Skalica – Trenčín 6:1 (kon.) | Poprad – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Žilina 1:4 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Košice – Nitra 2:1 (kon.)
konec
HK Skalica
6:1 (3:1, 1:0, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 20.09.2013, 17:00 • ZŠ Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:41
    Skalica dala gól!
    Ďalšia rana pre Trenčín, kapitán MIROSLAV LAŽO z medzikružia nekompromisne zvyšuje na 6:1. Asistencie: Miroslav Preisinger, David Stieler.
     
    52:13
    Skalica dala gól!
    Je rozhodnuté, TIBOR KUTÁLEK išiel sám na prázdnu bránu a toto jednoducho nemohol zahodiť. Asistencie: Michal Šátek, Lukáš Kozák.
     
    36:06
    Skalica dala gól!
    Skaličania využili presilovku expresne rýchlo, strela od Kuľhu ideálne pred bránou tečoval PETR OBDRŽÁLEK, ktorý zvyšuje už na 4:1. Asistencia: Martin Kuľha.
     
    19:57
    Trenčín dal gól!
    Tak som to zakríkol! Domáci boli už asi mysľami v kabíne, čo využil RICHARD LINTNER, ktorý v medzikruží dokázal zraziť skákajúci puk popod betóny domáceho brankára. Asistencie: Róber Petrovický, Rastislav Pavlikovský.
     
    18:04
    Skalica dala gól!
    Pekná akcia domácich a Trenčania sú na lopatkách! Prečíslenie 3 na 1 vyšlo ideálne, Kutálek naznačil strelu, no namiesto toho prihrával na BRUNA MRÁZA,ktorý jednoducho puk tečoval do polodkrytej siete. Asistencia: Tibor Kutálek.
     
    16:57
    Skalica dala gól!
    Teraz sa ale domáci už z gólu radujú, Kozákova strela z ľavého kruhu Lašákovi vypadla, RENÉ ŠKOLIAK ju do siete dorazil. Asistencia: Lukáš Kozák.
     
    05:03
    Skalica dala gól!
    Z rohu prišla prihrávka od Kutálka, puk prevzal BRANISLAV JANKOVIČ, ten sťahovačkou oklamal obrancu a šikovne to šupol Lašákovi popod betóny. Asistencia: Tibor Kutálek.

    Peter Marienka

    Branky a nahrávky: 6. Jankovič (Kutálek), 17. Školiak (Kozák), 19. Mráz (Kutálek), 37. Obdržálek (Kuľha), 53. Kutálek (Šátek, Kozák), 56. Lažo (Preisinger, Stieler) – 20. Lintner (Petrovický, Pavlikovský)


    HK Skalica: Lipovský – Kozák, Vyrúbalík, Ketner, Trška, Barák, Srnec, Kalináč, Staňo – Kuľha, Obdržálek, Školiak – Lažo, Preisinger, Stieler – Kutálek, Šátek, Srnec – Dvonč, Jankovič, Sloboda.
    HK DUKLA Trenčín: Lašák – Lintner, Novajovský, Bagin, Pozník, Čerešňák, Nemčík, Habšuda, Ryzák – Komínek, Pavlikovský, Petrovický – Broska, P.Kalus, M.Kalus – T.Klíma, Lipták, Palák – L.Klíma, Nemček, Vaculin.

    Rozhodčí: Stano, Baluška – Holienka, Šefčík – Kontšek

    Diváci: 1385
    bahis siteleri