Valladolid – Osasuna 1:3 (kon.) | Mallorca – La Coruňa 2:3 (kon.) | Espanyol – Real Sociedad 2:2 (kon.)
Atlético – Valencia 1:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:3 (1:0)
CA Osasuna
Neděle 31.03.2013, 12:00 • Estadio José Zorrilla, Valladolid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    69
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Dlouhý slalom téměř přes půl hřiště předvedl DE LAS CUEVAS, který se uvolnil na půlící čáře a běžel s míčem sám na Hernándeze, který jeho přízemní ránu k levé tyči nedokazal zasáhnout.
     
    60
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Hosté obrací skóre zápasu! Po Ninově centru od rohového praporku se prodral k hlavičce ERIQUE SOLA, který svým druhým gólem v utkání posílá svůj tým do vedení.
     
    50
    Osasuna právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Úvodní tlak hostujícího celku se vyplací, když se na hranici vápna uvolnil Nino, kterého dokázal ještě Hernández vychytat, ale na dorážku ENRIQUEHO SOLY již nestačil. Ten vrátit míč za záda domácího gólmana hlavičkou, kterou srovnává stav zápasu.
     
    11
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Překvapivý centr do pokutového území, který si hostující obrana sráží sama do vlastní sítě. RUBÉN u své brány hlavičkuje na přední tyči do vlastní svatyně před dotírajícím Manuchem a posouvá soupeře do vedení. Pas do vápna měl nasvědomí z levé strany Balenziaga.

    Jaroslav Keř

    Branky: 11. Rubén (vla.) – 50. Sola, 60. Sola, 69. De las Cuevas

    Karty:   45+1. Rueda (RVL) – 58. De las Cuevas (OSS)


    Real Valladolid: Hernández – Rukavina, Valiente, Rueda, Balenziaga – Alvaro Rubio, Sastre – Bueno(61.Omar), Óscar, Ebert(72.Rama) – Manucho(74.Guerra).
    CA Osasuna: Fernández – Bertrán, Arribas(47.Punal), Rubén, Damiá(46.Oier) – Lolo, Silva – Armenteros, Nino, De las Cuevas(80.Cejudo) – Sola.

    Rozhodčí: Lasa – Sáez, Montañés
    bahis siteleri