Třinec – Zlín 3:0 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – Chomutov 3:0 (kon.)
Kladno – Vítkovice 6:5 (1:0 po s.n.) | Sparta – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Slavia – Pardubice 2:1 (2:1 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Rytíři Kladno
6:5 (2:0, 2:3, 1:2 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 20.09.2013, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rytíři Kladno. Burger neproměnil po kličce do bekhendu a dnes tak máme dva střelce hattricku, protože vítězný nájezd proměnil SACHA TREILLE.
     
    45:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To snad není možné. Kladno řekl bych tradičně chybuje při střídání, RUDOLF HUNA dostal puk na modrou a prostřelil Cháberu ke vzdálenější tyči. Asistence: Tomáš Kudělka.
     
    44:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chtěl jsem psát, že střelecká přestřelka se trochu uklidnila, ale už to neplatí. Majeský našel zpoza branky SACHU TREILLEHO, který byl nehlídán a poslal Kladno znovu do vedení. Asistence: Ivan Majeský, Michal Dragoun.
     
    40:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No. Chábera se bude ještě dlouho červenat. RUDOLF HUNA nahodil puk bekhendem, žádná gólová střela, ale domácímu brankáři propadl puk do branky. Chyba, která vrací zápas do remízového stavu. Asistence: Jiří Burger.
     
    38:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Patera vystřelil od mantinelu a Málek vyrazil před JIŘÍHO KUCHLERA, který dorazil puk do branky. Gól musel ještě potvrdit videorozhodčí. Asistence: Pavel Patera.
     
    36:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No a je vyrovnáno. Kladno podcenilo střídání a nestihlo se vrátit. Vítkovice sehrály rychlou akci, na jejíž konci byl JAN KÁŇA, který pohodově zakončil do poloodkryté branky. Asistence: Jiří Burger, Patrik Valčák.
     
    33:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí Tenkrát chyboval v rozehrávce a MICHAEL VANDAS se dostal za domácí obranu a poslal puk přesně pod břevno. Bez asistence.
     
    27:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté dnes přesilovky hrají poměrně dobře a vrací se do hry. Svačina vystřelil od mantinelu a RUDOLF HUNA tečoval přes beton Chábery. Asistence: Vladimír Svačina.
     
    20:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. PETR TENKRÁT vyslal od modré střelu, kterou nejspíš do protipohybu Málka tečoval jeden z obránců. Asistence: Tomáš Kaberle, Pavel Patera.
     
    12:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Majeský od mantinelu s pomocí teče hostujícího obránce dopravil puk na Treilleho, který nezazmatkoval, přistrčil na MICHALA DRAGOUNA a ten nadvakrát dostal puk za Málka. Asistence: Sacha Treille, Ivan Majeský.
     
    02:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Stehlík špatnou rozehrávkou zavinil ztrátu, Kladno se dostalo do tlaku a nakonec vstřelilo první branku. Doudera na modré posunul na SACHU TREILLEHO, který si počkal a poté trefil přesně pod břevno. Asistence: Milan Doudera, Ivan Majeský.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 3. Treille (Doudera, Majeský), 13. Dragoun (Treille, Majeský), 21. Tenkrát (Kaberle, Patera), 39. Kuchler (Patera), 45. Treille (Majeský, Doudera), rozh. náj. Treille – 28. Huna (Svačina), 34. Vandas, 37. Káňa (Burger, Valčák), 41. Huna (Burger), 46. Huna (Kudělka)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – P. Hořava, Jankovič, Černošek, Kaberle, Majeský, Doudera, Růžička – Havlíček, Lukáč, Eberle – Kuchler, Patera, Tenkrát – Rudovský, Dragoun, Treille – Bajaruns, Machač, Strnad.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) – Barinka, Štencel, Kudělka, Sloboda, Pastor, Stehlík, Dudáš, Kovář – Valčák, Burger, Vandas – Svačina, Roman, Huna – Strapáč, Húževka, Káňa – Kucsera, Kolouch.

    Rozhodčí: Šindler, Salonen – Jelínek, Pešek

    Diváci: 3392
    bahis siteleri