Moser Medical Graz 99ers – Košice 5:2 (kon.) | Poprad – Polsko 2:5 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
5:2 (2:0, 2:1, 1:1 - 2:1 s.n.)
HC Košice
sk Čtvrtek 22.08.2013, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    V hre o pomocný bod do konečnej tabuľky boli úspešnejší hokejisti Grazu, ktorý vyhrali výsledkom 2:1 na úspešné nájazdy!
     
    Latendresse si položil gólmana Hyláka a vychutnal si ho skvelým švihom! (2:1)
     
    Bicek to skúšal na Sabourina a napokon bol úspešný! (1:1)
     
    Na druhej strane vymietol ľavý horný roh košickej brány hráč Grazu – Lemieux! (1:0)
     
    Na rade sú ešte samostatné nájazdy na oboch stranách v sériách po troch hráčoch!
    V nich sa bojuje o pomocné body do konečnej tabuľky.
     
    59:54
    Košičania hrajú už v plnom počte a z pravej strany ešte tvrdo pálil Michal Novák, no jeho delovku gólman Sabourin úspešne zblokoval do bezpečia!
     
    56:53
    Na rade je presilová hra pre Graz. Na dve minúty si za faul kolenom odchádza sadnúť Šeda.
     
    53:13
    Košice dali gól!
    Po fantastickej prienikovej prihrávke od Slováka sa k puku na útočnej modrej čiare dostal RICHARD JENČÍK, ktorý sa preštrikoval cez štvoricu hráčov Grazu a následným zakončením si vychutnal bezmocného gólmana Sabourina, ktorý tentokrát nemal šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Marek Slovák a Martin Štrbák.
     
    52:49
    Marek Slovák tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho delovku gólman Sabourin skvele vyrazil do bezpečia svojim ľavým betónom! Košičania však ostávajú pri puku.
     
    50:53
    Hokejisti Grazu sú aktívni aj vo svojej presilovej hre, no gólman Hylák tentokrát podržal Košičanov! Po skvelej prihrávke od Latendresseho sa k puku v medzikruží dostal Labelle, no jeho delovka napokon skončila len na hrudnej výstroji košického gólmana.
     
    50:16
    Hokejisti Grazu si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Marek Slovák.
     
    49:26
    Graz dal gól!
    Košičania sa snažili gólovo presadiť, no rýchly protiútok Grazu rozvlnil sieť v košickej bráne už popiatykrát! Po skvelej prihrávke od Daya sa k puku na pravej strane dostal OLIVIER LABELLE, ktorý tvrdou delovkou prekonal bezmocného gólmana Hyláka. Asistencie si pripisujú hráči Greg Day a Patrick Coulombe.
     
    46:20
    Na rade je hra štyroch na štyroch. Hráčska lavica Grazu obdržala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Tento trest si odchádza odsedieť Reinthaler.
     
    45:15
    Na rade je presilová hra o dvoch mužov pre Graz! Ku Štrbákovi sa na dve minúty za krosček pridá Juraj Cebák.
     
    43:56
    Martin Štrbák sa previnil držaním. Na rade je dvojminútová presilová hra pre Graz.
     
    42:29
    Po fantastickej prihrávke z pravej strany od Slováka sa k puku v medzikruží dostal Hrnka, ktorý tvrdo pálil, no napokon nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana Sabourina.
     
    Tretiu tretinu začneme v znení vyrovnanej hry štyroch na štyroch!
     
    40:00
    V závere druhej tretiny sa do potýčky dostali hráči Marek Slovák a Olivier Labelle, ktorí si odpykajú dvojminútové tresty za hrubosť.
     
    39:26
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu pridávajú do košickej brány už štvrtý kúsok (tentokrát v presilovej hre)! Po skvelej prihrávke od Kuku sa k puku dostal Lemieux, ktorý v medzikruží našiel nebráneného RYANA KINASEWICHA, ktorý najskôr tvrdo pálil a následne vyrazený puk dorazil do košickej brány. Asistencie si pripisujú hráči Francis Lemieux a Tomas Kuka.
     
