Kometa Brno – Zlín 1:4 (kon.) | Olomouc – Vsetín 9:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 0:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – Třinec 4:2 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 3:5 (kon.)
Sparta – Chomutov 1:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (1:2, 2:0, 0:3)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 20.09.2013, 18:15DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Po příhrávce Ollendera se na modré čáře dostal k puku MAREK HOLÝ (1+1), vystřelil a jeho pokus mezi beton a vyrážečku Svobody skončil v síti. Asistence: Samuel Ollender, Lukáš Klok.
     
    48:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tohle je studená sprcha pro domácí, kteří ještě před minutou vedli. Demel přihrál svému spoluhráči ERIKU NĚMCOVI (2+1), který vystřelil a mantinel za brankou opět pomohl hostům. Při prvním gólu se od něj puk odrazil přímo na hůl Tomiho, který otevřel stav zápasu. Nyní kotouč ze stejného místa dopadl někam na záda či zadní část betonu Svobody, odkud se dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Patrik Demel.
     
    47:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Je opět vyrovnáno a zápas má opět nový náboj. Slováček vyhrál buly pro MARTINA BLAHUTU (1+0), který překonává Svobodu. Domácí gólman toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    38:01
    Dukla právě vstřelila branku!

    Po jedné takové nepřesnosti se ve středním pásmu Vítkovic dostal k puku JIŘÍ SEVERA (1+2), který následně najížděl v tandemu se Sladkým na samotného obránce Vítkovic. Severa se rozhodl pro střelu, kterou Svoboda vyrazil zpátky na jeho hůl a napodruhé již útočník první lajny Dukly posílá svůj tým poprvé v zápase do vedení. Asistence: Jaroslav Sladký.
     
    24:33
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí sice nevyužili přesilovou hru, pranic je to ale nemusí mrzet. Při hře v plném počtu hráčů se k puku dostal na modré FILIP DUNDÁČEK (1+2), vystřelil a díky několika clonícím hráčům toho Svoboda zřejmě moc neviděl. Střelu domácího beka nikdo netečoval, je srovnáno. Bez asistence.
     
    18:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté po deseti vteřinách využívají přesilovou hru. Hašlík našel před brankou zcela volného DMITRY BYAKOVA (1+0), který neměl problém poslat svůj tým znovu do vedení. Asistence: Adam Hawlík.
     
    04:51
    Dukla právě vstřelila branku!

    Vedení vydrželho hostům pouhou minutu. Ve středním pásmu se puku ujal DAVID BŘEZINA (1+0), přešel přes obránce a i když jej poslední vítkovický bek lehce rozhodil, člen reprezentační dvacítky se opět zmocnil puku a tváří v tvář překonává Reného Svobodu ranou k tyči. Asistence: Hynek Tobola.
     
    03:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté se dostávají štastně do vedení. Po vhazování vypálil na branku Svobody Demel. Jeho střela ale nebyla přesná a gólman Dukly tak nemusel vůbec zasahovat. Puk se však zpoza branky odrazil před Svobodu, kde si na něj počkal VOJTĚCH TOMI (2+0) a uklízí ho bezpečně do domácí klece. Asistence: Patrik Demel, Lukáš Klok.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Březina (Tobola), 25. Dundáček, 39. Severa (Sladký) – 4. Tomi (Demel, Klok), 19. Byakov (Hawlík), 48. Blahuta (Slováček), 49. Němec (Demel), 57. Holý (Ollender, Klok)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda D. (Fučík) – Žáček, Tobola, Vala D., Dundáček, Březka, Čermák, Košař – Severa, Březina, Lupač – Mahút, Vala J., Molnár – Vykouk, Vantuch, Beran – Sladký
    HC Vítkovice Ridera: Svoboda R. (Horváth) – Jonáš, Hawlík, Demel, Klok, Cabák, Černín, Kuťák, Rudl – Byakov, Němec, Holý – Balhuta, Slováček, Tomi – Ballner, Illéš, Škutchan – Ollender, Sysala, Gelnar

    Rozhodčí: Čech – Jindra, Skopal
    bahis siteleri