Winnipeg – St. Louis 4:3 (3:2 po s.n.) | Anaheim – Arizona 3:2 (4:3 po s.n.) | Pittsburgh – Vancouver 4:3 (1:0 po s.n.)
Ottawa – Edmonton 1:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Pittsburgh Penguins
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
Vancouver Canucks
Sobota 19.10.2013, 19:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Pittsburgh Penguins.
    Autorem branky je JEVGENIJ MALKIN.
     
    53:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Máme ale rychle srovnáno! Crosby našel křižnou přihrávkou Chrise Kunitze, jehož střelu Luongo neudržel a dorážky byl jako první OLLI MAATTA, který svou první trefou v kariéře v NHL opět srovnává! Asistence: Chris Kunitz a Sidney Crosby.
     
    52:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Menší tlak Canucks končí vedoucí brankou! Nahození Kevina Bieksy od modré čáry sklepl do protipohybu Fleuryho ZACK KASSIAN! Asistence: David Booth a Kevin Bieksa.
     
    32:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Z rychlého útoku se hosté prosazují, na oko pohledná akce, kterou začal Richardson, puk předal Bieksovi, který jej posunul na Weiseho, jenž poté vrátil kotouč téměř do prázdné branky BRADU RICHARDSONOVI, který se trefil přesně! Asistence: Dale Weise a Kevin Bieksa.
     
    27:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci nabídnutou přesilovku využívají, Malkin zpoza branky nezištně přihrál před branku CHRISI KUNITZOVI, který využil toho, že Luongo čekal puk na druhé straně branky! Asistence: Jevgenij Malkin a Sidney Crosby.
     
    15:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr domácích, Crosby předal puk nalevo Pascalu Dupuisovi, s jehož následnou střelou měl Luongo velké problémy, puk vyrazil pouze před sebe, kde se poté nadvakrát prosadil kapitán SIDNEY CROSBY! Asistence: Pascal Dupuis a Chris Kunitz.
     
    13:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kuriózní gól posílá Kosatky do vedení! ALEXANDER EDLER nastřelil ze středního pásma puk na Fleuryho, který ho nedokázal udržet, kus černé pryže se poté přenesl přes jeho rameno až do branky! Asistence: Kevin Bieksa a Henrik Sedin.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 16. Crosby (Dupuis, Kunitz), 28. Kunitz (Malkin, Crosby), 54. Maatta (Kunitz, Crosby), rozh. náj. Malkin – 14. Edler (Bieksa, H. Sedin), 33. Richardson (Weise, Bieksa), 53. Kassian (Booth, Bieksa)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Orpik, Niskanen, Scuderi, Bortuzzo, Maatta, Engelland – Dupuis, Crosby, Kunitz – Kobasew, Malkin, Jokinen – Adams, Sutter, Glass – Vitale, Zolnierczyk, Conner
    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Bieksa, Garrison, Tanev, Hamhuis, Edler, Stanton – Kesler, H. Sedin, Higgins – Hansen, Santorelli, D. Sedin – Kassian, Schroeder, Booth – Weise, Richardson, Sestito

    Rozhodčí: Lewis, O'Rourke – Kovachik, Murray

    Diváci: 18657
    bahis siteleri