Frýdek-M. – Havířov 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Strakonice 5:3 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 0:7 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (1:3, 1:1, 0:1)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 20.10.2013, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    Dobrý den, ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u sledování mládežnického hokeje. Dnes máme na programu zápas HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Slavoj Velké Popovice, který se uskuteční v rámci 10. kola 1. ligy juniorů. Utkání začíná v 12:00.
     
    Havlíčkův Brod vkročil do soutěže dobře, když v prvních třech kolech nestačil jen venku na Velké Popovice a do tabulky si připsal 6 bodů. Potom jej potkalo horší období, když se postupně musel sklonit před Hradcem Králové (venku 2:6), Táborem (doma 0:3) a Kolínem (venku 3:5). Zpět na vítěznou vlnu se vyhoupl až po soubojích s papírovými outsidery, když doma přehrál Strakonice 5:2 a uspěl i na ledě trápícího se Berounu (4:3).
     
    Velké Popovice patří mezi prvoligové hegemony, když společně s Hradcem Králové kralují tabulce. Prvními šesti koly prošly bez ztráty kytičky, přičemž své soupeře vždy zdolaly po naprosto jednoznačném výsledku. Za zmínku stojí zejména vysoké triumfy v Táboře (10:1) a doma proti poslednímu Berounu (13:2). Zaváhaly až proti lídrovi z Hradce Králové, jemuž na svém ledě v přímém souboji o čelo tabulky podlehly těsně 3:4. Naposledy před svými fanoušky přemohly Písek 4:3.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Motl, Křesťan, D. Vala – Hlídek, Ludvík, Brebera, Kozlík, Krajhanzl, Skotar, Kittler, M. Hynek "C".
    Trenéři: Karel Dvořák, Pavel Zmrhal.

    HC Slavoj Velké Popovice: Uhlík (Červ) – Holada, Burian, Bureš, Mrva, Krčma, Žáček, Janáč – Vilímek "A", Vacek "C", Bursík, Tumpach, Prokopec, Morava, Honc, T. Hynek, Freisler, Čásenský.
    Trenér: Petr Kotráš.

    Rozhodčí: Martin Homola – Viktor Novák, David Potůček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:42
    Velké Popovice sice vyhrály úvodní buly, ale do první vážnější šance se dostal David Kozlík, který po objetí brány chtěl překvapit Uhlíka rychlou střelou po ledě, ale gólman hostů nechal v cestě svůj beton.
     
    01:15
    Rebelové jsou od úvodu aktivnějším týmem. Nejprve donutili soupeře svým presingem zahrát icing a následně se při přechodu do pásma vystavili do ofsajdu.
     
    01:30
    Máme zde první trest v zápase a dle dění na hřišti je celkem logické, že je to hráč hostí. Lukáš Burian (VPO) dostal dvě minuty za podražení.
     
    02:15
    Popovice se ale dvakrát dokázaly osvobodit dlouhým výhozem až k Novákovi. Martin Vacek to naposledy měl sice s problémy, ale nakonec puk po mantinelu dokázal dostat pryč.
     
    02:36
    Jenže celek Karla Dvořáka a Pavla Zmrhala se rychle dokázal nastěhovat zpět před Adama Uhlíka, kde dokonce nebezpečně zahrozil, ale gólman Středočechů podržel puk pod lapačkou.
     
    03:17
    Rebelové dobře kombinovali, ale jejich akcím chybělo přesné zakončení. Velkopopovičtí nakonec dokázali dopravit kotouč až k domácí brance.
     
    03:53
    Hosté již při plném počtu zakoušeli také chuť útočení. Dopadli ale podobně jako jejich kolegové na druhé straně v přesilovce.
     
    04:30
    První ostřejší zákrok si připsal Čeněk Novák, který musel na zem po střele Martina Moravy z levého kruhu. Jeho pravý beton ale zasáhl včas.
     
    05:07
    Tak na zakázaná uvolnění je to již 1:1. Rebelové totiž podlehli chvilkovému náporu soupeře a osvobodili se jen díky dlouhému výhozu.
     
    05:35
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    A nyní domácí celek dokonce inkasuje! Brankář Čeněk Novák nemá při tomto gólu čisté svědomí. Jan Tumpach zakombinoval mezi kruhy s Adamem Freislerem, který následně posunul kotouč na pravý kruh, odkud pálil TOMÁŠ HYNEK a hrací guma propadla Novákovi pod lapačkou a pomalu se doklouzala až za jeho záda. Asistence: Adam Freisler a Jan Tumpach.
     
