Perm – Zenit 0:0 (kon.) | Dynamo – Volga Novgorod 0:0 (kon.) | Spartak – Vladikavkaz 2:0 (kon.)
Lok. Moskva – Saransk 2:1 (kon.) | Rostov – CSKA Moskva 3:0 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Machačkala 1:0 (kon.)
Groznyj – Samara 4:1 (kon.) | Kazaň – FK Krasnodar 2:0 (kon.)
konec
FK Achmat Groznyj
4:1 (1:0)
FK Křídla Sovětů Samara
Neděle 26.05.2013, 11:30 • Achmat Arena, Groznyj • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    78
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Centr od rohového praporku posílá za brankovu čáru domácí KANU, který předskočil svého strážce a z malého vápna zřejmě definitivně pečetí vítězství svého celku.
     
    71
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Ale další protiútok domácích končí gólem. Do otevřené hostující obrany se vydal ANTONIO FERREIRA, který prostřeluje nejistého Věremka na přední tyči a pojišťuje vedení svému týmu.
     
    68
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Parádní individuální akce domácího Utsjevova, který se uvolnil na pravém křídle a přesně předložil střílenou přihrávku na nabíhajícího N'Douassela, který již měl jednoduchou pozici a opět posouvá svůj tým do jednobrankového vedení. Jeho ránu ještě nešťastně tečoval BENOIT ANGBWA, který si tak dává vlastní gól.
     
    49
    Samara právě vstřelila branku!
    Výborná práce hostujícího levého beka Goreuxe, který vyslal dopředu Maximovova. Ten se vyhnul bránícímu protihráči a předložil míč na malé vápno nabíhajícímu LUIS CABALLEROVI, který trestuhodně nekrytý srovnává stav zápasu!
     
    42
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Parádní ránou k levé tyči Věremkovy brány posílá ANTONIO FERREIRA svůj tým do vedení. Hostujícímu gólmanovi nedal šanci a poslal jej na druhou stranu branky.

    Jaroslav Keř

    Branky: 42. Ferreira (pen.), 68. Angbwa (vla.), 71. Ferreira, 78. Kanu – 49. Caballero

    Karty:   77. N'Douassel (GRZ), 80. Kanu (GRZ) – 34. Caballero (KSS), 62. Dragun (KSS), 74. Baljakin (KSS), 77. Maximov (KSS), 84. Tsalllagov (KSS)


    FK Achmat Groznyj: Amelčenko – Ferreira, Jatčenko, Komorowski, Utsjev – Ivanov, Maurício (61.Makuszewski), Rybus, Píriz (55.Kanu) – N'Douassel, Mitrišev (28.Almeida).
    FK Křídla Sovětů Samara: Věremko – Amisulašvili, Angbwa, Taranov, Goreux (64. Portnjagin)– Dragun, Vorobjev (68.Baljajkin) – Němov, Tsallagov, Maximov – Caballero.

    Rozhodčí: Ješkov – Avěrjanov, Baryšnikov
    bahis siteleri