Jihlava – Slavia 0:1 (kon.) | Olomouc – HC Plzeň 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Kladno 0:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 4:0 (kon.) | Vsetín – Chomutov 1:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
HC Plzeň 1929
Sobota 19.10.2013, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí hokejisté stále žijí. Nahození před brankoviště někdo tečoval přímo do helmy LUKY KRAIGHERA, který tak hlavou poslal kotouč za záda zmateného Pacla. Asistence: Michal Rajnoch, David Škůrek.
     
    38:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se necelé dvě minuty před druhou přestávkou ujímají vedení o dvě branky. Střelu z hole Vlčka sice domácí brankář dokázal vyrazit před sebe, důrazně před bránou si však počínal ONDŘEJ KOPTA, který dopravil puk za záda Kochty. Asistence: Filip Vlček, Roman Přikryl.
     
    17:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení. Z pravého kruhu nahodil kotouč na domácí branku FILIP VLČEK, na jehož pokus vůbec brankář Mory nevadil. Kotouč tak zaplul do horní šibenice. Asistence: Matěj Langer.
     
    11:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti dvojnásobnou přesilovou hru po několika vteřinách využili. Bombu od modré v podání DAVIDA ŠKŮRKA si nejspíše jeden z hostujících obránců srazil do vlastní branky. Bez asistence.
     
    09:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Smolnou branku inkasovali domácí a jejich soupeř se ujímá jednobrankového vedení. Kotouč zůstal zaklíněn někde mezi levým betonem Kochty a tyčí gólmana, který jej ale neměl v moci. Velký přehled ukázal ONDŘEJ KOPTA, který si puku všiml a dopravil jej za brankovou čáru. Asistence: Roman Přikryl, Daniel Pejchar.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 12. Škůrek, 59. Kraigher (Rajnoch, Škůrek) – 10. Kopta (Přikryl, Pejchar), 18. Vlček (Langer), 39. Kopta (Vlček, Přikryl)


    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Kraigher, Brančík, Soukal, Nesvadba, Brandýs – Bauer, Fibrich, Kocián, Rajnoch, Konečný, Ostřanský (C), Vrána, Beták, Zezula, Nedopil, Novotný, Hánl.
    HC Plzeň 1929: Pacl (Kuneš) – Marcel, Kubík, Kohel, Hanus, Moravčík, Holý, Houfek – Pejchar (C), Kopta, Mašek, Schleiss, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Přikryl, Tulačka, Langer, Vlček, Kepka.

    Rozhodčí: Minář – Šimčík, Novotný
    bahis siteleri