Senec – Šamorín 2:0 (kon.)
konec
ŠK SFM Senec
2:0 (1:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
sk Pátek 06.09.2013, 19:30 • SFZ NTC Senec • MONACObet liga
     
    Rozhodca fúkol do píšťalky a ukončil dnešné stretnutie. V druhom polčase sa hostia takmer nedostali k žiadnej šanci. Ich pokusy spoza vápna lietali všade len nie do brány. Poistku v podobe druhého gólu dal v 64. minúte OROLÍN po individuálnej akcii Augustína, ktorý vnikol po ľavej strane do šestnástky, Senčania si tak po dvoch prehrách v rade napravili chuť a na domácom ihrisku zvíťazili.
    Ďakujem za pozornosť. Dovidenia. (21:17:16)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodca nastavuje ešte jednu minútu.
     
    90+1
    Posledné striedanie v mužstve SFM. Szabo nahradil Orolína.
     
    88
    Fulmek napálil loptu zo štandardky ale iba do Držík, ktorý stál v múre. Na druhej strane sa domáci hráč Peter Molnár rútil na Penteka ale lopta mu v nesprávnej chvíli odskočila od nohy a skončila u brankára.
     
    87
    Do konca zápasu ostávajú dve minúty plus nejaký nastavený čas. Hostia sa síce snažia, no zatiaľ to k vytúženému gólu nevedie.
     
    85
    Druhé striedanie v tíme Senca. P. Molnár nahradil Ujčíka.
     
    82
    Striedanie aj v domácom tíme. Augustína nahradil Egri.
     
    81
    Hostia posledný krát vystriedali. Jančovič nahradil Stojanoviča.
     
    80
    Ospravedlňujem sa ale dnes mi internetové pripojenie nepraje. V 74. minúte pálil spoza šestnástky Čemba ale jeho pokus letel tesne nad brvno. V 76. minúte dostal nádhernú prihrávku za obranu Bakala od Augustína, loptu si spracoval na prsia a prehodil vybiehajúceho Penteka, no jeho pokus skončil nad bránou.
     
    73
    Ujčík a Javorina sa v stredovom kruhu zrazili v súboji o loptu, no ani jednému sa nič vážne nestalo a obaja pokračujú v hre.
     
    70
    Žltú kartu dostal domáci hráč Hanzel.
     
    69
    Do druhého polčasu naskočili domáci hráči s útočnou nôtou. Bakala dostal ideálnu prihrávku na jednástku od Orolína ale loptu minul a spadol na zem. Aspoň sa domáci diváci pobavili a odmenili tento moment potleskom.
     
    66
    Sidibeho akcia bola zastavená postranným rozhodcom, ktorý mu odmával ofsajd. Fanúšikom hostí sa to moc neľúbilo ale ofsajd bol jasný.
     
    64
    Senec dal gól!
    Gól strelil OROLÍN.
    Senčania po hodine hry vedú nad Šamorínom 2:0. Augustín prihral na ľavú stranu OROLÍNOVI, ktorý vnikol do vápna, zbavil sa Vaška a vystrelil. Aj za prispenia jemného teču obrancu sa lopta dostala do siete.
     
    61
    Vilkovský naskočil do hry v 35. minúte a už z hry odstupuje. Na jeho miesto naskočil Kliment.
     
    59
    Nakoniec z tejto situácie nič vážne nevzniklo lebo Cmarko bol po Vaškovej prihrávke v ofsajde.
     
    58
    Faul na Mezovského, Šamorín ostane pri lopte.
     
    57
    Prvá žltá karta v domácom tíme. Dostal ju Filip Molnár.
     
    55
    Pokus o rýchle vysunutie Sidibeho zmaril pekným zákrokom Trajcsik, za čo si vyslúžil potlesk divákov.
     
    53
    Ale ani z tejto štandardky nezahrmelo. V šestnástke najvyššie vyskočil Hlavatovič a loptu poslal do bezpečia od Matlákovej brány.
     
    52
    Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    51
    Vilkovský vtrhol s loptou po pravej strane až na hranicu domácej šestnástky, prihral na päťku Sidibemu ale tomu opäť chýbal azda krok aby ju zasiahol. Presne taký istý moment ako bol v prvom polčase.
     
