NY Islanders – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | Boston – Toronto 4:2 (kon.)
New Jersey – Buffalo 3:2 (2:0 po s.n.) | Washington – Florida 7:1 (kon.) | Columbus – Vancouver 2:1 (po pr.)
Carolina – Montreal 2:4 (kon.) | Tampa – Winnipeg 1:2 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:0 (kon.)
Arizona – St. Louis 3:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 08.03.2013, 18:15Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Další vyloučení Třineckých, za podražení jde za katr Klouček. 14 sekund přesilovky 4 na 3 pro Spartu. Pak bude následovat opět hra 4 na 4.
     
    57:18
    Poměr sil na ledě se srovnává. Jaroslav Svoboda přišpendlil Růžičku na mantinel, za svůj počin od sudích obdržel dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    56:48
    Další přesilovka pro Spartu. Na trestnou lavici usedl Tomáš Klimenta, ten obdržel dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    51:55
    Přesilovka pro hosty. Za katr usedá Jakub Orsava, který si počínal příliš hrubě při napadání hostující rozehrávky.
     
    46:32
    Tam jej získali Pražané, šli do protiakce a vybojovali si přesilovou hru. Nedovoleně si počínal Lukáš Zíb, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    34:18
    Hosté si zahrají svou druhou početní výhodu. Martin Lojek si při bránění hostujícího náporu počínal nedovoleně, odpyká proto dvě minuty na trestné lavici.
     
    28:48
    V pořadí již osmé vyloučení na straně Sparty. Třinecký rychlý protiútok přibrzdil Vladimír Sičák, počínal si ale nedovoleně, proto obdržel dvě minuty za krosček.
     
    22:50
    Oceláři sehrají další početní výhodu. V útočném pásmu se faulem provinil Marek Hovorka, jehož hůl se ocitla v obličeji Lukáše Zíba. Hovorka obdržel dvě trestné minuty.
     
    19:58
    A máme tady ještě jedno vyloučení, opět na straně hostů. Polanského zezadu fauloval Petr Gřegořek, od sudích vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:34
    Akce domácích měla poté ještě dohru, sudí vylučují na obou stranách. Na straně Ocelářů je vyloučen Radek Bonk (2 min - sekání), za hosty pak Vladimír Sičák (2 min - krosček).
     
    18:38
    Vyloučení také na straně Sparty - vyloučen je Dominik Pacovský, obdržel osobní desetiminutový trest za vystřelení puku po odpískání.
     
    14:01
    První vyloučený hráč také na straně domácích. Za hákování je potrestán Daniel Rákos. V příštích 47 vteřinách se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, pak započne zkrácená přesilovka Sparty.
     
    12:49
    A Sparta jde opět do čtyř. Na trestnou lavici usedá Petr Ton, který fauloval ve středním pásmu, konkrétně se provinil podražením. Oceláři tedy po reklamní pauze rozehrají svou již čtvrtou přesilovku.
     
    08:00
    Je tady v pořadí již třetí přesilovka Ocelářů. V útočné třetině se nedovoleného zákroku dopustil Jaroslav Svoboda, jehož hůl se ocitla v obličeji jednoho z domácích hráčů. Svoboda odpyká dvě minuty.
     
    05:07
    Oceláři si zahrají další přesilovku. Aktivní napadání Květoně chtěl zhatit Angel Krstev, dle rozhodčích si ale počínal příliš hrubě, musí si proto odsedět dvě minuty.
     
    00:25
    Oceláři si aktivním nástupem vybojovali úvodní přesilovku. Na trestnou lavici usedá hostující Petr Gřegořek, který nedovoleně bránil Růžičku.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Adamský (Polanský, Klimenta), 22. Zíb, 31. Růžička M. (Galvas, Roth), 49. Peterek (Rákos)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Hrabal, Zíb, Galvas, Roth, Lojek, Kania, Ovčačík, Klouček – Růžička M., Bonk, Varaďa – Adamský. Polanský, Klimenta – Rákos, Peterek. Květoň – Orsava. Zagrapan, Hrňa.
    HC Sparta Praha: Pinc (Melicherčík) - Pilař, Sičák, Hunkes, Gřegořek, Philipp, Jan Hanzlík, Milam, Krstev - Tenkrát, Hlinka, Ton - Hovorka, Broš, Treille - Pacovský, Přibyl, Rachůnek - Svoboda, Bahenský, Forman.

    Rozhodčí: Fraňo, Hradil - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri