Chabarovsk – Lev 3:0 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Riga 0:2 (kon.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 3:1 (kon.)
Kazaň – Petrohrad 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Mytišči 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
CSKA Moskva
Čtvrtek 03.10.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Po levé straně se individuálně prodral až do zakončení SERGEJ ŠIROKOV a na jeho střelu na vzdálenější tyč Koskinen nedosáhl. Asistence: Maxim Gončarov.
     
    37:47
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí to v závěru druhé třetiny opravdu rozjeli! Na modré se dostal k puku obránce KRISTIAN KUDROČ a jeho bombu Staňa přes několik clonících hráčů vůbec neviděl – 3:1! Asistence: Alexej Kopeikin.
     
    36:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre! Po střele ALEXANDERA KUTUZOVA od modré skončil puk za zády Staňi. Kotouč byl možná ještě tečován Romanovem, ale oficiální zdroje uvádí jako střelce gólu právě Kutuzova. Asistence: Jonas Enlund.
     
    30:27
    Sibir právě vstřelil branku!
    Naprosto zasloužené vyústění drtivého domácího náporu! Prudká rána z vrcholu kruhů propadla Staňovi mezi betony a kotouč, který zůstal stát na brankové čáře, doklepl na místo určení JORI LEHTERA.
     
    21:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté nastoupili do druhé třetiny v mnohem vyšším tempu, než v jakém odehráli celou první část a rychle se ujímají vedení. ILARI FILPPULA dostal přihrávku z rohu kluziště a zblízka zamířil mimo dosah Koskinena. Asistence: Ilja Zubov, Daniil Markov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 31. Lehtera, 37. Kutuzov (Enlund), 38. Kudroč (Kopeikin) – 22. Filppula (Zubov, Markov), 45. Širokov (Gončarov)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Orechov) – Bělov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ignatovič, Ožiganov – Lehtera, Enlund, Romanov – Monja, Kopeikin, Koskiranta – Kugryšev, Gubin, Sannikov – Karamnov, Vorošilo, Butuzov – Dvurečenskij.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Pervyšin, Mišarin, Gončarov, Denisov, Naumenkov, Gimajev, Markov – Žarkov, Grigorenko, Prochorkin – Filppula, Širokov, Zubov – Ljubimov, Saprykin, Reid – Zainullin, Fefelov, Kamajev – - Pereskokov

    Rozhodčí: Vasiljev, Kulakov – Pronskich, Maitak
    bahis siteleri