    50
    Dnešné stretnutie sleduje 853 divákov.
     
    48
    Orolínova strela spoza šestnástky brankára Penteka nijak extra neohrozila,
     
    46
    Hneď v úvode mali domáci hráči náznak šance ale Bakala pokazil center. Na pravej strane sa efektnou kľučkou zbavil Vaška, ktorý skončil na trávniku ale center mu už nevyšiel.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Druhý polčas začne približne o 15 minút.
     
    Je tu záver prvého polčasu, v ktorom domáci futbalisti strelili jeden gól. O ten jediný zásah sa postaral na začiatku zápasu v 8. minúte UJČÍK, ktorý dorazil loptu do prázdnej brány. Hostia mali najväčšiu gólovú šancu v 39. minúte, no Vilkovský z piatich metrov prestrelil Matlákovu bránu.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    44
    Ujčík si neporadil v stredovom kruhu s neposlušnou loptou a tá mu nakoniec od nohy odskočila ku Javorinovi.
     
    42
    Senčania mali k dispozícii štandardnú situáciu, no center Orolíma skončil v rukaviciach Penteka.
     
    41
    Pekný futbalový moment nám predviedli domáci futbalisti. Augustín našiel dlhým centrom na pravej strane Orolína, ktorý bol na hranici šestnástky, oprel sa do lopty nožničkami ale lopta letela tesne nad brvno.
     
    39
    A mohlo byť vyrovnané. Stojanovič sa na ľavej strane dostal až do vápna cez Hlavatoviča, prihral na päťku Vilkovskému a ten spálil nemožné.
     
    37
    Augustín centroval loptu na jedenástku, kde mali byť jeho spoluhráči ale našiel iba Sidibeho, ktorý loptu poslal mimo vápno. Hostia sú už nasťahovaný na polovici domácich ale nový hráč na ihrisku Vilkovský fauloval Bakalu.
     
    37
    Roh pre domáce mužstvo a ide ho zahrať Augustín.
     
    35
    Prvé striedanie v zápase. Po polhodine z hry odstúpil Stevanović a nahradil ho Vilkovský.
     
    33
    Domáci pohrozili hosťom rýchlou kontrou zakončenou strelou Hlavatoviča. Hlavatovič nastrelil Fulmeka, no lopta sa nakoniec odrazila od domáceho hráča za čiaru.
     
    30
    Mezovský fauloval domáceho Orolína. To bol ozaj, že nepekný šľapák ale Orolín sa po chvíľke pozviechal a pokračuje v hre.
     
    29
    Ujčík predlžoval hlavou do behu Augustínovi ale lopta nebola presná a tak skončila v rukaviciach Penteka.
     
    28
    Obe mužstvá teraz kopia mnoho nepresností v rozohrávke. Fulmek hľadal spoluhráčov v šestnástke domácich ale Trajcsik odkopol do bezpečia.
     
    27
    Sidibe sa snažil dostať cez Trajcsika ale ten ho telom čisto odstavil a tak sa lopta dokotúľala k Matlákovi.
     
    24
    Ospravedlňujem sa za krátky výpadok internetového signálu. Pevne verím, že už bude všetko v poriadku. Počas odmlky mali veľkú šancu domáci hráči. Bakala našiel na päťke Hlavatoviča, ktorý ľavačkou vystrelil na bránu Penteka ale chýbali centimetre aby sa rozvlnila sieť. V 23. minúte hostia zahrávali rohový kop a po zmätkoch v domácej šestnástke všetko zažehnal odkopom Trajcsik,
     
    16
    Faul Hlavatoviča na Stevanovića, no hostia si pri rozohrávke štandardky nerozumeli a loptu odovzdali súperovi.
     
    14
    Rýchly útok hostí sa našťastie gólom neskončil. Po ľavej strane potiahol loptu Stojanovič, prihral na jedenástku Sidibemu ale tomu chýbal snáď iba krok aby ju dostal do siete.
     
    13
    Prvá žltá karta v zápase. Dostal ju hráč Šamorína Vaško.
     
    11
    Senčania mali možnosť štandardnej situácie. K lopte sa postavil Augustín a priamou strelou sa pokúsil ohroziť Penteka, no jeho strela letela vysoko nad bránu.
     
    8
    Senec dal gól!
    Gól strelil UJČÍK.
    Senec zahrával prvý roh v zápase a hneď je z toho gól. Roh zahral Augustín, na jedenástke našiel hlavu Bakalu, ktorý ale loptu zle trafil a tá sa nakoniec dostala až ku UJĆÍKOVI a ten už nemal problém rozvlniť sieť.
     