    06:54
    Havlíčkův Brod se snaží s výsledkem něco udělat a tlačí se do šance. Velké Popovice pak vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    07:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ale celkem brzy srovnávají stav zápasu na 1:1. Krásná přímočará akce po ose David Kozlík – Martin Hynek – ONDŘEJ HLÍDEK byla zakončena tak, jak měla být. Poslední jmenovaný pak už jen napálil kotouč za záda marně se natahujícího Adama Uhlíka. Asistence: Martin Hynek a David Kozlík.
     
    08:52
    Oba týmy jsou směrem dopředu aktivní, ale jakoby jim po úvodních brankách zvlhl střelecký prach a nedokáží své akce vyšperkovat střelou.
     
    09:43
    Martin Jelínek na levém kruhu vypálil. Jeho střela skončila jen na betonech připraveného Adama Uhlíka. Domácí se následně dopouštějí přihrávky rukou.
     
    09:55
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět odskakují Havlíčkobrodským. Nádherně to však provedl FILIP VILÍMEK! Ten se nejprve dostal na levý kruh, odkud ale vyprášil jen betony Čeňka Nováka na bližší tyči. Následně ale sebral odražený puk, objel s ním domácí svatyni, vybruslil si na prvý kruh, zbavil se obránce a nechytatelnou dělovkou na přední tyč nad vyrážečku skóroval. Asistence: Zdeněk Prokopec.
     
    10:37
    Velkopopovičtí se znovu tlačili do šance a dva dobré zákroky musel předvést Čeněk Novák, který nejprve zneškodnil pokud z vrcholu brankoviště svým pravým betonem a následně podržel pod lapačkou nahrávku mířící skrz brankoviště.
     
    11:48
    Velké Popovice jsou v tlaku a neustále se tlačí před brankáře Havlíčkova Brodu. Ten ale zatím odolává. Napomáhají mu tím i hosté svou nepřesnou střelbou.
     
    12:02
    Rebelové si také zahrají v oslabení. Na trestnou lavici míří Václav Pecen (HBR) za nedovolené bránění. Dokáží Popovičky navýšit své vedení?
     
    13:07
    Zatím jsou v přesilovce hodně statičtí a moc se nehýbou. Rebelové tak třikrát po sobě dokázali v poklidu vyhodit puk až k Uhlíkovi.
     
    13:30
    Nyní byli hosté ze středních Čech dokonce zastaveni ofsajdem. Buly ve středním pásmu. Rebelové zatím výtečně brání.
     
    14:10
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Tak ve chvíli, kdy havlíčkobrodský hráč naskočil na led se Popovičtí prosazují. Pořádnou kombinační hru hodnou power-play předvedli až v poslední půlminutce. I to ale stačilo, aby se prosadili. V levém rohu pásma si vybruslil k mantinelu Lukáš Burian, našel na levém kruhu DAVIDA ŽÁČKA, který se opřel do puku, ale téměř z brankoviště trefil jen ležící Novákovy betony. Následně se ale dostal k dorážce a zvedl kotouč nad lapačku domácího muže s maskou. Asistence: Lukáš Burian.
     
    15:21
    Rebelům se v posledních chvílích nedaří příliš přechod do útočné třetiny. Teď se sice dostal Tomáš Ludvík až před exslávistu Adama Uhlíka, ale střelou na vzdálenější růžek neuspěl. Přestřelil.
     
    16:10
    Podívejme se, co dokáže pár rychlých nahrávek! Rebelové lehce zatlačili a Ladislav Holada (VPO) musel jejich akci přerušit až držením protihráče.
     
    16:35
    Marná sláva, přesilovky dnes prostě nejdou. Alespoň tedy jejich začátky. Velké Popovice totiž dokázaly hned dvakrát po sobě dopravit puk do blízkosti Nováka.
     
    17:30
    David Vala hákoval unikajícího Martina Vacka, který tak zakončil zcela vedle Novákovy branky a pojede se trestné střílení! Martin Homola ani na moment neváhal!
     
