Třinec – Zlín 3:0 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – Chomutov 3:0 (kon.)
Kladno – Vítkovice 6:5 (1:0 po s.n.) | Sparta – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Slavia – Pardubice 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 20.09.2013, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Ton v přečíslení tří na jednoho přihrával na střed, kde byl připraven JAN BUCHTELE. Přihrávka prvně jmenovaného byla tečovaná, puk si zahrál na neposednou žabku. Buchtele si ale poradil a prostřelil Machovského! Asistence: Petr Ton.
     
    36:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí otáčí stav utkání! Lukáš Klimek nezištně přihrál zpoza branky na volného snipera PETRA KUMSTÁTA, který z ideální pozice trefil z první za záda Mensatora! Asistence: Lukáš Klimek.
     
    21:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    PETR TON proměňuje trestné střílení střelou mezi betony! Domácí útočník tak překonal historický rekord klubu a stává se tak jeho nejlepším střelcem v historii! Legendární útočník totiž vstřelil neuvěřitelný 255. gól v rudém dresu. Velká gratulace pro tento individuální úspěch. V Holešovicích se tak dnes přepisuje historie, tribuny jsou si toho vědomy a domácího střelce řádně oslavují...
     
    11:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň využívá přesilovou hru! Duda vystřelil zápěstím z pravého kruhu, o pohotovou dorážku se postaral zkušený VÁCLAV PLETKA! Asistence: Radek Duda, Martin Straka.
    Marken.cz

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 22. Ton (TS), 37. Kumstát (Klimek), 52. Buchtele (Ton) – 12. Pletka (Duda, Straka)


    HC Sparta Praha: Pöpperle – Piskáček, Pilař, Kubát, Sičák, Švrček, Krejčí, Gřegořek – Rolínek, Hlinka, Pacovský – Klimek, Pech, Kumstát – Buchtele, Přibyl, Ton – Rachůnek I., Simon, Rachůnek T.
    HC Škoda Plzeň: Mensator (Od 37. min. Machovský) – Hanzlík, Slovák, Jeřábek, Růžička, Frolo, Mozík, Marcel – Vlasák, Straka, Duda – Pletka, Lev, Kratěna – Sýkora, Sýkora T., Novotný – Petruška, Pitule, Dvořák – Schleiss.

    Rozhodčí: Hodek, Lacina – Lhotský, Barvíř

    Diváci: 6 311
    bahis siteleri