Jihlava – Slavia 0:1 (kon.) | Olomouc – HC Plzeň 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Kladno 0:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 4:0 (kon.) | Vsetín – Chomutov 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 19.10.2013, 13:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    54:26
    Poulíček bekhendem Svobodu nepřekonal, ale poté se to mohlo povést Marku Voženílkovi, který téměř na brankové čáře dorážel puk, ale procpat jej, za bezbranně ležícího Svobodu se mu nepovedlo.
     
    50:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec přidává další gól! Domácí natlačili puk na bránu, kde puk v shluku hráčů našel TOMÁŠ FRANEK a podél tyče zametl touš do sítě. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    47:07
    Matuš se po křídle dostal do zakončení, ve kterém před bránou bekhendem zasáhl tyč! Poté ještě z druhé vlny dojel celou situaci Marek Růžička, ale ten už zasáhl pouze připraveného Vejmelku.
     
    45:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vedou už 3:0! Ižacký přesně našel před bránou stojícího JAKUBA MATYÁŠE, který poté přesnou střelou překonal Vejmelku. Asistence: Jakub Ižacký.
     
    44:10
    Marek Růžička vypálil do chumlu hráčů před hostující klecí a Vejmelka vyrazil tento pokus před sebe přímo na Jaroše, kterému se však nepovedlo dostrkat puk za brankovou čáru.
     
    39:50
    Tyč také trefuje na druhé straně Radim Matuš!
     
    36:28
    Tentokráte v ještě pohodovější pozici si sjel před třineckou bránu Havel, který obdržel puk a bekhendem orazítkoval horní tyč!
     
    35:30
    Špaček se ocitl před domácí bráno sám, odkud se bekhendem pokoušel zakončit pod víko, ale jen těsně netrefil branku.
     
    33:10
    Pardubice si zahrají první přesilovou hru tohoto duelu, v útočném pásmu Helešic (TRI) fauloval loktem, a to znamená dvouminutový trest.
     
    28:27
    Hezká spolupráce první formace. Na jeden dotek si domácí předávali kotouč v útočném pásmu, až vyslal Jaroš finální přihrávku na Marka Růžičku. Tomu se o levé tyče však nepovedlo usměrnit touš do brány.
     
    27:05
    Svoboda drží puk a Pardubice se vybírají oddechový čas.
     
    25:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je to už 2:0! MAREK RŮŽIČKA prokázal své zkušenosti z Tipsport extraligy. Na modré se zmocnil kotouče, jež zavezl až před bránu, kde trefil sice pouze Vejmelku, ale tvrdá rána se brankáři od hrudi odrazila do vzduchu a následně zapadla do sítě. Asistence: Tadeáš Jaroš.
     
    24:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre utkání! Buly před vlastní bránou vyhráli Oceláři a ihned se hnali do útočné akce, na jejíž konci stál přesně mířící JAKUB IŽACKÝ. Asistence: Tomáš Franek.
     
    19:13
    Ižacký sebral puk za bránou hostů a Matyáš si na modré klepáním hole o led jasné říkal o přihrávku. Na místo toho se třinecký forvard rozhodl obtočit se s kotoučem kolem tyče a sám zakončit. Tento úmysl však Vejmelka vystihl a u tyče zastavil puk.
     
    17:16
    Marek Růžička se dostal do úniku, ve kterém mu tváří tvář Vejmelkovi sjel při zakončení puk z čepele hole, a tak bohužel pro Třinec ke změně skóre nedošlo.
     
    08:51
    Zahradníček byl obrán v útoku o puk Špačkem, a ten se vrhl do přečíslení spolu s Poulíčkem. Oba si párkrát vyměnili přihrávku, až zakončoval právě Špaček, který ovšem těsně netrefil bránu.
     
    04:11
    K dorážce se tlačil před hostující bránou Marek Růžička, ale ten byl hákován Danielem Voženílkem. Oceláři si zahrají přesilovou hru.
     
    00:42
    Ovšem tam moc dlouho nevydrželi, Pardubice se dostaly do protiútoku, na jehož konci stál střílející Jan Veselý, který trefil pravou tyč!

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 25. Ižacký (Franek), 26. Růžička (Jaroš), 46. Matyáš (Ižacký), 51. Franek (Kovařčík M.)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Cieslar) – Běhal(C), Zahradníček, Matyáš, Heider, Valíček, Mičulka – Pěnčík, Franek, Růžička, Kofroň, Ižacký, Helešic, Kovařčík O, Matuš, Ohera, Křibík, Kovařčík M., Jaroš
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Stibůrek) – Kalous, Petira, Vácha, Štědrý, Voženílek M. – Havel, Chvojka, Fiala, Voženílek D., Bohuněk, Pipek, Veselý, Zelinger, Brida, Poulíček(C), Schneider, Špaček.

    Rozhodčí: Husička – Mrákava
    bahis siteleri