    17:30
    Velkopopovický kapitán se snažil rozhýbat domácího muže s maskou, což se mu nepovedlo, a tak Čeněk Novák zakončení Martina Vacka mezi betony dokázal vyrazit!
     
    18:10
    V závěru přesilovky se snažil něco vymyslet David Kozlík, ale neuspěl s kličkováním mezi kruhy. Následně naskočil Holada na ledovou plochu.
     
    18:37
    Rebelové nyní pálili jako u Verdunu, ale úspěch měli tak velký, jako komunisté 17. listopadu. Neodkázali totiž ani jednou zacílit přesně. Pokaždé jen míjeli soupeřovu svatyni. Nyní ale mají šanci na reparát, hosté vyhodili na zakázané uvolnění a bude tu buly před Adamem Uhlíkem.
     
    19:21
    Nakonec z drobného tlaku a několika rychlých nahrávek vytěžil domácí celek zajímavou střelu, ale ta nakonec skončila pod lapačkou Adama Uhlíka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka se nesla především v režii hosté, kteří také svou aktivitu přetavili ve tři góly. To Rebelové se dokázali trefit pouze jednou. Navíc měli štěstí, že Novák chytil trestné střílení.

    Druhá třetina začne cca v 12:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Rebelové se hned po startu prostřední části začali tlačit před Adama Uhlíka, který musel být v pozoru. Havlíčkův Brod byl následně vytlačen do středního pásma a při pokusu o návrat před kasu soupeře se vystavil do ofsajdu.
     
    21:40
    Fantastický Adam Uhlík! Neuvěřitelné zákroky nyní předvedl gólman velkých Popovic! Nejprve projel před branku Martin Hynek, přes beka se ke střele nedostal, tak ji objel, ale trefil jen betony brankáře Středočechů. Ten následně předvedl bravurní přesun proti dorážce Dominika Skotara. Na brankovišti následně dvakrát dorážel ještě jeho jmenovec Kittler, ale Adam Uhlík udržel betony před čarou a následně puk podržel pod lapačkou!
     
    21:40
    Máme zde přesilovku pro Havlíčkův Brod. Ladislav Holada (VPO) dostává dve minuty za napadení.
     
    21:58
    Jenže přesilová hra domácím moc dlouho nevydržela. Na trestnou lavici míří za hru vysokou holí havlíčkobrodský útočník David Kozlík (HBR).
     
    22:40
    Znovu fauloval David Vala unikajícího hráče a je z toho další trestné střílení pro Velké Popovice. Dokáží se tentokrát z této šance prosadit?
     
    22:40
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Ano! FILIP VILÍMEK to udělal náramně! Mezi kruhy zamíchal s hracím předmětem a položil si Čeňka Nováka, kterého ranou pod břevno nad vyrážečku v pohodě překonal.
     
    23:20
    Martin Vacek (VPO) uťal havlíčkobrodský nápor faulem u mantinelu a dostává 2+10. Menší trest odpykává David Mrva.
     
    23:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují na 2:4! Nádherná přímočará akce! Od levého mantinelu přišla nahrávka před brankoviště skvěle chytajícího Adama Uhlíka. Tam stál nikým nepokrytý VÍT KŘESŤAN, který jen usměrnil puk nad lapačku marně se natahujícího gólmana Středočechů. Asistence: Martin Hynek a Václav Pecen.
     
    24:47
    Rebelové přidali na důrazu a snaží se přejít přes soupeřovu obranu. To se jim ale nedaří a naposledy dokonce zahráli na zakázané uvolnění.
     
    25:22
    Dvakrát bravo Adamu Uhlíkovi! Ten nejprve podržel na hrudi jedovku Davida Kozlíka, který si předtím narazil s obráncem na modré a otevřel se mu tak prostor, z levého kruhu a následně vychytal podobným způsobem i Davida Krajhanzla, jenž si sjel až před brankoviště, ale mezírku ve výstroji nenašel.
     
    26:34
    Rychle si sjel až mezi kruhy Lukáš Brebera, který to zkusil střelou po ledě, ale tam byl připravený brankář Velkých Popovic, který v posledních chvílích drží svůj tým vysoko nad vodou.
     
    27:03
    Popovičky, které nyní čelily náporu domácího týmu, vyhodily jen na zakázané uvolnění, což znamená, že Havlíčkův Brod se udrží před jejich bránou.
     
