Warriors Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 0:7 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Písek – Hvězda Praha 2:1 (2:0 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:0 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
5:4 (3:2, 0:1, 1:1 - 1:0)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 14.03.2013, 17:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    62:22
    Piráti právě vstřelili branku!

    JAROSLAV KULICH využil chybu hostující obrany a vystřelil Pirátům druhý bonusový bod.
     
    56:47
    Piráti právě vstřelili branku!

    Na podruhé to už JAROSLAVU KULICHOVI vyšlo. Polák vystřelil na Zemana, ten puk vyrazil před sebe a k dorážce se dostal KULICH, jenž vyrovnává na 4:4. Asistence: Tom Polák.
     
    54:29
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A hosté dokonali obrat. Domácí se dožadovali ofsajdu, který se k údivu všech nepískal. Kaňák hezky uvolnil Kokošku, jenž posunul kotouč na MARTINA HAJŠMANA a ten z úhlu překonává domácího brankáře dnes počtvrté. Asistence: Filip Kokoška, Lukáš Kaňák.
     
    31:26
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Hosté využívají druhou přesilovou hru dnešního zápasu. Výstavní ranou z mezikruží se prosazuje FILIP SUCHÝ a vyrovnává na 3:3. Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    12:38
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A hosté znovu snižují! Pohledná akce hostů končí druhou brankou. Špatnou rozehrávku domácího brankáře málem potrestal Zayml, ten však zpoza branky na Štefku nevyzrál. Zayml ovšem předvedl přehled ve hře, přihrál na opačnou stranu brány a MARTIN HAJŠMAN trefuje odkrytou klec. Asistence: Lukáš Zayml.
     
    06:25
    Piráti právě vstřelili branku!

    Podobnou branku vstřelili i domácí. Ti využili nepřehlednou situaci před Zemanem a přidávají třetí branku. Stuchlík vyslal na Zemana nebezpečnou střelu, k dorážce se dostal Polák, jenž sice hostujícího gólmana ještě nepřekonal, ovšem pokus ZDEŇKA GRÖGERA už v brance skončil. Asistence: Tom Polák, Kryštof Stuchlík.
     
    04:36
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeňští využívají početní výhodu a snižují. Závar před domácí brankou využil JIŘÍ STRÁSKÝ, jenž bekhendem dostal puk za Štefku. Asistence Filip Suchý.
     
    03:23
    Piráti právě vstřelili branku!

    Kodýtek se akorát vracel z trestné lavice a domácí šli do protiútoku. Lidák přihrával na Adámka, jenž posunul kotouč na JOSEFA TOMANA, který bekhendovým pokusem dostal puk za záda hostujícího gólmana. Asistence: Tomáš Adámek, Patrik Lidák.
     
    00:31
    Piráti právě vstřelili branku!

    Hned první šance domácích a je z toho branka. Hosté propadli v útočném pásmu na modré čáře a Toman poslal domácí do protiútoku dvou proti jednomu. Lyszczarczyk místo přihrávky volil střelu, k odraženému puku se dostal TOMÁŠ ADÁMEK, jenž neměl s uklizením kotouče do odkryté klece žádný problém. Asistence: Alan Lyszczarczyk, Josef Toman.

    Petr Horčička

    Branky a nahrávky: 1. Adámek (Lyszczarczyk, Toman), 4. Toman (Adámek, Lidák), 7. Gröger (Polák, Stuchlík), 57. Kulich (Polák), 63. Kulich – 5. Stráský (Suchý), 13. Hajšman (Zayml), 32. Suchý (Kaňák), 55. Hajšman (Kokoška, Kaňák)


    Piráti Chomutov: Štefka – Petržílka, D. Novák, A. Novák, Knobloch, Lidák, Gröger, Hlaváček - Toman, Stuchlík, Lyszczarczyk, Kulich, Svoboda, Adámek, Jindra, Taraška, Polák.
    HC Plzeň 1929: Zeman – Bednář, Váchal, Kaňák, Čechura, Starý, Ivanič, Pokorný – Roubal, Zayml, Kučera, Krystl, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Suchý, Rubner, Hajšman, Krásný, Stráský.

    Rozhodčí: Zajíc - R. Tichý, M. Tichý

    Diváci: 70
    bahis siteleri