Čeljabinsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Nižněkamsk – Novokuzněck 6:3 (kon.) | Jaroslavl – Záhřeb 3:2 (2:1 po s.n.) | Čerepovec – Doněck 0:4 (kon.)
Mytišči – Minsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 4:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 20.09.2013, 15:00 • Ufa Arena (Ufa) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u KHL brzy nashledanou. (17:18:58)
     
    Můžeme říci, že Ufa si zápas prohrála úplně sama. Po téměř dvou letech Sibir poráží svého soupeře, pro nějž jsou to hodně cenné tři body. Hrál chytře, perfektně vzadu a využil všechny ze svých tutových šancí. Udělil tak soupeři velkou lekci z produktivity. Na závěr ještě dodejme, že v zápasech Novovosibirsku popáté v řadě svítilo skóre 2:3!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Ufa se nemůže propracovat do vážnější možnosti. Sibir si prostor před Gajdučenkem velmi hlídá, brání navíc opravdu hodně natěsno.
     
    58:50
    Domácí jsou bez brankáře! Využijí této výhody šesti hráčů na ledě?
     
    58:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:13
    Hosté v plném počtu.
     
    57:03
    Filatovova snaha byla marná. Sice zavezl puk do útočného pásma, tam si však Novosibirsk poradil a vyhodil ho zase zpátky k soupeři.
     
    56:13
    Ještě jedna šance pro Ufu. Nedovoleného bránění se dopustil Kugryšev (SIB), domácí tak budou mít možná poslední přesilovku.
     
    54:23
    Kolcov i nadále pálí jako zblázněný. Jenže teď se jeho rána od modré čáry ujmout nemohla, před Gajdučenkem bylo hned několik protihráčů.
     
    52:59
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je zase nečekaný zásah do týmu Ufy. Hosté opět z nenápadné akce skórují. JONAS ENLUND přitom využil jen obrovské hrubice Višněvského. Ten se před vlastním brankářem rozmýšlel, komu přihrát, až nabídl tutovku svému spoluhráči, jemuž více méně "asistoval". Enlund jí nepohrdl – nadvakrát z blízkosti překonal A. Volkova. Bez asistence.
     
    52:40
    Sibir je nyní jako opařený. Fanoušci ženou svůj tým za třetím gólem, hosté to nebudou mít v posledních minutách vůbec jednoduché.
     
    52:12
    Domácí navyšují obrátky, teď mohl Hartikainen strhnout vedení na domácí stranu. Jenže Gajdučenko zase odolal.
     
    50:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přece se domácím podařilo srovnat. Chytře to nyní zahrál ALEXANDR STĚPANOV, který před Gajdučenkem vložil svou hůl do střely Gluchova z levé strany a tečoval puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Alexej Gluchov, Brent Sopel.
     
    48:56
    Hosté v plném počtu.
     
    48:12
    Tyčka! Nyní měla Ufa velkou smůlu. Zatím asi nejlepší bek na hřišti na straně domácích Kolcov sice překonal Gajdučenka, ale ve finále musel stejně smutnit.
     
    47:34
    Salavat Julajev musí být o něco konstruktivnější, vždyť při střele od Višněvského nikdo nestínil ani nikdo netečoval Gajdučenko měl snadnou práci.
     
    46:56
    Chlystov byl faulován, Koskiranta (SIB) odchází na dvě minuty na trestnou lavici za hákování.
     
    44:21
    Mirnov s Kolcovem se dostávali do další možnosti, snažili se kombinovat, ovšem defenzíva Sibiru pracuje zatím na výtečnou.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 1. Filatov (Makarov), 51. Stěpanov (Gluchov, Sopel) – 20. Enlund (Bělov), 36. Bělov (Lehtera), 53. Enlund


    Salavat Julajev Ufa: A. Volkov (V. Volkov) – Višněvskij, Sopel, Zubarev, Proškin, Babčuk, Kolcov, Isangulov, Gurkin – Makarov, Filatov, Hartikainen – Růžička, Chlystov, Zinovjev – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Stěpanov, Gluchov, Slepyšev
    HC Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (Orechov) – Bělov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ignatovič, Ožiganov – Lehtera, Enlund, Romanov – Kugryšev, Kopejkin, Koskiranta – Monja, Sannikov, Ignatuškin – Karamnov, Lemťugov, Vorošilo – Šumakov

    Rozhodčí: Safiullov, Sergejev – Koposov, Otmachov
    bahis siteleri