáře VHK. Asistence: Tomáš Tržický, Vojtěch Sedmík.
     
    36:29
    Přesilovku si po čase zahrají i hosté. Světlík se totiž provinil hákováním.
     
    16:01
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už ale ano a vedení Vsetína je rázem čtyřgólové. Hajdovu přízemní ránu přizvedl před Růžičkou ONDŘEJ GRYGAR a hostující brankář neměl nárok. Asistence: Jiří Hajda.
     
    35:19
    Zbytečný faul v útočném pásmu, přímo před zraky rozhodčího. Lukáš Hercig si odsedí dvě minuty za podražení a Vsetí tak bude mít další příležitost zvýšit.
     
    35:02
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KUCHAŘÍK předvedl mazácký nájezd. Několikrát naznačil střelu a poté bekhendem uklidil puk za Růžičkova záda.
     
    35:02
    Kuchařík jel sám na brankáře, při zakončení byl evidentně faulován a je z toho trestné střílení pro domácí celek.
     
    30:51
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí nápor slaví úspěch. Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu se ke střele dostal LUKÁŠ KUCHAŘÍK. Jeho první pokus zastavil brusle obránce, puk se ale k domácímu hráči vrátil a Kuchařín na podruhé dokázal prostřelit rozhozeného gólmana.
     
    29:36
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí znovu strhávají vedení na svou stranu. V nepřehledné situci před bránou dostali Valaši puk za brankovou čaru. Hosté sice proti brance vehementně protestují, hlavní rozhodčí už ale nemíní na verdiktu nic měnit. Střelcem branky je ONDŘEJ GRYGAR. Asistence: Jindřich Abdul, Jan Ščotka.
     
    29:06
    Hosté jdou do čtyř, vyloučen je Tůma.
     
    28:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Kde se vzal, tu se vzal, ocitl se za obranou Vsetína ONDŘEJ ŠVEJDA. Ten byl ve své šanci faulován, v pádu ale dotlačil puk i s brankářem do brány. Asistence: Lukáš HGercig.
     
    26:35
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    A hosté mohou spackané příležitosti litovat dvojnásob. Ještě během téhož střídání totiž inkasují. JINDŘICH ABDUL dostal nabito mezi kruhy a zakončil přesně nad lapačku Růžičky. Asistence: Michal Hryciow, Zbyněk Žabčík.
     
    23:30
    Pancza a Forch jeli ve dvou na jediného obránce. Po přihrávce prvně jmenovaného ale Forch minul Růžičkovu klec.
     
    20:44
    Další trest pro hosty. Abdul dostával puk před úplně prázdnou bránu a Lukáši Maškovi nezbylo, než si pomoci hokejkou v rozporu s pravidly, což hlavní rozhodčí velmi dobře viděl.
     
    20:17
    A začala vyloženou šancí. Hosté totiž zcela zapomněli na Kuchaříka, vracejícího se z trestné lavice. Ten ale v brejku ztroskotal na Růžičkově lapačce.
     
    19:54
    Hrát se bude tři na tři. Hostující Hercig je vyloučen za podražení.
     
    19:48
    Hlavní rozhodčí si teď zřejmě nechal napovědět hostující střídačkou a po čtyř sekundovém váhání vyhodnotil tvrdý zákrok Hajdy u mantinelu jako faul. Hajda dostává trest na 2+10 minut za vražení zezadu.
     
    18:44
    Boleslav si ale přesilovky dlouho neužila. Jakub Planý se totiž provinil hákováním.
     
    18:09
    Kuchařík vyloučen za nedovolené bránění. Boleslav dostává darem další přesilovku.
     
    16:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další velká nedůslednost VHK v obranném pásmu přináší vyrovnání. Nutno dodat, že TOMÁŠ VERNER to udělal krásně. Vybojoval puk v rohu hřiště, vybruslil s ním do střelecké pozice a pak trefil naprosto přesně pravou horní šibenici. Gottwald neměl nárok. Bez asistence.
     
    13:26
    Teď už se naopak vylučovat bude a to na straně Vsetína. Za vražení na hrazení si dvě minuty odsedí Martin Světlík.
     
    11:45
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí jsou poprvé do vedení. Znovu za to mohou Abdul a spol. Po jejich intervenci v útočném pásmu se ke střele z mezikruží dostal ZBYNĚK ŽABČÍK a vymetl nechytatelně pravý horní růžet hostující svatyně. Asistence: Ondřej Grygar, Jindřich Abdul.
     
    10:44
    Domácí teď svým nedůrazem dovolili Němcovi proklouznout zpoza brány až před Gottwalda. Jeho střelu domácí brankář dokázal vyrazit, ovšem přímo na hůl jednoho z Boleslavských, ten ale ze tří metrů nedokázal trefit požadovaný cíl.
     
    08:55
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ale bleskově srovnávají gólový účet. JINDŘICH ABDUL tečoval střelu Ščotky. Růžička puk ještě dokázal zastavit, ten se ale vrátil zpátky k Abdulovi, pro nějž už poté nebylo problémem zasunout kotouč do opuštěné branky. Asistence: Jan Ščotka.
     
    08:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z čista jasna se Boleslavští ujímají vedení. V bleskovém útočném výpadu se do útočného pásma vřítil TOMÁŠ VERNER a svou střelou překvapil nerozchytaného Gottwalda. Asistence: Jan Růžička
     
    05:42
    Vsetín si zahraje první přesilovku v zápase. Šír se totiž dopustil prohřešku zvaného hákování.
     
    04:35
    První velkou šanci utkání měl na holi právě domácí Abdul. V přečíslení dva na jednoho dostal přihrávku na mezikruží. Měl dostatek času zamířit, prudkým švihem ale hostující svatyni těsně minul.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 9. Abdul (Ščotka, Kuchařík), 12. Žabčík (Grygar, Abdul), 27. Abdul (Hryciow, Žabčík), 30. Grygar (Abdul, Ščotka), 31. Kuchařík, 36. Kuchařík, 17. Grygar (Hajda), 47. Kuchařík (Abdul) - 9. Verner (Růžička), 17. Verner, 29. Švejda (Hercig.), 39. Ďurač (Tržický, Sedmík), 55. Planý


    VHK ROBE Vsetín: Vlach (Gottwald) - Hajda, Žabčík, Svozílek, Hryciow, Ščotka, Hohl - Pancza, Christov, Forch, Světlík, Račický, Kuchařík, Grygar, Abdul, Hořanský
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Kořínek) - Mašek L., Semrád, Nastoupil, Hercig, Mašek J., Vaníček, Tržický, Tůma - Verner, Šír, Bašus, Planý, Černý, Švejda, Ďurač, Prokop, Veselý, Němec, Sedmík.

    Rozhodčí: Škach - Bryška, Novák
    bahis siteleri