Myjava – Nitra 0:0 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
0:0 (0:0)
FC Nitra
sk Neděle 14.04.2013, 12:30 • Myjavský Mestský Štadión • Niké liga
     
    Stretnutie sa skončilo bezgólovou remízou. Našim čitateľom sa veľmi ospravedlňujeme za nesprostredkovanie tohto prenosu, za všetko viníme technické problémy. Dúfame, že sa toto nebude opakovať v budúcnosti. Ešte raz sa za vzniknuté problémy ospravedlňujeme.
     
    Koniec zápasu.
     
    88
    Posledné striedanie hostí, v zápase končí Nascimento, namiesto neho prichádza Kráľ.
     
    81
    Strieda Nitra, stretnutie nedohrá Gajdoš, nahradí ho Turčák.
     
    80
    Posledné striedanie v domácich radách, Urgelu vymení Harsányi.
     
    71
    Strieda Myjava – Bruško dole, Kosík hore.
     
    70
    Domáci Siva dostal žltú kartu.
     
    57
    Tawamba Kana tiež vidí žltú kartu.
     
    47
    Striedajúci Šmehyl vidí krátko po nástupe do polčasu žltú kartu.
     
    46
    Oba tímy cez prestávku striedajú, na strane domácich odchádza Kumančík a prichádza Ďuriš, za hostí končí Kutra a na jeho miesto príde Šmehyl.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    44
    Benčík vidí prvú žltú kartu.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin nie je možné Vám sprostredkovať tento zápas. Mrzí nás to.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Spartak Myjava: Solnička – Kumančík, Černáček ( C ), Častulín, Siva – Kuračka, Šulek, Marček, Bruško, Sládek – Urgela

    FC Nitra: Chudý – Cicman, Kaspřák , Struhár, Mičic – Kutra, Zošák, Šmončič – Leandre Tawamba – Benčík ( C ), Nascimento

    Rozhodca: Jozef Pavlík – Chládek, Súkeníková.
     
    V 26. Kole Corgoň ligy privíta domáci Spartak Myjava v poslednej dobe dobre hrajúcu FC Nitru. Pre obe mužstva zápas v kategórií dôležitých. Na základe nedeľňajšieho výsledku bude o niečo jasnejšie, ktoré mužstvo bude mať viac práce v boji o zotrvanie v najvyššej lige. Poďme sa pozrieť čo sa odohrávalo v posledných dňoch v oboch táboroch a ako sa pripravovali na tento dôležitý zápas.

    SPARTAK MYJAVA: ´´Kopaničiari´´ odohrali posledné dva zápasy na ihriskách súperov, keďže ich domáci zápas z FC ViOn Zlaté Moravce bol odložený pre nespôsobilý terén. Najprv cestovali do Žiliny kde uhrali dôležitú remízu 0:0 a v poslednom kole si odniesli ďalší cenný bod z Trnavy po výsledku 1:1. Ak by sme sa pozreli do tabuľky domácich zápasov, tak Myjavčania sa nachádzajú na samotnom dne i napriek tomu, že pred vlastným publikom predvádzajú útočný futbal. Je ale pravdou, že majú na domácej pôde o dva až tri zápasy menej ako ostatné mužstva (v tomto roku ide o druhý domáci zápas Myjavčanov doma). Ďalšou zaujímavosťou je, že po zranení Častulína musel na stopérsky post zaskakovať čistokrvný útočník Pavol Kosík a vôbec si tam neviedol zle. Po zápase v Žiline bol jeho výkon ocenený prítomnosťou v zostave kola, aby následne v Trnave svojím gólom v 86. minúte zaistil pre svoje mužstvo cenný bod. V zápase s Trnavou nastúpil Peter Ďuriš na svoj 300. zápas v najvyššej lige.

    FC NITRA: Mnohí už Nitrančanov odpisovali a posielali do druhej ligy, ale opak je pravdou. Zoborčanom sa podarilo v dvoch posledných zápasoch na plno bodovať, keď si najprv doma poradili rozdielom triedy s Ružomberkom 3:0 a prekvapujúco si odniesli tri body aj zo Zlatých Moraviec po výhre 1:2. Najlepším strelcom mužstva je 10-gólovy Cleber Nascimento. V posledných zápasoch predvádza vynikajúce výkony Leandre Tawamba, ktorý je veľmi dobre kondične pripravený a pre domácich kopaničiarov to bude hráč na ktorého si bude treba dať veľký pozor.

    Obe mužstva sa stretli v tejto sezóne už tri krát. Nitrančania v prvom meraní síl si odniesli tri body z Myjavy po výsledku 0:2. Kopaničiari svojmu súperovi prehru vrátili na ich ihrisku zhodným výsledkom 0:2. Tretí krát sa obe mužstva stretli v slovenskom pohári na Myjavskej pôde a domáci si poradili 2:1. Pre obe mužstva dôležitý zápas, Kopaničiari by sa po prípadnej výhre odpútali od svojho nedeľňajšieho súpera a prakticky by rozhodli o svojom zotrvaní v najvyššej lige. Podarí sa im to? Alebo Nitrančania budú pokračovať vo víťaznom ťažení?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 12:30.

    Branky:

    Karty:   70. Siva (MYJ) – 44. Benčík (NIT), 47. Šmehyl (NIT), 57. Kana (NIT)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Kumančík, Černáček ( C ), Častulín, Siva – Kuračka, Šulek, Marček, Bruško, Sládek – Urgela
    FC Nitra: Chudý – Cicman, Kaspřák , Struhár, Mičic – Kutra, Zošák, Šmončič – Leandre Tawamba – Benčík ( C ), Nascimento

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – Chládek, Súkeníková
    bahis siteleri