    38:04
    Martin Štrbák sa previnil hákovaním, za ktoré si odsedí dvojminútový trest. Na rade je teda presilová hra pre Graz.
     
    35:46
    Hokejisti Grazu sa v oslabení dostali do skvelej gólovej šance, keď po pravej strane unikal Lefebvre, ten následne prihral na ľavú stranu pred Wogera, ktorý pálil z prvej! Gólman Hylák však puk zachytil na svojej výstroji a hru prerušil.
     
    35:07
    Od modrej tvrdo pálil Juraj Cebák, no jeho projektil gólman Sabourin vyrazil do rohu klziska. Následne sa chcel gólovo presadiť košický kapitán Štrbák, ktorý pálil spoza ľavého kruhu, no gólman Sabourin jeho delovku vyrazil do bezpečia!
     
    34:37
    Na rade je ďalšia presilová hra pre Košice. Olivier Labelle sa previnil hákovaním, za ktoré si odsedí dvojminútový trest.
     
    30:56
    Hokejisti Košíc si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť útočník Grazu – Lefebvre.
     
    29:41
    Gólman Sabourin sa musel opäť poriadne obraciať! Po skvelej prihrávke od Hrnku získal puk v medzikruží Marek Slovák, ktorý pálil z prvej, no brankár Grazu bol v strehu a puk poslal do bezpečia svojimi betónmi!
     
    28:52
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil Marek Slovák, no gólman Sabourin sa stihol rýchlo premiestniť a puk zachytil vo svojej lapačke. Následne ho však ešte stihol rýchlo rozohrať.
     
    28:15
    Košice dali gól!
    Hokejisti Košíc sa dokázali gólovo presadiť a vsietili prvý kúsok za chrbát gólmana Sabourina. Po skvelej prihrávke na ľavú stranu od Štrbáka sa k puku dostal Jenčík. Ten ho z prvej poslal na pravé krídlo pred DUŠANA PAŠEKA, ktorý krásnym švihom vymietol ľavý horný roh Sabourinovej brány. Asistencie si pripisujú hráči Richard Jenčík a Martin Štrbák.
     
    25:31
    Na rade sú vylúčenia na oboch stranách. Zo strany Grazu to je VanBallegooie, ktorý sa previnil držaním. Na strane Košíc pre zmenu Marcinko, ktorý sa previnil filmovaním. Obaja previnilci si odpykajú dvojminútové tresty.
     
    23:01
    Na rade je presilová hra pre Košice. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Unterweger.
     
    22:00
    Graz dal gól!
    Graz sa dostáva už do trojgólovho vedenia po fantastickej prihrávkovej kombinácii! Na ľavej strane sa k odrazenému puku dostal Latendresse, ktorý ho ďalej poslal na PATRICKA COULOMBEA! Ten si vychutnal gólmana Hyláka a puk poslal do jeho brány pekným zakončením do protismeru. Asistenciu si pripisuje Olivier Latendresse.
     
    19:05
    Marek Slovák chcel prekonať gólmana Sabourina po dobrej sťahovačke zakončením pomedzi jeho betóny, no napokon sa mu to nepodarilo. Stav ostáva teda nezmenený.
     
    19:05
    Na rade je trestné strieľanie pre Mareka Slováka, ktorý bol seknutý jedným z hráčov Grazu!
     
    17:20
    Dušan Pašek sa dostal do fantastickej gólovej šance, keď zachytil nepresnú prihrávku od jedného zo súperov a následne z bezprostrednej blízkosti pálil. Gólman Sabourin však puk vyrazil svojou výstrojou do bezpečia!
     
    16:24
    Na rade sú vylúčenia na oboch stranách. Po dve minúty za hrubosť si odsedia hráči Reinthaler a Hrnka.
     
