Čeljabinsk – Mytišči 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Petrohrad 1:4 (kon.) | Ufa – Čerepovec 8:3 (kon.)
Nižněkamsk – Jaroslavl 1:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Atlant Mytišči
Pátek 18.10.2013, 15:00 • LA Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:41
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Tak vteřinu po konci přesilové hry se trefil PAVEL KOPYTIN. Igor Radulov vyhrál za brankou osobní souboj a okamžitě přihrával volnému PAVLU KOPYTINOVI, který zúročil jeho přihrávku a vstřelil gól. Asistence: Igor Radulov.
     
    37:02
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Radulov si objel branku a krásnou přihrávkou našel úplně osamoceného ANDREASE ENGQVISTA, který střelou pod víko vstřelil svůj druhý gól a upravuje stav utkaní na 2:2.
    Asistence: Igor Radulov
     
    20:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nahození Dimitrije Rjabykina ještě tečoval před brankou volný JAN BULIS, který změnou směru dráhy letu nedal Galimovi žádnou šanci. Asistence: Dimitrij Rjabykin
     
    14:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak domácím se ten tlak vyplatil a zaslouženě střílí vyrovnávací branku, o kterou se po skvělé přihrávce postaral STANISLAV ČISTOV. Stav zápasu je tedy 1:1.
     
    01:20
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek jak ze snu pro hostující hráče. Jaroslav Dyblenko vypálil od modré čáry, jeho pokus dokázal domácí brankař ještě vytěsnit, ale přímo před volného ANDREASE ENGQVISTA, který již neměl problém doťuknout puk do volné branky. Asistence: Jaroslav Dyblenko

    Jan Franek

    Branky a nahrávky: 15. Čistov, 21. Bulis (Rjabykin) – 2. Engqvist (Dyblenko), 38. Engqvist (Radulov), 56. Kopytin (Radulov)


    Traktor Čeljabinsk: Fokin (Garnett) – Borodkin, Guskov, Rjabykin, Vasilčenko, Bondarev, Kondratěv, Fljagin – Popov, Darzinš, Dugin, Glinkin, Čistov, Kontiola, Bulis, Panov, Kosticyn, Osnovin, Kuzněcov, Abdullin, Mokin
    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Batyršin, Rukavišnikov, Velikov, Dyblenko, Niskala, Petrov, Novopašin – Kablukov, Arťuchin, Kolcov – Šmeljov, Engqvist, I. Radulov – Kadeikin, Jašin, Ševčenko – Trubačjov, Gluchov, Levickij – Kopytin.

    Rozhodčí: Vječeslav Bulanov, Čerenkov Alexander – Lazarev Hleb, Minor Roman

    Diváci: 7000
    bahis siteleri