NY Islanders – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | Boston – Toronto 4:2 (kon.)
New Jersey – Buffalo 3:2 (2:0 po s.n.) | Washington – Florida 7:1 (kon.) | Columbus – Vancouver 2:1 (po pr.)
Carolina – Montreal 2:4 (kon.) | Tampa – Winnipeg 1:2 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:0 (kon.)
Arizona – St. Louis 3:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 08.03.2013, 18:15Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují při vlastním oslabení a navyšují své vedení. Daniel Rákos vystihl hostující rozehrávku, šel spolu s JANEM PETERKEM do přečíslení dvou proti jednomu. Rákos za modrou čárou předal kotouč Peterkovi, ten bekhendem pálil na branku. Vracející se Milam nakonec nešťastně srazil kotouč za záda vlastního brankáře! Asistnce: Daniel Rákos.
     
    30:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají třetí přesilovku a jdou do tříbrankového trháku! Nejprve mohl skórovat Roth, jeho pokus ale Pinc dokázal vyrazit. Puk se ale odrazil na modrou ke Galvasovi, který z první pro změnu trefil tyčku. Od ní se ale puk odrazil na levou stranu, kde číhal MARTIN RŮŽIČKA a třinecký snajpr zapisuje první gól v play-off! Asistence: Lukáš Galvas, Vladimír Roth.
     
    21:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se z další akce přeci jen radují! LUKÁŠ ZÍB byl v téměř bezvýchodné situaci, šel sám proti dvěma bránícím hráčům. Proto jen nahodil puk na Pince a ten k údivu všech zúčastněných propustil lehké nahození za svá záda! Bez asistence.
     
    01:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané využívají početní výhodu a velmi rychle se ujímají vedení! Za Pincovou brankou držel kotouč Jiří Polanský, na milimetry přesným pasem vyzval k zakončení MARTINA ADAMSKÉHO, jenž se střelou z první nemýlil! Asistence: Jiří Polanský, Tomáš Klimenta.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Adamský (Polanský, Klimenta), 22. Zíb, 31. Růžička M. (Galvas, Roth), 49. Peterek (Rákos)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Hrabal, Zíb, Galvas, Roth, Lojek, Kania, Ovčačík, Klouček – Růžička M., Bonk, Varaďa – Adamský. Polanský, Klimenta – Rákos, Peterek. Květoň – Orsava. Zagrapan, Hrňa.
    HC Sparta Praha: Pinc (Melicherčík) - Pilař, Sičák, Hunkes, Gřegořek, Philipp, Jan Hanzlík, Milam, Krstev - Tenkrát, Hlinka, Ton - Hovorka, Broš, Treille - Pacovský, Přibyl, Rachůnek - Svoboda, Bahenský, Forman.

    Rozhodčí: Fraňo, Hradil - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri