Frýdek-M. – Havířov 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Strakonice 5:3 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 0:7 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (1:3, 1:1, 0:1)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 20.10.2013, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    52:19
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Popovičky zřejmě definitivně rozhodují o výsledku dnešního zápasu. Václav Pecen navíc neunesl celou situaci a hodil naštvaně puk na mantinel. Ale ke gólové akci. Nejprve zazvonila po střele Filipa Vilímka jen pravá tyč Novákovy branky, ale následně ten samý hráč dojel kus černé gumy a nacpal ji před bránu na MARTINA VACKA, který z první pokořil domácího muže s maskou. Asistence: Filip Vilímek.
     
    23:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují na 2:4! Nádherná přímočará akce! Od levého mantinelu přišla nahrávka před brankoviště skvěle chytajícího Adama Uhlíka. Tam stál nikým nepokrytý VÍT KŘESŤAN, který jen usměrnil puk nad lapačku marně se natahujícího gólmana Středočechů. Asistence: Martin Hynek a Václav Pecen.
     
    22:40
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Ano! FILIP VILÍMEK to udělal náramně! Mezi kruhy zamíchal s hracím předmětem a položil si Čeňka Nováka, kterého ranou pod břevno nad vyrážečku v pohodě překonal.
     
    14:10
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Tak ve chvíli, kdy havlíčkobrodský hráč naskočil na led se Popovičtí prosazují. Pořádnou kombinační hru hodnou power-play předvedli až v poslední půlminutce. I to ale stačilo, aby se prosadili. V levém rohu pásma si vybruslil k mantinelu Lukáš Burian, našel na levém kruhu DAVIDA ŽÁČKA, který se opřel do puku, ale téměř z brankoviště trefil jen ležící Novákovy betony. Následně se ale dostal k dorážce a zvedl kotouč nad lapačku domácího muže s maskou. Asistence: Lukáš Burian.
     
    09:55
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět odskakují Havlíčkobrodským. Nádherně to však provedl FILIP VILÍMEK! Ten se nejprve dostal na levý kruh, odkud ale vyprášil jen betony Čeňka Nováka na bližší tyči. Následně ale sebral odražený puk, objel s ním domácí svatyni, vybruslil si na prvý kruh, zbavil se obránce a nechytatelnou dělovkou na přední tyč nad vyrážečku skóroval. Asistence: Zdeněk Prokopec.
     
    07:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ale celkem brzy srovnávají stav zápasu na 1:1. Krásná přímočará akce po ose David Kozlík – Martin Hynek – ONDŘEJ HLÍDEK byla zakončena tak, jak měla být. Poslední jmenovaný pak už jen napálil kotouč za záda marně se natahujícího Adama Uhlíka. Asistence: Martin Hynek a David Kozlík.
     
    05:35
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    A nyní domácí celek dokonce inkasuje! Brankář Čeněk Novák nemá při tomto gólu čisté svědomí. Jan Tumpach zakombinoval mezi kruhy s Adamem Freislerem, který následně posunul kotouč na pravý kruh, odkud pálil TOMÁŠ HYNEK a hrací guma propadla Novákovi pod lapačkou a pomalu se doklouzala až za jeho záda. Asistence: Adam Freisler a Jan Tumpach.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Hlídek (M. Hynek, Kozlík), 24. Křesťan (Hynek, Pecen) – 6. T. Hynek (Freisler, Tumpach), 10. Vilímek (Prokopec), 15. Žáček (Burian), 23. Vilímek, 53. Vacek (Vilímek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Motl, Křesťan, D. Vala – Hlídek, Ludvík, Brebera, Kozlík, Krajhanzl, Skotar, Kittler, M. Hynek "C".
    Trenéři: Karel Dvořák, Pavel Zmrhal.

    HC Slavoj Velké Popovice: Uhlík (Červ) – Holada, Burian, Bureš, Mrva, Krčma, Žáček, Janáč – Vilímek "A", Vacek "C", Bursík, Tumpach, Prokopec, Morava, Honc, T. Hynek, Freisler, Čásenský.
    Trenér: Petr Kotráš.

    Rozhodčí: Martin Homola – Viktor Novák, David Potůček
    bahis siteleri