Poruba 2011 – Přerov 3:2 (kon.) | Prostějov – Žilina 5:3 (kon.) | KTH Krynica – Havířov 1:2 (kon.)
konec
KTH Krynica
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
AZ Havířov
Sobota 17.08.2013, 17:30 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    44:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se podruhé prosazuje v početní výhodě. Na modré napřáhl PATRIK RIMMEL a ačkoliv Odrobny dokázal kus černé pryže zlumit, zakutálel se těsně za brankovou čáru. Havířov je blízko obhajoby prvenství na porubském turnaji. Asistence: Jan Daneček, Robert Říčka.
     
    27:56
    Tým KTH Krynica právě vstřelil branku!
    Krynica ve vlastním oslabení srovnává stav. Rus KONSTANT JEMELIN ukázal šikovné ruce, prokličkoval se mezi havířovskými zadáky, vynutil si faul a přesto ještě dokázal v signalizované výhodě a v polopádu zamířit k levé tyči Danečkovy branky. Bez asistence.
     
    19:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Čtyři vteřiny před koncem první třetiny Havířov otevírá skóre. V přesilové hře zapomněla obrana polského týmu na PETRA KANKA, kterého našel v předbrankovém prostoru Tomášek. Hráč se zkušenostmi z NHL se nemýlil a přízemní střelou překonal Odrobneho. Asistence: Martin Tomášek.
    Branky a nahrávky: 28. Jemelin – 20. Kanko (Tomášek), 45. Rimmel P. (Daneček J., Říčka)


    KTH Krynica: Odrobny (Janin) – Besch, Dutka, Laszkiewicz, Rutkowski, Pasiut, Wajda, Kotlorz, Kolusz, Zapala, Malasinski, Malovanovič, Jemelin, Gruszka, Dziubinski, Lopuski, Skrzypkowski, Muhonen.
    AZ Havířov: Daneček L. (Matoušek) – Koma, Bezuška, Krisl, Klimíček, Rimmel P., Prokop, Deutsch, Graca – Videlka, Tomášek, Kanko – Kolařík, Říčka, Daneček J. – Mráz, Rimmel M., Škumát – Pavlas, Pechanec, Matějek.

    Rozhodčí: Šír – Vengřín M., Vengřín R.

    Diváci: 207
    bahis siteleri