Tomsk – Lok. Moskva 2:0 (kon.) | Samara – Dynamo 1:2 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
1:2 (1:1)
Dynamo Moskva
Sobota 09.11.2013, 13:00 • Metallurg Stadium, Samara. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Třetí a poslední střídání hostů. Balázse Dzsudzsáka nahrazuje Artur Jusupov.
     
    84
    Na druhé straně vyrazil Vavilin pokus Žirkova do bezpečí.
     
    80
    Nyní již byl po střele Kokorina gólman Vavilin v permanenci, když pokus útočníka hostů skvěle vyrazil na roh.
     
    76
    Jsme svědky třetího střídání Křídel Sovětů Samara v zápase. Z placu odchází střelec prvního gólu Igor Semšov a nahrazuje jej útočnín nebo ofenzivní záložník Pablo Zeballos.
     
    75
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!

    K rohovému kopu se postavil Balasz Dzsudzsák. Kopl jej dobře na přední tyč, kde jej hlavičkou prodloužil Kokorin na tyč zadní a tam byl zcela, ale opravdu zcela volný CHRISTIAN NOBOA, proti jehož střele byl Vavilin naprosto bezmocný. Asistence: Aleksandr Kokorin.
     
    69
    Ján Mucha jde ihned střídat. Na hřišti nahradí tohoto slovenského gólmana dvojka Samary Denis Vavilin.
     
    65
    Sledujeme první střídání Křídel Sovětů Samara. Z placu odchází záložník Réginal Goreux a nahrazuje jej Alexander Jelisejev
     
    64
    Druhé střídání hostů. Z placu odešel obránce Lomić a nahradil ho útočník Jurij Žirkov.
     
    56
    První střídání zápasu má na svědomí Dinamo Moskva, takřka neviditelného Voronina nahrazuje Smolov.
     
    55
    Dzsudzsák se při průniku provinil faulem na Cagallova a dostává za to žlutou kartu, která ve spojení s jeho protesty byla naprosto zasloužená.
     
    54
    A Réginal Goeux je zřejmě trošku frustrován několik afauly na svoji osobu během pár vteřin. Za protesty nyní dostává žlutou kartu, chtěl si zřejmě vyprotestovat alespoň kartonek stejné barvy po jednom ze soupeřových faulů.
     
    42
    Žlutou kartu nyní dostává střelec prvního gólu Samary, Igor Semšov.
     
    41
    Velká nevole teď vládne na stadionu Mettalurg. Hosté sice obešli na vápnu Ferreiru, jenže vzápětí o míč přišli a domácí podnikli rychlý protiútok. Ferreira nacentroval míč přesně na Draguna, který se zbavil beků, zpracoval si míč, popotáhl jej do vápna a prostřelil Gabulova. Jenže rozhodčí Bezborodov viděl, že Dragun se při průniku dopustil faulu na obránce Teixeiru, kterého zatahal za dres a získal tak výhodu. Opakované záznamy ukazují, že výrok sudího byl správný. Domácí záložník dostává za protesty navíc žlutou kartu.
     
    39
    Pravá tyč se rozezvučela za zády Muchy, když z vápna z dobré pozice vystřelil Kokorin. Tyto situace by měly končit gólem.
     
    37
    Na pravém hranici velkého vápna se nádherně uvolnil Kornilenko a vypálil, jenže jeho střelu, která mířila přesně k pravé tyči Gabulova, ztečoval mimo jeden z hostujících beků.
     
    34
    Po efektním přiťuknutí patičkou Noboy pálil z první Kokorin, ale Mucha je pozorný.
     
    29
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!

    Jenže netrvalo to dlouho, a je vyrovnáno. Centrovaný míč hostů z levé strany odvrátila obrana Samary jen k IGORU DENISOVOVI, který si na hranici vápna zpracoval míč a střelou k pravé tyči nedává Muchovi žádnou šanci.
     
    23
    Samara právě vstřelila branku!

    Přízemní centr Gereuxe dopadl na nohy Kornilenka, který ho posunul na hranici pokutového puntíku ke zcela volnému IGORU SEMŠOVOVI, který se z první trefuje přesně k pravý tyči Gabulovovy branky. Asistence: Sergej Kornilenko.
     
    19
    Myslín si, že nyní si musí domácí gólman Mucha myslet o svých spoluhráčích svoje... Mucha se vydal ven z vápna, aby odhlavičkoval centr směřující na Voronina. To se mu povedlo a dostal míč relativně do bezpečí. Jenže dvojice domácích hráčů nebyla schopna domluvit se, kdo míč převezme, takže mezi ně vlétl Noboa a vystřelil. Mucha se samozřejmě nestihl vrátit do branky, ale záložník Dinama trefule jen břevno, od kterého se míč odrazil do náručí Muchy.
     
    12
    Další faul hostů – a nyní to bude již za žlutou kartu, kterou po nedovoleném zákroku na Adžinžala dostává Douglas Teixeira.

    Tomáš Lysý

    Branky: 23. Semšov – 29. Denisov, 75. Noboa

    Karty:   41. Dragun (KSS), 42. Semšov (KSS), 54. Goreux (KSS) – 12. Teixeira (DMO), 55. Dzsudzsák (DMO)


    FK Křídla Sovětů Samara: Mucha – Nadson, Amisulašvili, Callagov, Forbs – Taranov, Dragun, Semšov, Adžindžal, Goreux – Kornilenko. Trenér: Aleksandr Cyganikov.
    Náhradníci: Fjodorov, Vavilin, Kuzmičev, Verchovcov, Jelisejev, Baljachin, Vorobjov, Zeballos, Delnik, Caballero

    Dynamo Moskva: Gabulov – Texeira, Granat, Lomič, Wilkshire – Noboa, Denisov, Jonov, Dzsudzsák – Kokorin, Voronin. Trenér: Dan Petrescu.
    Náhradníci: Berezovskij, Šunin, Šitov, Čičerin, Fernandes, Rotenberg, Florescu, Kasajev, Jusupov, Žirkov, Smolov.

    Rozhodčí: Vladislav Bezborodov, Nikolay Golubev, Aleksey Stipidi
    bahis siteleri