Montreal – Ottawa 4:3 (2:1 po s.n.) | New Jersey – Philadelphia 5:2 (kon.) | Calgary – Detroit 5:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
AZ Havířov
Čtvrtek 14.03.2013, 18:00 • Zimní stadion Ostrava - Poruba. • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:14
    Poruba právě vstřelila branku!
    Krayzel si najel za branku, počkal na svého spoluhráče MARKA SEDLÁŘE, který si najel mezi kruhy, dostal přihrávku a okamžitě střílel. Propálil vše, co mu stálo v cestě a domácí se tak rázem znovu dosstávají do vedení.
    Asistence: Luděk Krayzel a Rostislav Vaněk.
     
    33:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí dlouho dobývali branku soupeře, až se dočkali zasloužené branky. Vaněk nejprve ještě zblízka Danečka nepřekonal, ovšem letící kotouč dokázal sklepnout v povolené výši hokejkou do prázdné brány LUDĚK KRAYZEL.
    Asistence: Rostislav Vaněk a Marek Sedlář.
     
    29:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    ROBERT NAJDEK získal ve středním pásmu puk a v klidu si projel až do útočného pásma do prostoru pro vhazování, odkud střílel a propálil bezmocného Gleicha mezi lapačkou a tělem.
    Asistence: Tomáš Bursík a Michal Sztefek.
     
    21:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Kolařík pálil od modré čáry, Gleich vyrazil puk pouze před sebe a nehlídaný a nikým neatakovaný PETR KANKO kotouč dojel a v klidu zavěsil za ležícího brankáře do poloodkryté svatyně.
    Asistence: Jan Kolařík a Robert Najdek.
     
    00:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do velmi brzkého vedení. Na rozdíl od utkání v Havířově se tak nemuselo čekat na úvodní trefu polovinu zápasu. V přesilové hře zamířil přesně JAN CHALOUPKA.
    Asistence: Lukáš Vrána.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 1. Chaloupka (Vrána), 34. Krayzel (Vaněk, Sedlář), 37. Sedlář (Krayzel, Vaněk) – 22. Kanko (Kolařík, Najdek), 30. Najdek (Bursík, Sztefek)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Tihlář) - Šindelář, Axman, Slavík, Wolf, Hruzík, Mládenka, Prokop P., Prokop L., Dusík - Krayzel, Buček, Hašek, Pavlačka, Vaněk, Kysučan, Sedlář, Piják, Chaloupka, Holuša, Vrána.
    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) - Prokop, Zientek M., Krisl, Hegegy, Zientek L., Rimmel, Hartmann, Vydra - Daneček, Najdek, Maruna, Říčka, Pavlas, Sztefek, Kanko, Stránský, Kolařík, Bursík, Pechanec, Klimša.

    Rozhodčí: Held, Novotný - Přikryl, Šivčík.
    bahis siteleri