Nijmegen – Feyenoord 0:3 (kon.) | Waalwijk – Alkmaar 2:1 (kon.) | Kerkrade – Groningen 4:1 (kon.)
Den Haag – Heracles 3:1 (kon.)
konec
HFC ADO Den Haag
3:1 (0:0)
Heracles Almelo
Neděle 03.03.2013, 16:30 • Kyocera Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    87
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Do otevřené obrany Heraclesu postupoval z pravé strany TJARONN CHERRY, který si přehodil míč na levou nohu a nechytatelnou střelou k tyči posílá svůj tým do dvoubrankového vedení.
     
    81
    Den Haag právě vstřelil branku!
    MIKE VAN DUINEN dostal ideální centr z pravé strany a dokázal se přes dotírajícího obránce Heraclesu uvolnit a střelou k tyči překonat brankáře Pasveera.
     
    76
    Heracles právě vstřelil branku!
    Rienstra krásnou kolmici našel za obranou domácího celku GEOFFREYE CASTILLIONA, který si s šancí poradil na výbornou a prostřelil brankáře Coutinha a srovnal na 1:1!
     
    65
    Den Haag právě vstřelil branku!
    MIKE VAN DUINEN dostal přesný pas do pokutového území, nedůrazný Koenders váhal s odkopem a nakonec o míč přišel, domácí útočník MIKE VAN DUINEN toho využil a přesnou střelou na zadní tyč překonal brankáře Pasveera.

    Tomáš Kučera

    Branky: 65. Mike van Duinen , 81. Duinen, 87. Chery - 76. Geoffrey Castillion


    HFC ADO Den Haag: Coutinho - Omeruo, Wormgoor, Beugelsdijk, Koppers - Jansen (90. Leeuwin), Malone, Meijers - Chery, van Duinen (89.Visser), Vicento (80. Kolk)
    Heracles Almelo: Pasveer - Dorda, Rienstra (85. Palji), Koenders, Schenkeveld (67. Wierik) - Duarte, Vejinovic (69. Schamp), Quansah - Everton, Castillion, Gouriye

    Rozhodčí: van Sichem - de Vries, van Zuilen

    Diváci: 11147
    bahis siteleri