    27:47
    Hraje se nahoru-dolů, oba týmy se snaží útočit, ale obrany je nepouštějí ke střelám. Havlíčkův Brod teď zahrál icing, jelikož rychlá přihrávka na rozjetého Davida Kozlíka za obranu byla o pár centimetrů nepřesná.
     
    28:25
    Středočeši po zisku kotouče předvedli několik chytrých nahrávek a celou akci vyřešil až Čeněk Novák, který bravurně podržel puk před dojíždějícím Tomášem Hynkem.
     
    28:58
    Další čistou gólovku neproměnil domácí tým a znovu byl příčinou bryskní zákrok Adama Uhlíka! Tomáš Ludvík zabojoval na zadním mantinelu a získal kotouč, který hned cpal před poloodkrytou kasu, kde stal David Kozlík, ale bravurní zákrok vyrážečkou předvedl přesouvající se brankář Popovic.
     
    29:47
    Velkopopovičtí se vydali do útoku, ale nedokázali se dostat od pravého mantinelu na kruh a k hrací gumě se dostali Rebelové. Ti ale při přechodu do pásma nepřevedli zrovna vzorovou akci a je jim pískán ofsajd.
     
    30:59
    Velké šance na obou stranách! Jako vítr horami proletěl skrze kruhy Zdeněk Prokopec, ale jeho zakončení k tyči lapil betonem Čeněk Novák. Na druhé straně se po nádherné akci dostal k dorážce Martin Hynek a Adam Uhlík ani netušil, jak se od něj tečovaný puk odrazil.
     
    31:55
    Za modrou čárou zůstal ležet na zemi jeden z hokejistů domácích. Následně se ale zvedl a otřesený se doklouzal za pomoci kolegů na střídačku.
     
    32:14
    Další dobrá šance pro domácí celek. Ti se nyní projevují jako čití paliči, protože Lukáš Brebera se šikovně prosmýkl až za obranu a mohl jen zvednout puk pod břevno, ale brodský kanonýr to zkoušel po ledě a trefil jen Uhlíkovy betony.
     
    32:44
    Popovice budou hrát v oslabení. Za hru vysokou holí míří k trestoměřičům Josef Bureš (VPO).
     
    33:25
    Hosté budou hrát ve třech! Lukáš Burian (VPO) potrestán trestem za krosček! Ještě předtím vyvinul domácí tým obrovský tlak, ale neodkázal proměnit velké šance! Fantasticky se opět uvedl Adam Uhlík, který se bravurně přesunul proti dorážce Tomáše Ludvíka a nadvakrát fantasticky zasáhl.
     
    34:41
    Domácí celek pálí jako o život, ale současně s tím pálí i své šance. Naposledy se cpal před Uhlíka Tomáš Ludvík ale neuspěl a neprocpal puk přes jeho betony.
     
    35:30
    Velké Popovice v plném počtu! Středočeši zvládli ukrutný nápor Havlíčkova Brodu a mohou děkovat svému maskovanému muži, že nedostali další gól! Ten naposledy uťal tlak soupeře přerušením hry, když podržel kotouč na hrudi po střele Davida Kozlíka z levého kruhu.
     
    35:59
    Dominik Kittler teď tlačil puk po střele z mezikruží, kde jej uvolnil jeho kolega a jmenovec Skotar, ale s jeho zakončením na bližší tyč si poradil dalším bravurním zákrokem maskovaný muž Popoviček!
     
    36:37
    Po delší době se v zajímavé šanci ocitli i hosté, ale pokus Ladislava Holady z pravého kruhu proskákal jen kousek vedle Novákovy tyče. Navíc, kdyby ta střela šla mezi tyče, byl by tam domácí muž s maskou.
     
    37:25
    Nejprve se mezi kruhy nedostal ke střele Ondřej Hlídek, když byl odstaven obránci od kotouče a hned nato ujížděl do šanci Martin Vacek, ale toho vychytal Čeněk Novák, který si vyjel poměrně dost ven z brány.
     
    38:09
    Středočechům teď v zajímavé příležitosti utekl kotouč od hokejky a při opětovném pokusu o přechod před branku Havlíčkova Brodu jim byl odpískán ofsajd.
     
    38:45
    Dominik Skotar nahazoval puk před branku, ale nedokázal zde uspět a dostat jej na svého spoluhráče. Na druhou stranu ujížděl Tomáš Hynek, ale jeho střelu z levého kruhu zablokoval obránce.
     
    39:23
    Domácí muž s maskou se musel mít na pozoru. Jan Tumpach v jasné pozici nezakončil přesně a následně to zkoušel ještě Adam Freisler, ale trefil jen náruč brankáře Rebelů.
     
    39:40
    Havlíčkobrodští hokejisté se prokličkovali až do útočné třetiny, kde přišli o kotouč a následně se pokoušeli o přechod do pásma hosté, ale na modré byli zakřižováni a puk vypadl k prostoru, jež je ohraničen mantinely.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Popovičtí nejprve navýšili na 4:1 díky Vilímkovu trestnému střílení. Následně ale Havlíčkův Brod snížil díky Křesťanovi. Pak se několikrát skvěle uvedl Adam Uhlík.

    Závěrečné dějství začne zhruba v 13:36.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Rebelům se první akce třetí třetiny nepovedla a kotouč skončil jen na zakázaném uvolnění, takže se hra přesunuje k Novákovi.
     
    40:58
    Tomáš Ludvík na levém rohu brankoviště neodkázal zakončit zajímavě se rozvíjející akci přesně a trefil jen sedícího Uhlíka. Ten následně ještě odpálkoval kotouč před dojíždějícím hráčem domácích.
     
    41:40
    Velkopopovičtí nejprve zahráli jen na zakázané uvolnění a následná akce domácích byla zastavena odstavením Davida Krajhanzla od puku na pravém mantinelu.
     
    42:48
    Tak i hosté se dostali až před Nováka, jejž prozkoušeli střelou ze spodku pravého kruhu, ale domácí muž s maskou dokázal kotouč odrazit betonem.
     
    43:36
    Čeněk Novák musel vytáhnout výtečný zákrok lapačkou! Martin Vacek nejprve neusměrnil puk za jeho záda, ale Velkopopovičtí zachytili puk na modré a ostře pálil do vinglu Josef Bureš, ale domácí gólman tam bravurně natáhl svou lapačku.
     
    44:25
    Oba týmy se pokoušely o rychlý přechod do pásma. Lépe to vyšlo hostům a Filip Vilímek to dokonce zkusil se střelou z mezikruží, ale na Nováka si nepřišel.
     
    45:28
    Tak se omlouvám, ale podlehl jsem davové psychóze. Stejně jako hráči radující se z gólu, tak i já jsem zapomněl sledovat sudího Martina Homolu, který rozpažil. Puk byl totiž od tečován do brány po nahození od pravého mantinelu vysokou holí.
     
    46:46
    Rebelové se ale snaží zadělat na drama a neustále se tlačí do hájemství Adama Uhlíka, brankáře Velkých Popovic.
     
    47:17
    A dokonce budou hrát i přesilovou hru. Na trestnou lavici totiž míří za podražení David Žáček (VPO).
     
    47:59
    Rebelové dlouho kombinovali, ale neodkázali se dostat k žádné střele, která by ohrozila Uhlíka na životě a hosté následně vyhodili.
     
    48:55
    Havlíčkobrodští se neustále snaží něco se zápasem udělat, ale utíká jim čas. Nyní kromě nahrávek i střílejí, ale v cestě jim stojí Adam Uhlík, který předvádí neuvěřitelný výkon.
     
    49:21
    Ke konci přesilovky dostaly Popovice puk do středního pásma a při následném pokusu o projití do útočné třetiny se Havlíčkobrodští vystavují ofsajdu.
     
    49:51
    Tomáš Hynek se na druhé straně cpal před brankáře Čeňka Nováka, který neměl puk plně pod kontrolou, ale nakonec přerušil rozhodčí hru.
     
    50:24
    Tomáš Hynek znovu v akci. Tentokrát se dostal na pravý kruh a ostře vypálil k bližší tyči, kde byl připravený Čeněk Novák, jenž svou vyrážečkou výborně zasáhl.
     
    51:53
    Tomáš Hynek s Adamem Freislerem se mezi kruhy snažili dostat ke kotouči, ale ani jeden se přes dobře bránící Rebely k zakončení neprobojoval.
     
