Moser Medical Graz 99ers – Košice 5:2 (kon.) | Poprad – Polsko 2:5 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
5:2 (2:0, 2:1, 1:1 - 2:1 s.n.)
HC Košice
sk Čtvrtek 22.08.2013, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    53:13
    Košice dali gól!
    Po fantastickej prienikovej prihrávke od Slováka sa k puku na útočnej modrej čiare dostal RICHARD JENČÍK, ktorý sa preštrikoval cez štvoricu hráčov Grazu a následným zakončením si vychutnal bezmocného gólmana Sabourina, ktorý tentokrát nemal šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Marek Slovák a Martin Štrbák.
     
    49:26
    Graz dal gól!
    Košičania sa snažili gólovo presadiť, no rýchly protiútok Grazu rozvlnil sieť v košickej bráne už popiatykrát! Po skvelej prihrávke od Daya sa k puku na pravej strane dostal OLIVIER LABELLE, ktorý tvrdou delovkou prekonal bezmocného gólmana Hyláka. Asistencie si pripisujú hráči Greg Day a Patrick Coulombe.
     
    39:26
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu pridávajú do košickej brány už štvrtý kúsok (tentokrát v presilovej hre)! Po skvelej prihrávke od Kuku sa k puku dostal Lemieux, ktorý v medzikruží našiel nebráneného RYANA KINASEWICHA, ktorý najskôr tvrdo pálil a následne vyrazený puk dorazil do košickej brány. Asistencie si pripisujú hráči Francis Lemieux a Tomas Kuka.
     
    28:15
    Košice dali gól!
    Hokejisti Košíc sa dokázali gólovo presadiť a vsietili prvý kúsok za chrbát gólmana Sabourina. Po skvelej prihrávke na ľavú stranu od Štrbáka sa k puku dostal Jenčík. Ten ho z prvej poslal na pravé krídlo pred DUŠANA PAŠEKA, ktorý krásnym švihom vymietol ľavý horný roh Sabourinovej brány. Asistencie si pripisujú hráči Richard Jenčík a Martin Štrbák.
     
    22:00
    Graz dal gól!
    Graz sa dostáva už do trojgólovho vedenia po fantastickej prihrávkovej kombinácii! Na ľavej strane sa k odrazenému puku dostal Latendresse, ktorý ho ďalej poslal na PATRICKA COULOMBEA! Ten si vychutnal gólmana Hyláka a puk poslal do jeho brány pekným zakončením do protismeru. Asistenciu si pripisuje Olivier Latendresse.
     
    15:10
    Graz dal gól!
    Graz sa dostáva už do dvojgólového vedenia práve v oslabení! Po skvelej prihrávke od Wogera sa k puku na ľavej strane dostal GUILLAUME LEFEBVRE, ktorý sa dostal do samostatného úniku a následne gólmana Hyláka zneškodnil pekným zasunutím puku pomedzi jeho betóny. Asistenciu si pripisuje Daniel Woger.
     
    08:12
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazi sa dostávajú do vedenia! GREG DAY sa dostal v trestnom strieľaní pred gólmana Hyláka a dobrou sťahovačkou na pravú stranu ho poslal na ľad. Následne sa košický gólman už po puku hodiť nedokázal.

    Branky a nahrávky: 9. Day (TS), 16. Lefebvre (Woger), 22. Coulombe (Latendresse), 40. Kinasewich (Lemieux, Kuka), 50. Labelle (Day, Coulombe) – 29. Pašek (Jenčík, Štrbák), 54. Jenčík (Slovák, Štrbák)


    Moser Medical Graz 99ers: Sabourin (Stefaniszin) – Wiedergut ("A"), VanBellegooie, Lassen, Sertich, Lembacher, Reinthaler, Coulombe, Unterweger ("A") – Zusevics, Labelle, Lefebvre, Ganahl, Kinasewich, Latendresse, Day ("C"), L. Konečný, Woger, Lemieux, Kuk, Moderer.
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Cebák, Štrbák ("C"), Novák, Šeda, Deyl, Macejko, Chovan, M. Takáč – Spilar, Pašek ("A"), Jenčík – Bicek ("A"), Marcinko, Sojčík – Hrnka, Bartoš, Nagy – Slovák, Jokeľ, R. Konečný.

    Rozhodčí: Tomáš Orolin – Roman Bednár, René Šoltés
    bahis siteleri