Zug – Mannheim 2:5 (kon.) | Hamburg – Kärpät 4:5 (kon.) | Eisbären – Luleå 1:4 (kon.)
Vienna Capitals – HC Slovan 4:1 (kon.)
konec
Hamburg Freezers
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
Kärpät Oulu
Sobota 17.08.2013, 18:30 • Eisarena Bremerhaven, Bremerhaven • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Hamburg Freezers právě vstřelil branku!
    A taktika hry bez gólmana Treutleho slaví úspěch! Finský brankář Karhunen lovil puk ze své branky počtvrté v utkání a podruhé se trefil GARRETT FESTERLING – 4:5! V posledních vteřinách to ještě může být pořádné drama! Bez asistence.
     
    55:26
    Hamburg Freezers právě vstřelil branku!
    Čtyři a půl minuty před koncem třetí třetiny snižuje Hamburg na rozdíl dvou branek! Jiskru naděje pro Němce vykřesal MATT PETTINGER, jenž usměrnil puk za Karhunenova záda po přihrávce Jakobsena – 3:5! Asistence: Julian Jakobsen, Ralf Rinke.
     
    49:44
    Oulun Kärpät vstřelil branku!
    A je to tady! Finský celek z města Oulu přidává pátou branku, o kterou si Freezers v posledních okamžicích koledovali! Střelcem je JOONAS KEMPPAINEN, který dnes přidává už svou druhou branku, podruhé v zápase byl Treutle na střelu tohoto hráče krátký – 2:5! Asistence: Atte Ohtomaa, Ville Pokka.
     
    39:25
    Oulun Kärpät vstřelil branku!
    Na konci přesilové hry se Finové přece jenom prosadili a odskakují do dvougólového vedení! Maxwell předložil puk Leskinenovi, ten přihrál MIKU PYÖRÄLÄMU a poslední jmenovaný prostřelil Treutleho – 2:4! Asistence: Ville-Valtteri Leskinen, Ben Maxwell.
     
    36:49
    Oulun Kärpät vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe je na světě gól Kärpätu Oulu! Po krásné individuální akci se prosazuje MIKKO ALIKOSKI a posílá svůj tým do vedení – 2:3! Bez asistence.
     
    26:45
    Hamburg Freezers právě vstřelil branku!
    Hambugu se podařilo vyrovnat! Souhru Schmidta s Jakobsenem zakončil svou přesnou střelou JAMES BETTAUER – 2:2! Asistence: Kevin Schmidt, Julian Jakobsen.
     
    12:31
    Oulun Kärpät vstřelil branku!
    Dva ze tří českých zástupců v dnešním zápase teď zařídili vedoucí branku týmu Kärpätu Oulu. Ivan Huml našel volného DAVIDA KVĚTONĚ, ten neměl se zakončením do odkryté branky žádný problém a po krásné akci využívají hosté přesilovku – 1:2!
     
    09:20
    Oulun Kärpät vstřelil branku!
    Ale co je teď hráčům německého celku platné, že před chvilkou skvěle ubránili první oslabení, když inkasovali o malý moment později! Vyrovnání má na svědomí JOONAS KEMPPAINEN, který propálil Treutleho – 1:1! Bez asistence.
     
    04:30
    Hamburg Freezers právě vstřelil branku!
    Přesilovku pěti proti třem sice Hamburští nedokázali využít, ale po návratu Pokky se prosadil GARRETT FESTERLING a domácí se ujímají vedení 1:0! Bez asistence.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 5. Festerling, 27. Bettauer (Schmidt, Jakobsen), 56. Pettinger (Jakobsen, Rinke), 60. Festerling – 10. Kemppainen, 13. Květoň (Huml), 37. Alikoski, 40. Pyörälä (Leskinen, Maxwell), 50. Kemppainen (Ohtamaa, Pokka)


    Hamburg Freezers: Treutle (Langmann) – Ejdepalm, Westcott, Schubert, Bettauer, Schmidt, Walter, Kohl – Madsen, Dupuis, Mitchell – Wolf, Flaake, Festerling – Oppenheimer, Jakobsen, Pettinger – Cabana, Möchel, Rinke.
    Kärpät Oulu: Karhunen (Rynnäs) – Pälve, Eminger, Nutivaara, Niemelä, Kukkonen, Ohtamaa, Pokka – Alikoski, Keränen, Körkkö – Leskinen, Kemppainen, Donskoi – Pyörälä, Maxwell, Junttila – Huml, Květoň.

    Rozhodčí: Schukies, Steinecke

    Diváci: 2300
    bahis siteleri