Vladivostok – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Novokuzněck – Omsk 4:3 (kon.)
Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Kazaň – Minsk 5:1 (kon.) | N.Novgorod – Spartak Moskva 3:4 (po pr.)
Viťaz – Doněck 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Záhřeb 4:3 (kon.) | Lev – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
4:3 (1:1, 1:2, 1:0)
Avangard Omsk
Sobota 19.10.2013, 12:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:22
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemná situace pro Omsk, jenž inkasuje ke konci třetí periody. Po chybě v rozehrávce vydoloval ALEXEJ KOSOUROV. Následně si najel blíže k brance Mezina, kterého nepřipraveného propálil střelou k bližší tyči. Nutno podotknout, že tohle byla chyba hostujícího muže v masce. Asistence: Sergej Jemelin.
     
    40:51
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Kurepanov obkroužil útočné pásmo. Poté poslal přihrávku do středu brankoviště na najíždějícího VADIMA MITRJAKOVA. Ten měl dost času ke střele. Vypálil přesně mezi betony Mezina, kterému kotouč těsně propadl. Asistence: Zachar Armascev, Denis Kurepanov.
     
    29:33
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Záhy ale domácí snižují na rozdíl jediného gólu. Galimov našel svou přihrávkou od mantinelu najetého Lapenkova. Druhý zmiňovaný pálil, avšak Mezin jeho pokus vyrazil. Následně se ale k dorážce probil RAFAEL ACHMETOV, jenž bekhendem poslal puk do prázdné klece. Asistence: Ansej Galimov, Evgenij Lapenkov.
     
    25:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    A po vyhraném vhazování se celek Omsku prosazuje po třetí. ALEXANDER PEREŽOGIN vyprodukoval dělovku, která propálila vše, co jí stálo v cestě a skončila až v síti Ložkina. Asistence: Ivan Barinka.
     
    20:47
    Avangard právě vstřelil branku!
    A na začátku druhé části otáčí hosté vývoj utkání. Semin poslal dalekonosný pas od své branky až do útočného pásma. Přihrávku obdržel Kosticyn, jenž si najel za svatyni soupeře, kde následně krásnou zadovkou našel před brankovištěm ALEXANDRA FROLOVA. Ten nadvakrát dokázal se vší vervou procpat puk za záda Ložkina. Asistence: Dmitrij Semin, Sergej Kosticyn.
     
    17:43
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk zaslouženě vyrovnává. Výborná individuální akce ALEXANDRA POPOVA, jenž kroužil s pukem za soupeřovou bránou. Následně si ale najel zpoza svatyně až před brankoviště, kde tažnou ranou zamířil do levého horního rohu. Ložkin si na puk sice sáhl, ale ramenem jej srazil do své vlastní klece. Asistence: Štefan Růžička.
     
    05:13
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ale do vedení. Přečíslení dva na jednoho využil RAFAEL ACHMETOV, jenž si najel do útočného pásma, kde se prosadil dělovkou k bližší tyči ke které se nestihl Mezin včas přemístit. Asistence: Konstantin Turukin, Evgenij Lapenkov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Achmetov (Turukin, Lapenkov), 30. Achmetov (Galimov, Lapenkov), 41. Mitrjakov (Armascev, Kurepanov), 58. Kosourov (Jemelin) – 18. Popov (Růžička), 21. Frolov (Semi, Kosticyn), 26. Perežogin (Barinka)


    Metallurg Novokuzněck: Ložkin – Mantyla, Giroux, Arzamascev, Martynov, Dydykin, Kanarskij, Skutar – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Jemelin, Kosourov, Nurtdinov – Lapenko, Galimov, Achmetov – Nazarof, Žafjarov, Mclean.
    Avangard Omsk: Mezin – Pivcakin, Kuljaš, Blaťák, Barinka, Jegoršev, Vorobjov, Ljamin, Dervjuk – Sjomin, Kosticyn, Frolov – Popov, Pěrežogin, Růžička – Ivanov, Kalinin, Kazjonov – Pjanov, Mozer, Berdnikov.

    Rozhodčí: Dejev, Karabanov – Michel, Čermyšev
    bahis siteleri