    6
    Sidibe sa skvelými kľučkami dostal až do šestnástky domácich, kde prihral Cmarkovi, no ten dlho váhal so strelou až mu loptu vzal Trajcsik.
     
    4
    Mezovský vyskúšal Matlákovu pozornosť spoza šestnástky ale táto strela ho nemohla ohroziť.
     
    3
    Prvý roh Šamorína sa skončil nepresnou Stevanovićovou strelou. Lopta letela dobrých pár metrov mimo.
     
    2
    Augustín vyzval Bakalu uličkou do behu ale Gregora jeho úmysel vystihol a loptu včas zastavil.
     
    1
    Výkop v dnešnom zápase mali hostia. Loptu si zatiaľ posúvajú obrancovia až teraz prišiel dlhý nákop dopredu ale s tým si obrana domácich poradila, Lopta pre Senec.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    -2
    Obaja dnešný súperi v tomto momente vychádzajú na hraciu plochu v sprievode rozhodcovskej trojice. Domáci si zahrajú v červeno-čiernej kombinácii dresov a hostia v bielo-čiernej.
     
    -10
    Úvodné zostavy:

    ŠK SFM Senec: Matlák – Hlavatovič, Hanzel, Bakala, Držík ( K ), Orolín, Augustín, Ujčík, Bedecs, Molnár, Trajcsik

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Pentek ( K ) – Čemba, Cmarko, Mezovský, Gregora, Javorina, Stojanovič, Vaško, Sidibe, Fulmek, Stevanović

    Rozhodca: Horváth – Hrčka, Žákech.
     
    -15
    Dobrý večer. Vítam Vás pri sledovaní onlajn komentárov zo zápasu druhej futbalovej ligy medzi ŠK SFM Senec a FC ŠTK 1914 Šamorín.
     
    Tento víkend sa najvyššie futbalové ligy nehrajú, keďže sú na programe zápasy reprezentačných mužstiev. Netýka sa to však druhej slovenskej ligy a v predohrávanom zápase ôsmeho kola privíta ŠK SFM Senec mužstvo FC ŠTK 1914 Šamorín .

    ŠK SFM Senec je po siedmych kolách na tretej priečke s trinástimi bodmi a na prvé Michalovce strácajú hráči SFM tri body. V posledných dvoch kolách sa senčanom vôbec nedarilo. V minulom kole prehrali u lídra v Michalovciach 2:0 a pred týždňom na vlastnom štadióne podľahli Bardejovu 1:4. Senčania tak prišli o svoju päťzápasovú šnúru bez prehry.

    FC ŠTK 1914 Šamorín je momentálne na piatom mieste s dvanástimi bodmi a iba o jeden bod za Sencom .Šamorín hostil minulú sobotu na svojom mestskom štadióne Podbrezovú. Hostia si odniesli všetky tri body za najtesnejšiu výhru 1:0. Jediným strelcom bol Morháč.

    Domáci hráči teda prehrali posledné dve stretnutia v rade s nelichotivým skóre 1:6. Pred vlastnými priaznivcami majú čo naprávať. Trénerovi Tibenskému bude v zápase chýbať kapitán Polgár, ktorý dostal v Michalovciach červenú kartu. Šamorín bol neporazeným mužstvom až do šiesteho kola. V siedmom ho porazila spomínaná Podbrezová.

    Vzájomné zápasy oboch mužstiev z minulej sezóny hovoria v prospech SFM.

    SFM Senec – Šamorín 1:1
    SFM Senec – Šamorín 4:1
    Šamorín – SFM Senec 0:2
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 19:30.

    Ján Vrauko

    Branky: 8. Ujčík, 64. Orolín

    Karty:   57. Molnár (SNC), 70. Hanzel (SNC) – 13. Vaško (SAM)


    ŠK SFM Senec: Matlák – Hlavatovič, Hanzel, Bakala, Držík ( K ), Orolín ( 90+1 Szabo ), Augustín ( 82. Egri ), Ujčík ( 85. P. Molnár ), Bedecs, F. Molnár, Trajcsik
    FC ŠTK 1914 Šamorín: Pentek ( K ) – Čemba, Cmarko, Mezovský, Gregora, Javorina, Stojanovič ( 81. Jančovič ), Vaško, Sidibe, Fulmek, Stevanović ( 35. Vilkovský ) – ( 61. Kliment )

    Rozhodčí: Horváth – Hrčka, Žákech

    Diváci: 853