    52:19
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Popovičky zřejmě definitivně rozhodují o výsledku dnešního zápasu. Václav Pecen navíc neunesl celou situaci a hodil naštvaně puk na mantinel. Ale ke gólové akci. Nejprve zazvonila po střele Filipa Vilímka jen pravá tyč Novákovy branky, ale následně ten samý hráč dojel kus černé gumy a nacpal ji před bránu na MARTINA VACKA, který z první pokořil domácího muže s maskou. Asistence: Filip Vilímek.
     
    52:19
    Avizovaný Václav Pecen (HBR) dostal desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    52:53
    Domácí budou hrát navíc dokonce ve čtyřech. Na lavici hříšníků míří Dominik Skotar (HBR) za faul kolenem.
     
    53:15
    Rebelové dokázali vyhodit, ale Středočeši se rychle vrátili před branku domácích, kde dobře zatlačili, ale do zakončení se nedostali.
     
    54:25
    Další kotouč mířil ven z pásma a následně se ukázal proti střele Tomáše Hynka s dobrým zákrokem gólman Rebelů. Ten jeho pokus vykopl betonem.
     
    54:55
    Havlíčkobrodští v plném počtu. V samotném závěru oslabení se znovu zaskvěl Čeněk Novák a následně se pískalo postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    55:40
    Domácí tým se snaží ještě zkorigovat tento výsledek a tlačí se před Adama Uhlíka, ale ten ani nemusí zasahovat, protože Rebelové se ke střele nedostávají.
     
    56:18
    Agilní Tomáš Hynek se znovu prokousal až ke střele, kterou však poslal jen do míst, kde stál připravený Čeněk Novák a puk podržel pod lapačkou.
     
    57:05
    Rebelové se snaží dohrát tento zápas a nedostat ještě další branku. Naposledy zamezili šanci soupeře dlouhým odpalem na zakázané uvolnění.
     
    57:35
    A znovu. Tentokráte z levého rohu vyslal puk směrem k Uhlíkově brance Dominik Kittler a znovu se tak bude vhazovat před Novákem.
     
    57:54
    Filip Vilímek se prodral až před branku, ale v nájezdu trefil jen náruč Čeňka Nováka. Ještě předtím byl hráč hostů podražen a na lavici hanby míří Václav Motl (HBR).
     
    58:19
    Když to nejde v pěti, půjde to ve čtyřech. Havlíčkobrodští se, ač oslabeni o jednoho hráče, cpou před soupeřovu svatyni, ale jejich dvě střely byly zablokované do ochranné sítě.
     
    58:45
    A svého soupeře dokonce přinutili k tomu, aby zahrál na zakázané uvolnění. Téměř polovina trestu je fuč a Novák ještě nemusel ani zasahovat.
     
    59:15
    To platí i teď, ale bylo blízko k tomu, aby střela Martina Vacka prošla až do brány. To by ale hostující ostrostřelec musel pálit přesněji a nacpat puk pět čísel níže.
     
    59:37
    Čeněk Novák podržel v lapačce nahození Bureše od modré čáry. Následně ale fauloval David Kozlík (HBR) a dostává 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Trest dosedí na trestné Dominik Kittler.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Klíčovým momentem byla neuznaná branka Rebelů zkraje této třetiny. Hosté pak své vedení navýšili a v poklidu si dokráčeli pro zaslouženou výhru.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého zbytku dne loučí Richard Wagner! Děkuji za sledování onlajnu, příště napočtenou. (14:08:00)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Hlídek (M. Hynek, Kozlík), 24. Křesťan (Hynek, Pecen) – 6. T. Hynek (Freisler, Tumpach), 10. Vilímek (Prokopec), 15. Žáček (Burian), 23. Vilímek, 53. Vacek (Vilímek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Motl, Křesťan, D. Vala – Hlídek, Ludvík, Brebera, Kozlík, Krajhanzl, Skotar, Kittler, M. Hynek "C".
    Trenéři: Karel Dvořák, Pavel Zmrhal.

    HC Slavoj Velké Popovice: Uhlík (Červ) – Holada, Burian, Bureš, Mrva, Krčma, Žáček, Janáč – Vilímek "A", Vacek "C", Bursík, Tumpach, Prokopec, Morava, Honc, T. Hynek, Freisler, Čásenský.
    Trenér: Petr Kotráš.

    Rozhodčí: Martin Homola – Viktor Novák, David Potůček
    bahis siteleri