    16:18
    Na druhej strane sa do zakončenia z hranice ľavého kruhu dostal Ganahl, no gólman Hylák ho s veľkým prehľadom zneškodnil po dobrom švihu ukryl puk vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    15:55
    Košičania sa stále nevzdávajú a snažia sa ofenzívne presadiť! Po skvelej prihrávke od Bartoša sa k puku dostal Hrnka, ktorý pálil z pravej strany, no gólman Sabourin úspešne zovrel svoje betóny.
     
    15:10
    Graz dal gól!
    Graz sa dostáva už do dvojgólového vedenia práve v oslabení! Po skvelej prihrávke od Wogera sa k puku na ľavej strane dostal GUILLAUME LEFEBVRE, ktorý sa dostal do samostatného úniku a následne gólmana Hyláka zneškodnil pekným zasunutím puku pomedzi jeho betóny. Asistenciu si pripisuje Daniel Woger.
     
    13:23
    Na rade je už druhá presilová hra pre Košice. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Lemieux
     
    12:22
    Po fantastickej prihrávke od Pašeka z ľavej strany sa k puku v medzikruží dostal nebránený Richard Jenčík, ktorý svojou strelou však trafil len hruď pozorného gólmana Sabourina!
     
    11:15
    Po skvelej prihrávke z pravej strany od Latendresseho sa k puku v medzikruží dostal kapitán Grazu – Day, ktorý nekompromisnou delovkou poslal puk tesne nad košickú bránu! V tejto situácii však dobre zakročil košický obranca Štrbák.
     
    10:52
    Ladislav Nagy sa nepríjemne zrazil s jedným z hokejistov Grazu na útočnej modrej čiare a následne padol k ľadu! Hra sa ihneď prerušila a po krátkom pozviechaní sa Nagy presunul na striedačku, dúfajme, že bude v poriadku!
     
    08:59
    Michal Šeda sa dostal k puku na hranici ľavého kruhu a tvrdo pálil, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila len na hornej žŕdke brány Grazu! Gólman Sabourin si teda poriadne vydýchol!
     
    08:12
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazi sa dostávajú do vedenia! GREG DAY sa dostal v trestnom strieľaní pred gólmana Hyláka a dobrou sťahovačkou na pravú stranu ho poslal na ľad. Následne sa košický gólman už po puku hodiť nedokázal.
     
    08:12
    Jeden z Košičanov hákoval pri úniku kapitána Grazu – Grega Daya! Na rade je trestné strieľanie pre Graz!
     
    07:55
    Po peknej prihrávke od Štrbáka sa k puku dostal Nagy, no jeho delovka z pravej strany gólmana Sabourina nezastrašila! Pozorný brankár Grazu puk vyrazil do bezpečia.
     
    05:08
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za seknutie na Nagya si odchádza sadnúť hráč Grazu – Coulombe.

    Branky a nahrávky: 9. Day (TS), 16. Lefebvre (Woger), 22. Coulombe (Latendresse), 40. Kinasewich (Lemieux, Kuka), 50. Labelle (Day, Coulombe) – 29. Pašek (Jenčík, Štrbák), 54. Jenčík (Slovák, Štrbák)


    Moser Medical Graz 99ers: Sabourin (Stefaniszin) – Wiedergut ("A"), VanBellegooie, Lassen, Sertich, Lembacher, Reinthaler, Coulombe, Unterweger ("A") – Zusevics, Labelle, Lefebvre, Ganahl, Kinasewich, Latendresse, Day ("C"), L. Konečný, Woger, Lemieux, Kuk, Moderer.
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Cebák, Štrbák ("C"), Novák, Šeda, Deyl, Macejko, Chovan, M. Takáč – Spilar, Pašek ("A"), Jenčík – Bicek ("A"), Marcinko, Sojčík – Hrnka, Bartoš, Nagy – Slovák, Jokeľ, R. Konečný.

    Rozhodčí: Tomáš Orolin – Roman Bednár, René Šoltés
    bahis siteleri